Březen 17, 200916 r Ahoj Rosto.Ty woe ty jseš tady fakt nonstop Nazdar kaaráde. čekáme jen na tebe a Láďu. Dneska jsem tu fakt pořád.
Březen 17, 200916 r Tady Petře celkem nic. Připravujeme se na letní pijatiky a pucování aut po zimě. áááá, všude stejný. Pucování bych potřeboval v obou autech jak sůl na pitku na besídce se už nemůžu dočkat
Březen 17, 200916 r Taky jsem byl protáhnout tělíčko. Ale jak jsem na to kašlal,tak toho mám plný kecky. Musím si zase zvykat.
Březen 17, 200916 r koukám všude stejný, já byl nedávno cvičit snad po dvou měsících a ráno jsem málem nevylezl z postele
Březen 17, 200916 r To je v poho. Já jsem taky před chvilkou jedl, alle jen něco lehkého. Řízek se salátem a -_-
Březen 17, 200916 r já do posilky moc chodit nemusím, mám toho v práci dost Taky to moc nepřeháním, jen kvůli kondici a břichu
Březen 17, 200916 r Kluci já jsem tlustej jako prase-musim se trošku hlídat nebo mě Octávka neuveze!!!
Březen 17, 200916 r Taky to moc nepřeháním, jen kvůli kondici a břichu tak břicho cvičím v sobotu večer
Březen 17, 200916 r ahoj Rosťo, já měl kamaráde k obědu špagety s masovou směsí a pak už jen v 15 a v 17hod po jedné obložené housce s máslem šunkou sýrem ledovým salátem a paprikou, já nemám na fitko čas tak se musím krotit ve stravě
Březen 17, 200916 r Kluci já jsem tlustej jako prase-musim se trošku hlídat nebo mě Octávka neuveze!!! Kolik pak pán váží co? Tak se přiznej... hned !!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.