perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jj tak kozla také můžu černého to je láhůdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Pernikář: ale mezi náma si za to mužou sami,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Kozla a pokud možno 12° Jo Kozlíka. Na toho jsme chodili v Jindř. Hradci do Slávie a nebyl špatnej. Ale prej se to zhoršilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jj tak kozla také můžu černého to je láhůdka černej je na mě moc sladkej, ale takovej říznutej 10 to už je něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 zatim měto baví a to je základ i když nebylo by tood věcizměnit prácia míttakzase více času... ale v dnešní době si nemůžeme tolik vybírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romariooo: tak tak, životospráva je základ a psychycká pohoda a pevná vůle také.hele s mladou jsme si dali novoroční předsevzetí že nebudeme chodit do fast foodů, že nebudeme jíst brambůrky, křupky, popkorn a podobný sajrajty a zatim se držíme tak to vám tedy závidím.... já se můžu držet jak chci,ale nějak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Rosťo:mě poslední dobou moc chutná, pokud mám možnost dám si ho raději než G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak tak..doba je zlá a lidě jsou svině...někteři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Pernikář: ale mezi náma si za to mužou sami,vid? no čéče já nevím.. oni Pardubky hráli celej zápas dobře.. apk tam příjde takovejch pár ušouranejch střel a je to v ...... tak my dva jsme jim to neprohráli takže si za to můžou sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já bych nemohl být bez fast foodu, jednou za čas tam musím zajít a dát si něco dobrýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 kluci, jdu spát o pivu si toho s váma moc nenapíšu, alkohol jde kolem mě já už sem si svoje vypil takže dobrou všem a zítra z práce zase čao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Standys: on Mekáč je prej návykovej a jsou nějaky látky ktery způsobuji závislost.A to nekecám-četl jsem o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 dobrou theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 theFrigo: dobrou a zitra po 7 dáme společnou kávu.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 kluci, jdu spát o pivu si toho s váma moc nenapíšu, alkohol jde kolem mě já už sem si svoje vypil takže dobrou všem a zítra z práce zase čao čao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 theFrigo: dobrou a zitra po 7 dáme společnou kávu.Plati? platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) kluci, jdu spát o pivu si toho s váma moc nenapíšu, alkohol jde kolem mě já už sem si svoje vypil takže dobrou všem a zítra z práce zase čao Dobrou Frigo.. Editováno: 17. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Standys: on Mekáč je prej návykovej a jsou nějaky látky ktery způsobuji závislost.A to nekecám-četl jsem o tom. tak to zase u mě nehrozí, je pravda, že jedno období jsem tam byl denně, ale to jsem tam chodil na rande na kávu a pár hambáčů, ale teď tam třeba zajdu jednou z adlouou dobu, abych ochutnal co novýho si zase připravili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) šmejd net Editováno: 17. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Standis: Ty děláš nějaký sport??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 nene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 šmejd net se stane každému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dobrý večer chlapi ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jero: zdravím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Dobrý večer chlapi ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.