Leden 11, 200916 r HF: Zas tak spatne nevypadam nebo jo? Bobiik: Tak pokud ses celej rozklepanej tak to nebude tim jednim baf
Leden 11, 200916 r HF: Zas tak spatne nevypadam nebo jo? Bobiik: Tak pokud ses celej rozklepanej tak to nebude tim jednim baf čau čárymáry Upraveno Leden 11, 200916 r od TomasB
Leden 11, 200916 r Bobiik: Tak pokud ses celej rozklepanej tak to nebude tim jednim baf Já jsem hrozně citlivá povaha, víme
Leden 11, 200916 r Ach jo! Zitra zase do práce! Udělal bych to obráceně...sobota a neděle v práci a ostatní dny aby bylo volno
Leden 11, 200916 r Ach jo! Zitra zase do práce! Udělal bych to obráceně...sobota a neděle v práci a ostatní dny aby bylo volno já byl v sobotu v práci na 4 hodiny a bylo to docela příjemný
Leden 11, 200916 r Autor HF: Zas tak spatne nevypadam nebo jo? Bobiik: Tak pokud ses celej rozklepanej tak to nebude tim jednim baf To určitě neé Kdoví co zrovna dělal když se dorozklepal
Leden 11, 200916 r Romariooo: Ja mam zitra volno ex Bobiik: Ja toho stihnu za takovou chvilku... vylekat rozklepat rozbrecet HF: No prave a svadi to na me
Leden 11, 200916 r Kdoví co zrovna dělal když se dorozklepal kouká na Rebely ex Bobiik: Ja toho stihnu za takovou chvilku... vylekat rozklepat rozbrecet no teda ,ale určitě by toho šlo zmáknout ještě víc
Leden 11, 200916 r Autor já byl v sobotu v práci na 4 hodiny a bylo to docela příjemný CMF & Bobík - vražedná to kombinace na nějaké akci jako je třeba besídka
Leden 11, 200916 r CMF & Bobík - vražedná to kombinace na nějaké akci jako je třeba besídka a tomu mi tu nerozumíme
Leden 11, 200916 r Autor něžným slovem pohladit na duši, rukou na těle Jde o to čí rukou a na čím těle
Leden 11, 200916 r Autor já byl vylekanej, rozklepanej a v neposlední řadě rozbrečenej Kdy, kde a s kým ??? No ono poprvní je to takový divný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.