Leden 11, 200916 r stačí, aby se s tím autem někdo neuměl rozjíždět a spojka je v tahu hned, v tom bych vůbec žádnej problém neviděl Škoda že nejde vytáhnout počet km z řídící jednotky.Jediný co mě napadá je zjistit to podle technický kontroly,číhnout se do techničáku kde byl na STK a zkusit tam zavolat.Mají na STK nějakou počítačovou databázi?
Leden 11, 200916 r stačí, aby se s tím autem někdo neuměl rozjíždět a spojka je v tahu hned, v tom bych vůbec žádnej problém neviděl jinak moje babča uměla 3 spojky za 10 tis.km
Leden 11, 200916 r z STK je protokol a tam je napsanej stav km, na technický to bylo 2006 a 2008, takže musí bejt protokol a tam i stav km na STK mají počítače
Leden 11, 200916 r z STK je protokol a tam je napsanej stav km, na technický to bylo 2006 a 2008, takže musí bejt protokol a tam i stav km na STK mají počítače o to mi šlo,jestli to na STK nějak evidujou,protože prodejce mi může říct,že protokol nemá
Leden 11, 200916 r poctivý majitel vozu to vše má, já dával nynějšímu majiteli Bobíka asi půl kila všech lejster a to jsem to i probral a nějaký fakt zbytečnosti vyhodil. chtěj vidět protokol z STK a nebudou-li mít, tak nashledanou
Leden 11, 200916 r poctivý majitel vozu to vše má, já dával nynějšímu majiteli Bobíka asi půl kila všech lejster a to jsem to i probral a nějaký fakt zbytečnosti vyhodil.chtěj vidět protokol z STK a nebudou-li mít, tak nashledanou asi tak nějak
Leden 11, 200916 r No nic,nedá se nic dělat,musím ještě do tý zimy,jedu s Fabkou do garáže.No ale aspoň si cestou zpátky udělám žížu a zastavím se na jedno točený spláchnout ty šnicly od oběda
Leden 11, 200916 r kolik jsi toho sežral 2 kuřecí řízky,trochu brambor a kupu zeleninovýho salátu.Tak se tu mějte
Leden 11, 200916 r ty voel Jirko, já už mám 2 kg dole tak tak, nespěchej s nákupem, aut je jako mraku, nebo ti prodám moji zelenou
Leden 11, 200916 r Autor ty voel Jirko, já už mám 2 kg dole tak tak, nespěchej s nákupem, aut je jako mraku, nebo ti prodám moji zelenou Tak teď už vím proč a od koho jsou ty dvě kila co jsem přibral Zelenou neprodávej - to bys pak nemohl na besídku Jinak dobrej večír ve spolek
Leden 11, 200916 r jj ty dvě kilka jsem posílal do Brna bych si půjčil od bratra O1 nebo tu otcovu O2, na besedu jedu i kdyby hovna s háčkama padaly
Leden 11, 200916 r Autor Tam když jednou vlezeš tak už musíš pokaždý - to se nedá tam nejít !!! Zas budu muset víc sportovat Snad to zítra trochu vyplavu
Leden 11, 200916 r To mi povídej...dnes jsem myslel že mi upadne moje zraněné rameno.Uklízel jsem zledovatělý snih na zámkovce...docela pakárna!
Leden 11, 200916 r Autor To mi povídej...dnes jsem myslel že mi upadne moje zraněné rameno.Uklízel jsem zledovatělý snih na zámkovce...docela pakárna! Zámkovka je gut ale kosty Ale jak říká Tom - Nemám rád sníh !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.