Březen 16, 200916 r ty bláho, Rosťo! 20 dní jo? já mám taky plno přesčasu, z loňské dovolené mi zbylo 11 dní a hned v lednu mi přikázali mi jí vybrat stylem že ve středu přišel šéf a oznámil mi že od pondělka mám dva týdny dovolenou
Březen 16, 200916 r ty bláho, Rosťo! 20 dní jo? já mám taky plno přesčasu, z loňské dovolené mi zbylo 11 dní a hned v lednu mi přikázali mi jí vybrat stylem že ve středu přišel šéf a oznámil mi že od pondělka mám dva týdny dovolenou Jo 20 a to si vem, že jsem v unoru 10 dní marodil místo volna, bez neschopenky. Já bych ji mohl rozdávat.
Březen 16, 200916 r A co chráníš Spidi? Taky prezidenta jako My? Ne ne, já chráním svoje kamarádky před nechtěným těhotenstvím...
Březen 16, 200916 r Tak to je dost záslužná práce ne? Ty starý mašinky to je paráda. No je to nejspíš záslužná činnost, ale já to dělám vyloženě pro radost...
Březen 16, 200916 r nechtěným těhotenstvím... To jako stojis za nima a kdyz mas pocit ze uz to budeeee tak to tahnes pryc nebo tahas kamarady po hospodach bez bab ?
Březen 16, 200916 r No je to nejspíš záslužná činnost, ale já to dělám vyloženě pro radost... Je máálo lidiček co dělají něco pro radost.
Březen 16, 200916 r To jako stojis za nima a kdyz mas pocit ze uz to budeeee tak to tahnes pryc nebo tahas kamarady po hospodach bez bab ? Ne ne, to sis nějak špatně přebral...
Březen 16, 200916 r Je máálo lidiček co dělají něco pro radost. A taky pro radost těch dětí, ty jsou z takovýho výletu motoráčkem vždycky úplně paf...
Březen 16, 200916 r Je pravé poledne přátele a je čas na pořádnej dlabanec.Odcházim tak tady nezlobte a v 1.30 jdu k šéfovi na kobereček...tak mě držte palce.Prosím prosím!
Březen 16, 200916 r Je pravé poledne přátele a je čas na pořádnej dlabanec.Odcházim tak tady nezlobte a v 1.30 jdu k šéfovi na kobereček...tak mě držte palce.Prosím prosím! Pořádně ho Seřvi jo?
Březen 16, 200916 r tyjo lososa sem měl včera k obědu dnes sem musel vzít zavděk plněným bramborovým knedlíkem se zelím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.