jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 stačí, aby se s tím autem někdo neuměl rozjíždět a spojka je v tahu hned, v tom bych vůbec žádnej problém neviděl Škoda že nejde vytáhnout počet km z řídící jednotky.Jediný co mě napadá je zjistit to podle technický kontroly,číhnout se do techničáku kde byl na STK a zkusit tam zavolat.Mají na STK nějakou počítačovou databázi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 stačí, aby se s tím autem někdo neuměl rozjíždět a spojka je v tahu hned, v tom bych vůbec žádnej problém neviděl jinak moje babča uměla 3 spojky za 10 tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 z STK je protokol a tam je napsanej stav km, na technický to bylo 2006 a 2008, takže musí bejt protokol a tam i stav km na STK mají počítače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 z STK je protokol a tam je napsanej stav km, na technický to bylo 2006 a 2008, takže musí bejt protokol a tam i stav km na STK mají počítače o to mi šlo,jestli to na STK nějak evidujou,protože prodejce mi může říct,že protokol nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 poctivý majitel vozu to vše má, já dával nynějšímu majiteli Bobíka asi půl kila všech lejster a to jsem to i probral a nějaký fakt zbytečnosti vyhodil. chtěj vidět protokol z STK a nebudou-li mít, tak nashledanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 poctivý majitel vozu to vše má, já dával nynějšímu majiteli Bobíka asi půl kila všech lejster a to jsem to i probral a nějaký fakt zbytečnosti vyhodil.chtěj vidět protokol z STK a nebudou-li mít, tak nashledanou asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 No nic,nedá se nic dělat,musím ještě do tý zimy,jedu s Fabkou do garáže.No ale aspoň si cestou zpátky udělám žížu a zastavím se na jedno točený spláchnout ty šnicly od oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 A nikam nespěchej! Aut je všude mraky a bude ještě vic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 kolik jsi toho sežral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 A nikam nespěchej! Aut je všude mraky a bude ještě vic! to já vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 kolik jsi toho sežral 2 kuřecí řízky,trochu brambor a kupu zeleninovýho salátu.Tak se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ty voel Jirko, já už mám 2 kg dole tak tak, nespěchej s nákupem, aut je jako mraku, nebo ti prodám moji zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ty voel Jirko, já už mám 2 kg dole tak tak, nespěchej s nákupem, aut je jako mraku, nebo ti prodám moji zelenou Tak teď už vím proč a od koho jsou ty dvě kila co jsem přibral Zelenou neprodávej - to bys pak nemohl na besídku Jinak dobrej večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jj ty dvě kilka jsem posílal do Brna bych si půjčil od bratra O1 nebo tu otcovu O2, na besedu jedu i kdyby hovna s háčkama padaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tam když jednou vlezeš tak už musíš pokaždý - to se nedá tam nejít !!! Zas budu muset víc sportovat Snad to zítra trochu vyplavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Do Brna nejezděte! Zitra tam spadne půlmetrů sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nestraš !!! Mám v plánu zábavnější a příjemnější věci než uklízení sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 To mi povídej...dnes jsem myslel že mi upadne moje zraněné rameno.Uklízel jsem zledovatělý snih na zámkovce...docela pakárna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no fuj s tím sněhem už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 To mi povídej...dnes jsem myslel že mi upadne moje zraněné rameno.Uklízel jsem zledovatělý snih na zámkovce...docela pakárna! Zámkovka je gut ale kosty Ale jak říká Tom - Nemám rád sníh !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 lek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ahooj Bobiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Baf Ha bubák je túúú Ahoj CMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ahoj, co mě lekáš, sem teď chudák celej rozklepanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.