lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 brej večír ve spolek, tak co mi tu dneska nalejete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Asi pujdu ze sebe udělat člověka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ahoj Luky! Co bys rád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Asi pujdu ze sebe udělat člověka... Jak ji to myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Romane asi něco na přípitek:)...dneska jsem sehnal podnájem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) brej večír ve spolek, tak co mi tu dneska nalejete? Čau Lukys. Jak je? Podívej se o pár stránek zpět a vyber si. Editováno: 16. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Lukyn!!! Tak to je super zpáva! To bys mohl zaplatit i večeři!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Večeři? to zaplatím, ale bude jen ve dvou a nikdo tady z Vás tím druhým nebude:) Editováno: 16. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Waw! Lukyn: a jak jsi dopadl teda s tou přítelkyni? Máš novou známost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no nemám novou,vyříkali jsme si to,a dal jsem 2.pokus a tajně doufám že jsem neudělal blbost a když tak si za to můžu sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 A ja jaj...no čas ukáže-to máš pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jak jí znáš dlouho Lukyne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 cca 52 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já mám prostě zkušenost že rozbitej hrníček neslepiš ale Luky musíš doufát a věřít že to všechno dobře dopadne.Promin jestli jsem se Tě nějak dotknul.Nebylo to umyslny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 cca 52 měsíců To je dost dlouho abys věděl co od ní čekat viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Romane, nedotknul, v poho.....,jsem si tohodle všeho vědom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak to jsem rád že se na mě nezlobiš.To bych totiž nerad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To je dost dlouho abys věděl co od ní čekat viď? no právě, člověk už ví co čekat a naopak čeho se vyvarovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já mám prostě zkušenost že rozbitej hrníček neslepiš ale Luky musíš doufát a věřít že to všechno dobře dopadne.Promin jestli jsem se Tě nějak dotknul.Nebylo to umyslny. Roman to trochu vystihl,ale znám kamaráda,který jak se říká vstoupil do stejné řeky 3x a jsou spolu dodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 14dnů a bydlím už aspon krapet ve svým:)...pak vám sem klucí hodím foto, je to hezkej byteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tos sehnal na vlastní pěst nebo přes realitku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 na vlastní pěst, vyhazovat prachy realitce se mi nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Lukyne. Jsi mladej kluk a myslí,že bys měl mít něco svýho. Lepší platit hypo na svůj byt,než cizímu nájem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rozumny rozhodnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Lukyne. Jsi mladej kluk a myslí,že bys měl mít něco svýho. Lepší platit hypo na svůj byt,než cizímu nájem ne? na Hypoteku dojde časem, ale zatím musím trochu ušetřit ještě.....pokud bych šel do hypoteky ted hned nasludujících pár let bych jen přežíval a nežil.....ted na Hypo nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.