perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak asi upadnu a spim.... copak náročný den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Určitě. Máme 42 obchodů po celé republice a něco na Slovensku. V Pardubkách asi dvě. V Hradci Král. taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Určitě. Máme 42 obchodů po celé republice a něco na Slovensku. V Pardubkách asi dvě. V Hradci Král. taky. určitě jsem to už viděl buď v Kolíně nebo Kutné hoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 V obou městech máme taky obchůdky. Já jsem ale na centrále,takže máme jiné ceny. VOC (velkoobchodní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak asi upadnu a spim.... To Tě Bobik zase pěkně společensky unavil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hradec Králové zdraví celou hospůdku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Nechcu vám zasahovat do diskuze a obchodu tak jenom Dobrej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 V obou městech máme taky obchůdky. Já jsem ale na centrále,takže máme jiné ceny. VOC (velkoobchodní) OK určitě se ozvuaž si něco budu chtít pořídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hradec Králové zdraví celou hospůdku!!! Brno vrací a nápodobně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hrábě.Nedáme panáka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hrábě.Nedáme panáka? Snad jsi se včera nedíval na dno lednice a dneska je prázdná Se šetřím do kolektivu na některé z akcí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jasně že dáme. Musíme zapít Kometu Brno ne? Čau čau chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Čau Ovi. No to je dost,žes taky ozval. jo je toho moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To Tě Bobik zase pěkně společensky unavil !!! nene dnes jsme nebyli.... ani vcera a ja ani predevcirem... mnogo prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Romane koukni kousek zpátky.Dával jsem tam fotky věcí co prodáváme . Jen zlomeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj Rosto.Jdu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Můžeš se zastavit na exkursi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ty sloni se mi líbi.Kolik stoji taková parádička??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jasně že dáme. Musíme zapít Kometu Brno ne? Čau čau chlapi. No vidíš, já to zase až tak nesleduju takže až teď jsem četl že jim dali 2:1 !!! To je dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ty sloni se mi líbi.Kolik stoji taková parádička??? Podle velikosti. To je z Thajska a u nás velkoobch. něco kolem 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 A to máš doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 nene dnes jsme nebyli.... ani vcera a ja ani predevcirem... mnogo prace.... To se šetříš na ten Bowling ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 No vidíš, já to zase až tak nesleduju takže až teď jsem četl že jim dali 2:1 !!!To je dobré Jak 2:1 !!!! 5:1 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hrábě tak co si dáme??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 A to máš doma? Mám toho doma víc,ale nenafocený. Tohle taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.