Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak to je dost záslužná práce ne? Ty starý mašinky to je paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ty bláho, Rosťo! 20 dní jo? já mám taky plno přesčasu, z loňské dovolené mi zbylo 11 dní a hned v lednu mi přikázali mi jí vybrat stylem že ve středu přišel šéf a oznámil mi že od pondělka mám dva týdny dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ty bláho, Rosťo! 20 dní jo? já mám taky plno přesčasu, z loňské dovolené mi zbylo 11 dní a hned v lednu mi přikázali mi jí vybrat stylem že ve středu přišel šéf a oznámil mi že od pondělka mám dva týdny dovolenou Jo 20 a to si vem, že jsem v unoru 10 dní marodil místo volna, bez neschopenky. Já bych ji mohl rozdávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 A co chráníš Spidi? Taky prezidenta jako My? Ne ne, já chráním svoje kamarádky před nechtěným těhotenstvím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak to je dost záslužná práce ne? Ty starý mašinky to je paráda. No je to nejspíš záslužná činnost, ale já to dělám vyloženě pro radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ještě pul hodky a hurááá na oběd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 nechtěným těhotenstvím... To jako stojis za nima a kdyz mas pocit ze uz to budeeee tak to tahnes pryc nebo tahas kamarady po hospodach bez bab ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No je to nejspíš záslužná činnost, ale já to dělám vyloženě pro radost... Je máálo lidiček co dělají něco pro radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To jako stojis za nima a kdyz mas pocit ze uz to budeeee tak to tahnes pryc nebo tahas kamarady po hospodach bez bab ? Ne ne, to sis nějak špatně přebral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ještě pul hodky a hurááá na oběd! Už máš hlad jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Je máálo lidiček co dělají něco pro radost. A taky pro radost těch dětí, ty jsou z takovýho výletu motoráčkem vždycky úplně paf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto: mám hlad jako spisovatel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak to je velký. Taky jsem psal básničky a ten HLAD, no hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Je pravé poledne přátele a je čas na pořádnej dlabanec.Odcházim tak tady nezlobte a v 1.30 jdu k šéfovi na kobereček...tak mě držte palce.Prosím prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Je pravé poledne přátele a je čas na pořádnej dlabanec.Odcházim tak tady nezlobte a v 1.30 jdu k šéfovi na kobereček...tak mě držte palce.Prosím prosím! Pořádně ho Seřvi jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No tak sem si uklidil kancl... - tak asi teda na obed ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 obed hned! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak dobrou chuť. Já už se nadláb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já už taky...losos s bramborovou kaši-nemělo to chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tyjo lososa sem měl včera k obědu dnes sem musel vzít zavděk plněným bramborovým knedlíkem se zelím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já mužu ryby pořád protože jsou mnohem zdravější než maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To já měl zdravé jitrničky ze zabijačky.. Výbornýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 CCCP_boy co jsi provedl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Pro Spidyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Už jsem taky po O, sežral jsem tři smažený hermelíny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.