Dakie Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ahoj Láďo dneska sem měl volno, byl sem ráno u zubařky a pak půl den dovča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Preventivně nebo na nervylezení . Já měl volno ale od rána ve špitále na krev, pak za Markem u nás v práci na jeho pracovišti a za Alkou. A mezitím ještě řešil besídku. Tak celkem rušno a večer se uvidí - buď ještě do Brna nebo fórum a to zase bude hodin než polezu do pelechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 u zubařky preventivně a dovča proto, že když už sem byl v turnově, tak sem si potřeboval něco zařídit sice to je kousek z MB, ale normálně to v týdnu nestíhám.. takže taky rušnej den já du večer s Bobikem na pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Prevence je lepší něž to hrotit až to bolí. Dana k tomu vedu a zatím je má bez jedinýho vrtání !!! Tak a já to mám teď vyřešený páč mě došla sms a odjíždím do Brna. Tak zatím a večer ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 a jde se z prace domuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ale prd, jde se na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj hospůdko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 čím dál víc lidí hod mi ho do SZ dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj Ovi.Jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj Ovi.Jak je? Zdarek! no dnes moc prace jinak OK co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Zdarec chlapííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 cus! vede se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čau chlapi. Tak jsem dokoukal hokej a jsem tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čao Rosťo, já zase sleduju demoliční derby na Nově... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Koukate na Cobru 11 ? Prave tam provadeji "srotovne" v praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj Spidi a Jaster Spidi došli ti maily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jj, mejlíky přišly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Dneska je tu nějak mrtvo co? Všichni se vykecali přes den a teď spí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No vypadá to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 cus! vede se? zdar, no jj vede určit by mohlo být i lépe ale jo jde co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak Laďa kouká určitě ja Kometa brno vede 5:1, Roman asi dopíjí to včerejší víno. Dakie už tady taky dlouho nebyl... Atd.. Atd...????????? HALO !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čau chlapi. Tak jsem dokoukal hokej a jsem tu. také jsem koukal.. no Brno si to pěkně dalo nad Ústím a Slávia teda ze štěstíčkem jde dále.. si myslím, že teď bude dost kvalitní semifinále... odpočatá Sparta s odpočatým týmem z Varů a dva kluby co hráli dost zápasů.. bude to zajímavé.. teď budu chodit na Spartu když mi Pardubky skončili.. teď koukám na Nova Cinema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Nazdar perníkaři. Taky jsi koukal na Slavii. Ty Pardubky mě ser.... Měli na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Myslím,že Pardubky ba byly důstojnější soupeř Slavie. A možná bychom se tam potkali co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.