Březen 17, 200916 r nene, hned vedle kauflandu, dimi je na druhou stranu http://www.olympiacentrum.cz/index/contact
Březen 17, 200916 r tak sem si dal odkaz do podpisu Evers: tak to hochu jestli to je stejně jako u FI, tak budeš muset rozdělat půl palubky u FI to je jištěný 2šroubkama zespod a pak tam sou zajišťovací pacičky, musíš to vytáhnout jako dozadu.. ale jak to je u FII nemám tucha
Březen 17, 200916 r musíš, jinak je to víš kde foťáky? dokud budem střízlivý tak proč ne, ale potom bude zákaz focení co ten facebook, už sis mě přidal? jinak nám odpadl jeden človíček - lukyssek ahoj Eversi kdo odpadl? na fejsbůku uz te mam i bobika...
Březen 17, 200916 r jo tak škodahome je na fejsbůku taky, jo? Tak to sem nemohl odolat a přidal jsem se
Březen 17, 200916 r Rosťo, spát se mi tam bude dobře až od dubna:) Aha. Tak to sem se seknul. Myslel jsem,že už jsi tam. Tak v poho.
Březen 17, 200916 r takže všem odchozím čao a nově příchozím ahoj blíží se nám obvěd, už víte kdo bude mít co dobrého? mě čekají špagety s masouvou směsí
Březen 17, 200916 r Ahoj Rostiku...koukám že jseš tady od rána do noci... jak Ty to děláš??? Trochu chodím do práce,ale jen v rámci svého platu.
Březen 17, 200916 r takže všem odchozím čao a nově příchozím ahoj blíží se nám obvěd, už víte kdo bude mít co dobrého? mě čekají špagety s masouvou směsí čau Frigo. Zrovna si dávám Segedín s knedlou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.