Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak chlapci! Jsme v hospodě ne??? Co budeme pít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak chlapci! Jsme v hospodě ne??? Co budeme pít??? Já si dám Tullamore ale bez ledu. Díky !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jak 2:1 !!!! 5:1 ne? A ještě čumím na ten druhej výsledek co je celkovej stav Nějakej unavenej takhle poránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak to jsem tušil že si někdo dá Tullamorku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Hrábě tak co si dáme??? Já bych asi měl jít spat a nebo si taky něco dat !!! Přeskakuju řádky a pak píšu hovadiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To se šetříš na ten Bowling ??? taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak teď něco z našeho baru. To sladké je pro dámské návštěvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak panoce dobrou!! mizim at sem rano fit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto...ty bejku ted jsi mě trumfnul!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 A ještě čumím na ten druhej výsledek co je celkovej stav Nějakej unavenej takhle poránu 5:1 byl dnešní zápas. 2:1 je stav série víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto...ty bejku ted jsi mě trumfnul!!! Ale to není vše. Ještě něco je ve sklepě a vínečko taky. A pivečko taky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Asi k Tobě přijedu na košt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Asi k Tobě přijedu na košt... Jsi vždy vítán pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak ještě jedná flaška a schválně kdo pozná co to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak co to je? No jasně. To je váš výborný koňak. Už jsem ho pil. žádný překvápko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto! Ty víš že nejsem Čech??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto! Ty víš že nejsem Čech??? No jasně,ale to není žádný problém ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ne! Jasně.A odkud to víš? Vždyt jsi tady chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Nevím. Někdo to tady psal. Nějakou hlášku myslím Palo nejsem si jistej. Ale jméno máš taky slovanský. Tak mě to napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto.Já jsem Armén.Národ který jako první přijal křestanství a píše se v dějinách že to je jeden z nejstarších národu na světě. Jinak ten konjak je hodně vyhlášenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosto.Já jsem Armén.Národ který jako první přijal křestanství a píše se v dějinách že to je jeden z nejstarších národu na světě.Jinak ten konjak je hodně vyhlášenej No vidíš. Říkal jsem,že jsem ten koňak pil. Dělal jsem totiž několik let na stavbě a myslí,že právě tvoji krajani mi ho vozily jako prezent. Výbornej,pro mlsné jazíčky jako mám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já teda konjak nemusim.Já raději vínečko bílé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já teda konjak nemusim.Já raději vínečko bílé. Já nepohrdnu ničím co mi dá kamarád (přítel). Ale nejsem žádný alkoholik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.