Hrábě Fernétti Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tomu už se od srpna dávno nedá říct žití Ale momentálně to řeším jinak a s někým jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak hlavně že to řešiš.Znám spoustu lidi co to neřeši a pak se diví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Hradec Králové zdraví celé Čechy a Moravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 bré ranko vespolek, tak zase v rachotě, achjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj kamaráde.Jak je po ránu? Káva už proběhla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) Ahoj Romariooo, kava akorat probiha, ranni update sem dnes zmaknul neobvykle rychle a tak mam ted chvili veget a cekam nez zacnou zase kolegove z Holandska a Belgie uradovat :-) Nemas potuchy jak se maji veci se srazem v Hradci? docela bych se projel :-) Editováno: 17. Březen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dobré ránko pánové. Tak jsem si dal kafe s rumem a jsem tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 bré ráno kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 the Frigo: tady je těžká domluva s klukama.Předběžně jsem v kontaktu s Najmisem,'JaKrem a Hynkem.Zkus navrhnout termin a já to dám dohromady.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ahoj Rosťo, to si docela prekvapil s tou Batávií mladá tam chodí každou chvíli kupovat nějaký drobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ahoj Rosťo, to si docela prekvapil s tou Batávií mladá tam chodí každou chvíli kupovat nějaký drobnosti Tak snad je spokojená. A kdyby byl problém ať se obrátí na mě v Praze jo? (co se týká reklamací a tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 no čoveče ten termín je mi celkem šumafuk, jenom tenhle víkend se v sobotu večer vracím ze služebky z Holandska kam jedu ve čtvrtek a víkend 4 a 5. dubna mám v práci víkendovou pohotovost a pak v podstatě kdykoliv, ale napadlo mě kouknout na dlouhodobou předpověď počasí jestli se tam metereologům nerýsuje nějaký hezký víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 dobré ráno;) Romariooo: ten mobil v podpisu je na bráchu kua, teď sem se vzbudil a chci jít do práce a začalo nechutně chcát :-/ a to musím jít pěšky 2km :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak já s klukama domluvím nějaký termin a dám Ti info. Rosto: přijedeš taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Čau Dakie,Frigo atd... Zdravím všechny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak já s klukama domluvím nějaký termin a dám Ti info. Rosto: přijedeš taky? Velice rád. Doufám,že mi do toho nic nevleze. Do velikonoc kdykoliv a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosto: bylo by to supr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosto: bylo by to supr! Každopádně si na to čas udělám. Rád bych vás poznal chlapi. !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 bolí mě hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 cus holky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 bolí mě hlava asi vim proc cus ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ovi: ahoj babí! Dakie: Tebe hlava a mě bolí srdce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 asi vim proc cus ! hoj a proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ovi: ahoj babí!Dakie: Tebe hlava a mě bolí srdce! srdce? z čeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) asi vim proc cus ! Zdar Ovi. Editováno: 17. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.