Březen 18, 200916 r Dobré ráno Hrábě, dobré ráno i všem ostatním, hlavně těm pracujícím Romariooo: káva je na stole, kde se flákáš?
Březen 18, 200916 r Autor Dobré ráno Hrábě, dobré ráno i všem ostatním, hlavně těm pracujícím Já mám pro dnešek padla Jenom ještě po osmé zavolat doktorce do špitálu a jdu do pelechu !!!
Březen 18, 200916 r Dobré ránko kluci.Jako vždy...když si myslím že bude pohodové ráno...tak je blázinec...
Březen 18, 200916 r Dobré ránko kluci.Jako vždy...když si myslím že bude pohodové ráno...tak je blázinec... Čau Romane. Taky přeji příjemný den.
Březen 18, 200916 r Autor Tak Laďo Komenta jede ne? Ahoj Rosťo Kometa zatím jede ale ještě není u touženého konce letošní sezóny tak doufám že se k němu dostane Jinak dík za zásobování !!!
Březen 18, 200916 r Autor 'Vy nás ale zásobujete pane Karfík' Jo v pohodě. V pohodě ??? U mě až tak né když vidím to číslo 53.doručených emailů - to je na dopoledne !!!
Březen 18, 200916 r Přišlo mi dnes na placení Kooperativa-mám tam auto a platím za kompl.pojištění včetně havárky 14000,-Kč
Březen 18, 200916 r Autor Jak je po ránu? Teď už dobře když jsem doma z hokny !!! Ale dneska v noci bylo celkem zajímavý to co zase předvádělo počasí
Březen 18, 200916 r Autor Přišlo mi dnes na placení Kooperativa-mám tam auto a platím za kompl.pojištění včetně havárky 14000,-Kč Holt budeš muset dneska oddělat o pár hodin víc abys to zaplatil !!!
Březen 18, 200916 r Romanéééééé, někdo už má půlku pravé brazilské kávy už vypitou nene, kecám, zpracovával sem ranní update tak sem si jí nechal trochu vychladnout a teď když už si tady tak můžu začít pít Upraveno Březen 18, 200916 r od theFrigo
Březen 18, 200916 r Autor Hrábě:tady taky.Včera byl vichr jako prase! Já si myslím páč jsem volal jedné nejmenované osůbce do Turnova a tam to bylo ještě horší než u nás v Brně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.