Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 kde? tady je furt docela bídně řekl bych, že místo ještě není určeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoj Rosto.Ty woe ty jseš tady fakt nonstop Nazdar kaaráde. čekáme jen na tebe a Láďu. Dneska jsem tu fakt pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tady Petře celkem nic. Připravujeme se na letní pijatiky a pucování aut po zimě. áááá, všude stejný. Pucování bych potřeboval v obou autech jak sůl na pitku na besídce se už nemůžu dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já jsem ted přijel.A po dlouhé době jsem konečně byl ve fitku a je mi krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Taky jsem byl protáhnout tělíčko. Ale jak jsem na to kašlal,tak toho mám plný kecky. Musím si zase zvykat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Zitra mě zas bude bolet celé tělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 koukám všude stejný, já byl nedávno cvičit snad po dvou měsících a ráno jsem málem nevylezl z postele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 JJ. Já už teď cvičím pomalu i za volantem zy woe... To je síla. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Od ted mi řikejte prase...teprve ted jdu večeřet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Od ted mi řikejte prase...teprve ted jdu večeřet v klidu, právě papám brambůrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 To je v poho. Já jsem taky před chvilkou jedl, alle jen něco lehkého. Řízek se salátem a -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já do posilky moc chodit nemusím, mám toho v práci dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já mám rýži a tunák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já do posilky moc chodit nemusím, mám toho v práci dost Taky to moc nepřeháním, jen kvůli kondici a břichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já mám rýži a tunák Dobrou chuť pane..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 tuňáček, to je jeden z nejlepších vynálezů chválim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ahoooj Frigo. Co tys měl za dobrotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já mám rýži a tunák nejvíc mi tuňákl chutná s těstovinama a mazacím sýrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kluci já jsem tlustej jako prase-musim se trošku hlídat nebo mě Octávka neuveze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kdeppak je dnes hospodář Laďa. Žeby na hokeji? Brno,Brno,Brno........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Taky to moc nepřeháním, jen kvůli kondici a břichu tak břicho cvičím v sobotu večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ahoj Rosťo, já měl kamaráde k obědu špagety s masovou směsí a pak už jen v 15 a v 17hod po jedné obložené housce s máslem šunkou sýrem ledovým salátem a paprikou, já nemám na fitko čas tak se musím krotit ve stravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kluci já jsem tlustej jako prase-musim se trošku hlídat nebo mě Octávka neuveze!!! Kolik pak pán váží co? Tak se přiznej... hned !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 85kg 177cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romane co by tě neuvezla, ta to zkousne, než se dosatneš zpátky do formy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.