Březen 17, 200916 r ahoj Rosťo, já měl kamaráde k obědu špagety s masovou směsí a pak už jen v 15 a v 17hod po jedné obložené housce s máslem šunkou sýrem ledovým salátem a paprikou, já nemám na fitko čas tak se musím krotit ve stravě Dobrá strava Frigo. Taky nemám moc času,protože jsem pořád tady ,ale dám si na co mám chuťku. Ser... na to..
Březen 17, 200916 r Od ted mi řikejte prase...teprve ted jdu večeřet já před chvílí spořádal dvanáct bramboráků
Březen 17, 200916 r já před chvílí spořádal dvanáct bramboráků ty jo, ty jsem už neměl ani napamatuju
Březen 17, 200916 r Standis: kéž bys měl pravdu.Měl jsem v pí.. rameno a nemohl jsem vůbec sportovat.Ted to pomaličku rozhejbávám.Díky Bohu!
Březen 17, 200916 r perníkář:tak to je potom hned jasný, že jsi si jich dal hned celej tucet Upraveno Březen 17, 200916 r od Standis
Březen 17, 200916 r Romčo tak pokud v tom byla nemoc, tak je to hned jiný, ale ty to určitě dostaneš do správných mezí
Březen 17, 200916 r Kucí: ta Plzen je stejně suprovej vynález Moc mi nejede, mám radši Budvar a Bráník..... -_-
Březen 17, 200916 r Ani nevíš jak moc bych chtěl ale je to všechno hlavně o životospávě a bejt psychycky v pohodě-to je základ všeho.Vid theFrigo?
Březen 17, 200916 r Kucí: ta Plzen je stejně suprovej vynález zdarec.... no pivo jsem tady řešil s rosťou a shodli jsme se, že nejlepší je budvar a poslední dobou je dobrej i braník
Březen 17, 200916 r Moc mi nejede, mám radši Budvar a Bráník..... -_- jj už jsme to tady spolu řešili a souhlasím
Březen 17, 200916 r I když s těma Pardubkama bych tu plzen nejraději vyhodil z okna!!! Ty woe to byli nervy!
Březen 17, 200916 r no to byl vážně nářez... kdyby mi natočili EKG tak bych tam měl určitě infarkt....
Březen 17, 200916 r Romariooo: tak tak, životospráva je základ a psychycká pohoda a pevná vůle také. hele s mladou jsme si dali novoroční předsevzetí že nebudeme chodit do fast foodů, že nebudeme jíst brambůrky, křupky, popkorn a podobný sajrajty a zatim se držíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.