Březen 16, 200916 r Autor Preventivně nebo na nervylezení . Já měl volno ale od rána ve špitále na krev, pak za Markem u nás v práci na jeho pracovišti a za Alkou. A mezitím ještě řešil besídku. Tak celkem rušno a večer se uvidí - buď ještě do Brna nebo fórum a to zase bude hodin než polezu do pelechu
Březen 16, 200916 r u zubařky preventivně a dovča proto, že když už sem byl v turnově, tak sem si potřeboval něco zařídit sice to je kousek z MB, ale normálně to v týdnu nestíhám.. takže taky rušnej den já du večer s Bobikem na pivko
Březen 16, 200916 r Autor Prevence je lepší něž to hrotit až to bolí. Dana k tomu vedu a zatím je má bez jedinýho vrtání !!! Tak a já to mám teď vyřešený páč mě došla sms a odjíždím do Brna. Tak zatím a večer ahoj
Březen 16, 200916 r Tak Laďa kouká určitě ja Kometa brno vede 5:1, Roman asi dopíjí to včerejší víno. Dakie už tady taky dlouho nebyl... Atd.. Atd...????????? HALO !!!!!!!!!!!
Březen 16, 200916 r Čau chlapi. Tak jsem dokoukal hokej a jsem tu. také jsem koukal.. no Brno si to pěkně dalo nad Ústím a Slávia teda ze štěstíčkem jde dále.. si myslím, že teď bude dost kvalitní semifinále... odpočatá Sparta s odpočatým týmem z Varů a dva kluby co hráli dost zápasů.. bude to zajímavé.. teď budu chodit na Spartu když mi Pardubky skončili.. teď koukám na Nova Cinema
Březen 16, 200916 r Myslím,že Pardubky ba byly důstojnější soupeř Slavie. A možná bychom se tam potkali co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.