theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dobré ráno Hrábě, dobré ráno i všem ostatním, hlavně těm pracujícím Romariooo: káva je na stole, kde se flákáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nazdar Laďo, Čause Frigo. Tak Laďo Komenta jede ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ahoj Rosťo, příjemnej a úspěšnej den přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Taky Frigo. Ať se ti dnes dař :rock: í. Je krásný slunečný den tak pohodička.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dobré ráno Hrábě, dobré ráno i všem ostatním, hlavně těm pracujícím Já mám pro dnešek padla Jenom ještě po osmé zavolat doktorce do špitálu a jdu do pelechu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dobré ránko kluci.Jako vždy...když si myslím že bude pohodové ráno...tak je blázinec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak se hezky vyspinkej a pak se ozvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dobré ránko kluci.Jako vždy...když si myslím že bude pohodové ráno...tak je blázinec... Čau Romane. Taky přeji příjemný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak Laďo Komenta jede ne? Ahoj Rosťo Kometa zatím jede ale ještě není u touženého konce letošní sezóny tak doufám že se k němu dostane Jinak dík za zásobování !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dá si někdo pravou brazilskou kávu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 'Vy nás ale zásobujete pane Karfík' Jo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dá si někdo pravou brazilskou kávu??? Děkuji pane. Už mám kávu s rumíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dá si někdo pravou brazilskou kávu??? Pošli posli Nebo PPL-kou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jak je po ránu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 'Vy nás ale zásobujete pane Karfík' Jo v pohodě. V pohodě ??? U mě až tak né když vidím to číslo 53.doručených emailů - to je na dopoledne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Přišlo mi dnes na placení Kooperativa-mám tam auto a platím za kompl.pojištění včetně havárky 14000,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Romane, zrovna tadykolega chválí tvoje čtyři výfuky. Je to prý paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě: čágo.Už máš odjižděno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jak je po ránu? Teď už dobře když jsem doma z hokny !!! Ale dneska v noci bylo celkem zajímavý to co zase předvádělo počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rosto: jsem strašně nahlodanej...asi do toho půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Přišlo mi dnes na placení Kooperativa-mám tam auto a platím za kompl.pojištění včetně havárky 14000,-Kč Holt budeš muset dneska oddělat o pár hodin víc abys to zaplatil !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě:tady taky.Včera byl vichr jako prase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Romanéééééé, někdo už má půlku pravé brazilské kávy už vypitou nene, kecám, zpracovával sem ranní update tak sem si jí nechal trochu vychladnout a teď když už si tady tak můžu začít pít Editováno: 18. Březen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě:tady taky.Včera byl vichr jako prase! Já si myslím páč jsem volal jedné nejmenované osůbce do Turnova a tam to bylo ještě horší než u nás v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 theFrigo: myslel jsem ráno na Tebe ale fakt jsem si sednul k pc až ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.