Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ahoj Rosťo, já měl kamaráde k obědu špagety s masovou směsí a pak už jen v 15 a v 17hod po jedné obložené housce s máslem šunkou sýrem ledovým salátem a paprikou, já nemám na fitko čas tak se musím krotit ve stravě Dobrá strava Frigo. Taky nemám moc času,protože jsem pořád tady ,ale dám si na co mám chuťku. Ser... na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 85kg 177cm wouw, naprosto v pohodě u Tebe jsou to svaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Od ted mi řikejte prase...teprve ted jdu večeřet já před chvílí spořádal dvanáct bramboráků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 85kg 177cm Tak tipuji 79 kg svalová hmota a zbytek tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak Romane já mám 96 kg a 188 cm. To je skoro stejný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já před chvílí spořádal dvanáct bramboráků ty jo, ty jsem už neměl ani napamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 no právě já tak ne.... a těšil jsem se na ně... to víš byly od maminky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Standis: kéž bys měl pravdu.Měl jsem v pí.. rameno a nemohl jsem vůbec sportovat.Ted to pomaličku rozhejbávám.Díky Bohu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) perníkář:tak to je potom hned jasný, že jsi si jich dal hned celej tucet Editováno: 17. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kucí: ta Plzen je stejně suprovej vynález Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romčo tak pokud v tom byla nemoc, tak je to hned jiný, ale ty to určitě dostaneš do správných mezí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kucí: ta Plzen je stejně suprovej vynález Moc mi nejede, mám radši Budvar a Bráník..... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ani nevíš jak moc bych chtěl ale je to všechno hlavně o životospávě a bejt psychycky v pohodě-to je základ všeho.Vid theFrigo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kucí: ta Plzen je stejně suprovej vynález zdarec.... no pivo jsem tady řešil s rosťou a shodli jsme se, že nejlepší je budvar a poslední dobou je dobrej i braník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já raději zvířátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Plzen je lék! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Moc mi nejede, mám radši Budvar a Bráník..... -_- jj už jsme to tady spolu řešili a souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Moc mi nejede, mám radši Budvar a Bráník..... -_- Budvar je moc velkej bolehlav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 I když s těma Pardubkama bych tu plzen nejraději vyhodil z okna!!! Ty woe to byli nervy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já raději zvířátka Co tím myslíš Standis... zvířátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 no to byl vážně nářez... kdyby mi natočili EKG tak bych tam měl určitě infarkt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romariooo: tak tak, životospráva je základ a psychycká pohoda a pevná vůle také. hele s mladou jsme si dali novoroční předsevzetí že nebudeme chodit do fast foodů, že nebudeme jíst brambůrky, křupky, popkorn a podobný sajrajty a zatim se držíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Co tím myslíš Standis... zvířátka. Kozla a pokud možno 12° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 theFrigo: já vím že to máš v práci taky psycho a proto jsem Ti to napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.