O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 bolí mě hlava koukam ze uz nas na sobotu je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 koukam ze uz nas na sobotu je.... jj, je nás 17 máme zamluvený 2 dráhy od 17 do 19 a pak jeden box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Z toho že mám vytopenej byteček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Z toho že mám vytopenej byteček A jak to probíhá. Ta oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Z toho že mám vytopenej byteček nj, a jak de vysoušení? kdy budou moct nastoupit dělníci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdar Ovi. zdarec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nj, a jak de vysoušení? kdy budou moct nastoupit dělníci? koukam ze to sobotecka bude z vesela! dost lidi..... doufam ze budu stihat... ale co kdyztak vas potom dozenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Docela se to hejbe.Včera se objednala plovoucí podlaha a koberec do děcáku.A jinak od včerejška se opravujou sádrokartony,kytuje se a dneska připravujou malování a oprava vestqavěných skříni.Je toho dost co je potřeba udělat ale snad to pujde.Hlavně aby mě za měsic nevytopili zas.To už bych asi vraždil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Měli by začít prát přes den,když jsou vzhůru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak dnes jsem dostal do kanceláře novou lednici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jo. Já jsem su dal teď chlazený Starobrno a docela dobrý pivečko. A co v ní máš Romane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Odpolko to vyfotím.Ted už se musim připravovat na kontrolní den.Jedu na stavbu.Zatím čáu kuci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Čau. Příjemný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 koukam ze to sobotecka bude z vesela! dost lidi..... doufam ze budu stihat... ale co kdyztak vas potom dozenu jj, už se na to těším jak malej kluk stíhat s náhozama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Čau. Příjemný den. dobrééé ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jj, už se na to těším jak malej kluk stíhat s náhozama? casove jo bude to akce jak krava - asi fotaky taky co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) casove jo bude to akce jak krava - asi fotaky taky co? musíš, jinak je to víš kde foťáky? dokud budem střízlivý tak proč ne, ale potom bude zákaz focení co ten facebook, už sis mě přidal? jinak nám odpadl jeden človíček - lukyssek ahoj Eversi Editováno: 17. Březen 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 dobrééé ránko Ahoj Eversi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 neresil jste nekdo osvetleni ovladani ventilace v F2 bo Roomu nemuzu z toho tu pit....u dostat , tak bych se potreboval poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 zdárek Jirko! Evers: co potřebuješ vyndat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 taky te zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 baurak: tak doufám že v sobotu dorazíš už je to zamluveno doraž prosím na 16:45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 no ja doufam taky, zase jako na potvoru toho mam v sobotu nejak moc ale myslim, ze to klapne. Hlavne nevim kde to je v MB?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jirko, vedle kauflandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.