Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj Romariooo, kava akorat probiha, ranni update sem dnes zmaknul neobvykle rychle a tak mam ted chvili veget a cekam nez zacnou zase kolegove z Holandska a Belgie uradovat :-)

Nemas potuchy jak se maji veci se srazem v Hradci? docela bych se projel :-)

Editováno: , autor: theFrigo
Vloženo
ahoj Rosťo, to si docela prekvapil s tou Batávií :) mladá tam chodí každou chvíli kupovat nějaký drobnosti :)

Tak snad je spokojená. A kdyby byl problém ať se obrátí na mě v Praze jo? (co se týká reklamací a tak)

Vloženo

no čoveče ten termín je mi celkem šumafuk, jenom tenhle víkend se v sobotu večer vracím ze služebky z Holandska kam jedu ve čtvrtek a víkend 4 a 5. dubna mám v práci víkendovou pohotovost a pak v podstatě kdykoliv, ale napadlo mě kouknout na dlouhodobou předpověď počasí jestli se tam metereologům nerýsuje nějaký hezký víkend

Vloženo

dobré ráno;)

Romariooo: ten mobil v podpisu je na bráchu ;)

kua, teď sem se vzbudil a chci jít do práce a začalo nechutně chcát :-/ a to musím jít pěšky 2km :-/

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...