Březen 16, 200916 r Autor Tomu už se od srpna dávno nedá říct žití Ale momentálně to řeším jinak a s někým jiným
Březen 17, 200916 r Ahoj Romariooo, kava akorat probiha, ranni update sem dnes zmaknul neobvykle rychle a tak mam ted chvili veget a cekam nez zacnou zase kolegove z Holandska a Belgie uradovat :-) Nemas potuchy jak se maji veci se srazem v Hradci? docela bych se projel :-) Upraveno Březen 17, 200916 r od theFrigo
Březen 17, 200916 r the Frigo: tady je těžká domluva s klukama.Předběžně jsem v kontaktu s Najmisem,'JaKrem a Hynkem.Zkus navrhnout termin a já to dám dohromady.Plati?
Březen 17, 200916 r ahoj Rosťo, to si docela prekvapil s tou Batávií mladá tam chodí každou chvíli kupovat nějaký drobnosti
Březen 17, 200916 r ahoj Rosťo, to si docela prekvapil s tou Batávií mladá tam chodí každou chvíli kupovat nějaký drobnosti Tak snad je spokojená. A kdyby byl problém ať se obrátí na mě v Praze jo? (co se týká reklamací a tak)
Březen 17, 200916 r no čoveče ten termín je mi celkem šumafuk, jenom tenhle víkend se v sobotu večer vracím ze služebky z Holandska kam jedu ve čtvrtek a víkend 4 a 5. dubna mám v práci víkendovou pohotovost a pak v podstatě kdykoliv, ale napadlo mě kouknout na dlouhodobou předpověď počasí jestli se tam metereologům nerýsuje nějaký hezký víkend
Březen 17, 200916 r dobré ráno;) Romariooo: ten mobil v podpisu je na bráchu kua, teď sem se vzbudil a chci jít do práce a začalo nechutně chcát :-/ a to musím jít pěšky 2km :-/
Březen 17, 200916 r Tak já s klukama domluvím nějaký termin a dám Ti info. Rosto: přijedeš taky? Velice rád. Doufám,že mi do toho nic nevleze. Do velikonoc kdykoliv a pak se uvidí.
Březen 17, 200916 r Rosto: bylo by to supr! Každopádně si na to čas udělám. Rád bych vás poznal chlapi. !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.