Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Já chci taky pohladit a vyprávět pohádku na dobrou noc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak co jee tu novýho bando? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Já chci taky pohladit a vyprávět pohádku na dobrou noc!!! já takýýýý,prosím pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Já chci taky pohladit a vyprávět pohádku na dobrou noc!!! Tak to seš tady správně !!! Jeden expert by se tu na to našel co umí vyprávět pohádky a uspávat děti, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ja bych toho chtela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tý vole HF, ale to jsem byl já, kdo na besídce vyprávěl pohádky a uspával ČMF: a copa by si přála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 tý vole HF, ale to jsem byl já, kdo na besídce vyprávěl pohádky a uspával ČMF: a copa by si přála? Jó já to neřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Aneni to naše krásná Janinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 pohádky byly na střídačku. Jednu já, jednu malej Péťa. Jenže malej né a né usnout, zato já vytuhnul dvakrát a pak se šlo zlobit na recepci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 To taky nemělo sebemenší chybičku !!! Příště Ti vezmu mladýho - ovšem jenom na to uspávání pohádkama !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 vole jsem si právě vzpoměl jak na mě byl někdo zlej a porád mi něco sypala do vína, tak hlavně aby si do příště nekoupila nějaký modrý pilulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 To musím navrhnout - to by bylo potom ale hóóódně zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 A doprkna vas tu je : ) Brej večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 se netlem, tobě bych hodil do ferneta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 A doprkna vas tu je : ) Brej večír zdarec,je nás tu docela dost.Já se akorát vrátil z venku,byl jsem s autem v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 a dal si pivo na chvíli se loučím, jdu do postele a na ntbk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 a dal si pivo na chvíli se loučím, jdu do postele a na ntbk jenom tři kouci Stelly proběhly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 kousci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 se netlem, tobě bych hodil do ferneta To abych pak teda pil jenom z flašky a nedal ju z ruky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 čoveče mě ta stella nějak nechutná, e-e HF, jsem mazanej, na to nezapomínej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Baf... the bleábr pičo wole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 A doprkna vas tu je : ) Brej večír Á, už přichází ponoční směna !!! To se tu za chvíli někde objeví i SKAJA Ahoj Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Baf... the bleábr pičo wole Ses vrátil z osvěžovny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 čoveče mě ta stella nějak nechutná, e-eHF, jsem mazanej, na to nezapomínej na žížu dobrá,na chuť proběhl jeden kapitán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 další tu bafá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.