Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ten samej názor mám já.Je škoda vyhazovat prachy za pronájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 na Hypoteku dojde časem, ale zatím musím trochu ušetřit ještě.....pokud bych šel do hypoteky ted hned nasludujících pár let bych jen přežíval a nežil.....ted na Hypo nemám Jasně to chápu. My jsme kupovali taky před lety byt tady v Šestajovicích. Vzali jsme Hypo a za 10 let je to nše. Práce je zatím v poho. tak je z čeho platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rostiku: nezakřikni to s tou praci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rostiku: nezakřikni to s tou praci! Jo. Taky se to někdy posere. Ale myslím si,že šikovný lidi tady mají svoje místo a práci vždycky najdou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ten samej názor mám já.Je škoda vyhazovat prachy za pronájem. před pár lety jsem začínal uplně od nuly, člověk postupně pořád něco buduje, ale dneska v 25letech si vzít hypotéku není uplně snadný. I ten podnájem už je určitej pokrok, všechno nejde hned. Jsem obyčejnej zaměstnanec s platem lehce nad republikovým průměrem a s takovou na hypoteku+slušný žití není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Jo,rozumim Ti.Zkusíte spolu společné bydlení a uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) jj, přesně tak....časem na vše dojde i na Hypoteku a lepší vyhlídky do budoucna, vidím to jako přirozený vývoj Editováno: 16. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 před pár lety jsem začínal uplně od nuly, člověk postupně pořád něco buduje, ale dneska v 25letech si vzít hypotéku není uplně snadný. I ten podnájem už je určitej pokrok, všechno nejde hned. Jsem obyčejnej zaměstnanec s platem lehce nad republikovým průměrem a s takovou na hypoteku+slušný žití není.... Vážím si tvýho názoru na věc. Zkus o tom pořemýšlet. Myslím,že by se našla banka která vám moc ráda půjčí. Samozřejmě,že nejde vše najednou. Já takhle začínal 3x. Nic moc. Ale teď je to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Představa že vezmeš hypotéku a po roce jdete od sebe je na mašli!!! A proto je lepší zkusit společné bydlení bez závazku.Ano,je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Představa že vezmeš hypotéku a po roce jdete od sebe je na mašli!!! A proto je lepší zkusit společné bydlení bez závazku.Ano,je to tak. Asi jo. Tu Hypo jsem myslel kdzž budou na tuti spolu Víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Rosťo, na vše jednou dojde, ted mam 4měsíce novou práci s pozitivníma vyhlídkama, tak se uvidí...letos mi bude teprv 26 a určo nejsem sám co v těchto letech bydlí v podnájmu:) si kluci vemte že plno lidí se má o dost hůř Auto si můžu dovolit, dovolenou u moře taky, tu a tam nějakej výlet....mohlo by být hůř....ale vývoj jde celkově kupředu a na vše jednou dojde... Editováno: 16. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Asi jo. Tu Hypo jsem myslel kdzž budou na tuti spolu Víš? tak tak, ono už je našetřenej i nějakej ten základ, ale na to se šahne až vše bude na 1000% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Rosťo, na vše jednou dojde, ted mam 4měsíce novou práci s pozitivníma vyhlídkama, tak se uvidí...letos mi bude teprv 26 a určo nejsem sám co v těchto letech bydlí v podnájmu:) si kluci vemte že plno lidí se má o dost hůř Auto si můžu dovolit, dovolenou u moře taky, tu a tam nějakej výlet....mohlo by být hůř....ale vývoj jde clkově kupředu a na vše jednou dojde... JJ. Je to tak. Přeju ti samozřejmě aby ti vše vyšlo jak chceš a byl jsi šťastný a zdravý (myslím tím vás oba) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Je to tak.Je vidět Luky že jseš rozumnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Kdybys potřeboval poradit. Znám jednu velice šikovnou pani, která je hlavně nestranná v uvěrech bank,takže moc dobře poradí. Taky nám radila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Romane, doufám že se na nějakým srazíku letos uvidíme:) a pokecáme aspon pár slov naživo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já taky dělám na vedlejšák Českomoravskou stavební spořitelnu kdyby cokoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Kdybys potřeboval poradit. Znám jednu velice šikovnou pani, která je hlavně nestranná v uvěrech bank,takže moc dobře poradí. Taky nám radila. taky mám takovou paní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Luky: jasná zpráva.Tebe moc rád poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 už at je hlavně aspon to počasí lepší, tam zima je naprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To jo. Ale tenhle týden to nebude. Má mrznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ty woe...já už hodinu jdu do sprchy...a nějak nedojdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) Rosťo:doufám že Praze se už vše vyhne:) no přeju vám brou noc, dneska budu spát v klídečku:) Editováno: 16. Březen 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Poprvé v novém Luky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.