baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak ze to je hned nekde u Dimiho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nene, hned vedle kauflandu, dimi je na druhou stranu http://www.olympiacentrum.cz/index/contact Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=kratka%...da%20boleslav@@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jj tak uz vim, myslel jsem si, ze to bude tam nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 DAKU : tohle knofliky sem vyndal... ale chtel sem zmenit ledky pod tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak sem si dal odkaz do podpisu Evers: tak to hochu jestli to je stejně jako u FI, tak budeš muset rozdělat půl palubky u FI to je jištěný 2šroubkama zespod a pak tam sou zajišťovací pacičky, musíš to vytáhnout jako dozadu.. ale jak to je u FII nemám tucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 musíš, jinak je to víš kde foťáky? dokud budem střízlivý tak proč ne, ale potom bude zákaz focení co ten facebook, už sis mě přidal? jinak nám odpadl jeden človíček - lukyssek ahoj Eversi kdo odpadl? na fejsbůku uz te mam i bobika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 fejsbůk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 se nám to tam hezky rozrůstá ještě se přidej ke skuoině škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 a ke skupině Bobík - herec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 kdo odpadl? Já odpadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zdar Lukyne. Jak se ti spalo v novém bytečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jo tak škodahome je na fejsbůku taky, jo? Tak to sem nemohl odolat a přidal jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosťo, spát se mi tam bude dobře až od dubna:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosťo, spát se mi tam bude dobře až od dubna:) Aha. Tak to sem se seknul. Myslel jsem,že už jsi tam. Tak v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 zatím ladím nájemní smlouvu a balím věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak si to pěkně vylaďte. Ať se vám tam líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já odpadl CHYBA!!!! panove mizim do prag a dnes uz nebudu zdarec!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já jedu konečně do Rychnova, tak snad navečer se tu ukážu.. mějte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Hlavně opatrně Dakie jo?. Čau čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj Rostiku...koukám že jseš tady od rána do noci... jak Ty to děláš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 takže všem odchozím čao a nově příchozím ahoj blíží se nám obvěd, už víte kdo bude mít co dobrého? mě čekají špagety s masouvou směsí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj Rostiku...koukám že jseš tady od rána do noci... jak Ty to děláš??? Trochu chodím do práce,ale jen v rámci svého platu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 takže všem odchozím čao a nově příchozím ahoj blíží se nám obvěd, už víte kdo bude mít co dobrého? mě čekají špagety s masouvou směsí čau Frigo. Zrovna si dávám Segedín s knedlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já mám hlad jako spisovatel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.