theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 u nás včera taky něco bylo, kolísalo nám napětí v síti (doufám že si Romariooo nehrál doma s kolečkem ) ale ten vítr to nevím, co máme nová okna tak není z venku nic slyšet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 brej den ve spolek, tak po nalezení bydlení jsem si udělal další radost, budou new kola na autě na léto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Romane,čím si nahlodanej Těma Laitingama oválnejma? Editováno: 18. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 brej den ve spolek, tak po nalezení bydlení jsem si udělal další radost, budou new kola na autě na léto:) Čaues Lukyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ano,Michal mi nasadil brouka do hlavy.Chci je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 brej den ve spolek, tak po nalezení bydlení jsem si udělal další radost, budou new kola na autě na léto:) Ahoj, tyjo taky bych si chtěl udělat radost novýma kolama, ale rekonstruujeme dům a tak už jenom když se o tom zmíním tak je to jako bych chtěl spáchat trestný čin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Vypadaj skvěle a kvalita tam taky je. Je to prostě ''Pan výfuk'' co dodat. Editováno: 18. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Co jsi koupil Lukyne. (taky šetřím na lepší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Bre ranko ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 pořídil jsem 17" origo z VW Polo, dneska pro ně jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Michale.Pořád bez auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nazdar Michale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Bre ranko ! Ahoj Michale Jedeš či nejedeš na besedu ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 theFrigo: jsi tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 jasně že jsem, co pro Tebe můžu udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 theFrigo: jaký je tvůj názor na ten vejfuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) mno nevím, ty oválné by se mi líbily kdyby byly více schované pod autem, ale ty čtyry koncovky RS vypadají luxusně Editováno: 18. Březen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tady někdo bude dělat úpravy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdarec jak Brno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdarec jak Brno! Ahoj Ovi !!! Bobík je ještě v bezvědomí ze včerejška pokud jste někde byly nebo v maximálním pracovním nasazení ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 theFrigo: a chci to ještě pustit dolu...snížit ji což by obnášelo cca 5 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Čau Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ovi čágo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Je tu nějak mrtvo. No venku je krásně, tak se sluněj co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 theFrigo: a chci to ještě pustit dolu...snížit ji což by obnášelo cca 5 tisic tak do toho jdi, to jí bude slušet, já bydlim na vesnici a kdybych to snížil tak bych odrbal spodek na těch cestách co tam máme se podívej na tu na obrázku, to je příjezdová cesta k našemu domu (je z něj vidět jenom střecha) a letos už jsou po stranách zase o něco hlubší koleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.