Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jižní čechyjo jsem, ale v týdnu je ze mě pražák, jen víkendy tam trávím Já mám rodiče v Jindř.Hradci a jezdíme tam dost často. Taky je ze mě skoro pražák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ať nám pošle fotky svýho auta a uvidíme,jestli to používal ne? keby si sa pozrel do jeho vlákna, ale niekedy v lete, tak niečo tam používal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Hele chlapi, psal jsem Dastaxovi ať se k tomu BestNanu vyjádří tady v hospodě, tak uvidíme. Snad písne,jestli s tím má zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Je to tak Vorlajz to používal na hlinikáče-to vím na sto pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ale dával aj na lak niečo a onano na okná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak Dastax psal,že to nezloušel,ale všichni to chválí včetně Vorla, takže to bude supr!!!! Potřebuje prachy tak to pere pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Chlapi:mám na Vás dotaz.Nemáte někdo zbytečny 4 miliony? že bych se vysral na opravu bytu po zatopení a rovnou si postavil barák? Je mezi Váma dobra duše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rád bych ti pomohl, ale taky mám jen byt. Sice novej,ale taky bych stavěl až bych brečel. Je to supr mít barák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kluci: já si samozřejmě dělám prdel.No nic! Musim jet na stavbu.Tak se tady zatím mějte.Čagobágo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Čau večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já mám rodiče v Jindř.Hradci a jezdíme tam dost často. Taky je ze mě skoro pražák. tak jsme skoro sousedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 kolik lidi ma vubec byt v sobotu a v jakem to jsem tymu?? tak sem zpátky z výletu bylo tam dobře, po cestě sem si dal i obýdek baurak: mrkni do podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tak jsme skoro sousedi Skoro jo. Tak zdar sousede -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dakie a jel jsi opatrně? No proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já jezdím jenom opatrně jak ste se tu měli celej den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 A jo. Bylo tady dost lidiček. Taže v pohodě. Počti kousek zpátky: chystáme s Romanem leštění autíček. Datum a místo se ještě upřesní. Tak jestli máš zájem,dáme vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nn, díky už nebudu mít auto jako leštěnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Skoro jo. Tak zdar sousede -_- čau sousede a i skoro pražáku -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nn, díky už nebudu mít auto jako leštěnku i rodinný uto můžeš mít naleštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dakie: To je ochrana laku, ne leštěnka na nábytek. Je to prej dost dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 si to vyleštím sám a zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 My si to budeme taky leštit sami. Jenom se prostě nekde sejdeme a pokecáme u práce ne? Bude prdel.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jo tágle sem to nechtěl číst, tak sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jestli to bude v rozumný vzdálenosti, tak proč ne? Dáme pivko,naleštíme a večer pojedeme domu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 pivko ne-e, když vím že budu řídit, tak nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.