Leden 11, 200916 r Autor Já chci taky pohladit a vyprávět pohádku na dobrou noc!!! Tak to seš tady správně !!! Jeden expert by se tu na to našel co umí vyprávět pohádky a uspávat děti, že !!!
Leden 11, 200916 r tý vole HF, ale to jsem byl já, kdo na besídce vyprávěl pohádky a uspával ČMF: a copa by si přála?
Leden 11, 200916 r Autor tý vole HF, ale to jsem byl já, kdo na besídce vyprávěl pohádky a uspával ČMF: a copa by si přála? Jó já to neřek
Leden 11, 200916 r pohádky byly na střídačku. Jednu já, jednu malej Péťa. Jenže malej né a né usnout, zato já vytuhnul dvakrát a pak se šlo zlobit na recepci
Leden 11, 200916 r Autor To taky nemělo sebemenší chybičku !!! Příště Ti vezmu mladýho - ovšem jenom na to uspávání pohádkama !!!
Leden 11, 200916 r vole jsem si právě vzpoměl jak na mě byl někdo zlej a porád mi něco sypala do vína, tak hlavně aby si do příště nekoupila nějaký modrý pilulky
Leden 11, 200916 r A doprkna vas tu je : ) Brej večír zdarec,je nás tu docela dost.Já se akorát vrátil z venku,byl jsem s autem v garáži
Leden 11, 200916 r a dal si pivo na chvíli se loučím, jdu do postele a na ntbk jenom tři kouci Stelly proběhly
Leden 11, 200916 r Autor se netlem, tobě bych hodil do ferneta To abych pak teda pil jenom z flašky a nedal ju z ruky !!!
Leden 11, 200916 r Autor A doprkna vas tu je : ) Brej večír Á, už přichází ponoční směna !!! To se tu za chvíli někde objeví i SKAJA Ahoj Jeronymo
Leden 11, 200916 r čoveče mě ta stella nějak nechutná, e-eHF, jsem mazanej, na to nezapomínej na žížu dobrá,na chuť proběhl jeden kapitán
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.