Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
stačí, aby se s tím autem někdo neuměl rozjíždět a spojka je v tahu hned, v tom bych vůbec žádnej problém neviděl

Škoda že nejde vytáhnout počet km z řídící jednotky.Jediný co mě napadá je zjistit to podle technický kontroly,číhnout se do techničáku kde byl na STK a zkusit tam zavolat.Mají na STK nějakou počítačovou databázi?

Vloženo
stačí, aby se s tím autem někdo neuměl rozjíždět a spojka je v tahu hned, v tom bych vůbec žádnej problém neviděl

jinak moje babča uměla 3 spojky za 10 tis.km

Vloženo
z STK je protokol a tam je napsanej stav km, na technický to bylo 2006 a 2008, takže musí bejt protokol a tam i stav km ;)

na STK mají počítače

o to mi šlo,jestli to na STK nějak evidujou,protože prodejce mi může říct,že protokol nemá

Vloženo

poctivý majitel vozu to vše má, já dával nynějšímu majiteli Bobíka asi půl kila všech lejster a to jsem to i probral a nějaký fakt zbytečnosti vyhodil.

chtěj vidět protokol z STK a nebudou-li mít, tak nashledanou :)

Vloženo
poctivý majitel vozu to vše má, já dával nynějšímu majiteli Bobíka asi půl kila všech lejster a to jsem to i probral a nějaký fakt zbytečnosti vyhodil.

chtěj vidět protokol z STK a nebudou-li mít, tak nashledanou :)

asi tak nějak :palec2:

Vloženo

No nic,nedá se nic dělat,musím ještě do tý zimy,jedu s Fabkou do garáže.No ale aspoň si cestou zpátky udělám žížu a zastavím se na jedno točený spláchnout ty šnicly od oběda

Vloženo
ty voel Jirko, já už mám 2 kg dole :p

tak tak, nespěchej s nákupem, aut je jako mraku, nebo ti prodám moji zelenou ;)

Tak teď už vím proč a od koho jsou ty dvě kila co jsem přibral :aggressive:

Zelenou neprodávej - to bys pak nemohl na besídku :p

Jinak dobrej večír ve spolek :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...