Březen 17, 200916 r jižní čechyjo jsem, ale v týdnu je ze mě pražák, jen víkendy tam trávím Já mám rodiče v Jindř.Hradci a jezdíme tam dost často. Taky je ze mě skoro pražák.
Březen 17, 200916 r Ať nám pošle fotky svýho auta a uvidíme,jestli to používal ne? keby si sa pozrel do jeho vlákna, ale niekedy v lete, tak niečo tam používal
Březen 17, 200916 r Hele chlapi, psal jsem Dastaxovi ať se k tomu BestNanu vyjádří tady v hospodě, tak uvidíme. Snad písne,jestli s tím má zkušenost.
Březen 17, 200916 r Tak Dastax psal,že to nezloušel,ale všichni to chválí včetně Vorla, takže to bude supr!!!! Potřebuje prachy tak to pere pryč.
Březen 17, 200916 r Chlapi:mám na Vás dotaz.Nemáte někdo zbytečny 4 miliony? že bych se vysral na opravu bytu po zatopení a rovnou si postavil barák? Je mezi Váma dobra duše?
Březen 17, 200916 r Rád bych ti pomohl, ale taky mám jen byt. Sice novej,ale taky bych stavěl až bych brečel. Je to supr mít barák.
Březen 17, 200916 r Kluci: já si samozřejmě dělám prdel.No nic! Musim jet na stavbu.Tak se tady zatím mějte.Čagobágo.
Březen 17, 200916 r Já mám rodiče v Jindř.Hradci a jezdíme tam dost často. Taky je ze mě skoro pražák. tak jsme skoro sousedi
Březen 17, 200916 r kolik lidi ma vubec byt v sobotu a v jakem to jsem tymu?? tak sem zpátky z výletu bylo tam dobře, po cestě sem si dal i obýdek baurak: mrkni do podpisu
Březen 17, 200916 r A jo. Bylo tady dost lidiček. Taže v pohodě. Počti kousek zpátky: chystáme s Romanem leštění autíček. Datum a místo se ještě upřesní. Tak jestli máš zájem,dáme vědět
Březen 17, 200916 r My si to budeme taky leštit sami. Jenom se prostě nekde sejdeme a pokecáme u práce ne? Bude prdel..........
Březen 17, 200916 r Jestli to bude v rozumný vzdálenosti, tak proč ne? Dáme pivko,naleštíme a večer pojedeme domu co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.