Březen 18, 200916 r u nás včera taky něco bylo, kolísalo nám napětí v síti (doufám že si Romariooo nehrál doma s kolečkem ) ale ten vítr to nevím, co máme nová okna tak není z venku nic slyšet
Březen 18, 200916 r brej den ve spolek, tak po nalezení bydlení jsem si udělal další radost, budou new kola na autě na léto:)
Březen 18, 200916 r Romane,čím si nahlodanej Těma Laitingama oválnejma? Upraveno Březen 18, 200916 r od Rosťa19
Březen 18, 200916 r brej den ve spolek, tak po nalezení bydlení jsem si udělal další radost, budou new kola na autě na léto:) Čaues Lukyne.
Březen 18, 200916 r brej den ve spolek, tak po nalezení bydlení jsem si udělal další radost, budou new kola na autě na léto:) Ahoj, tyjo taky bych si chtěl udělat radost novýma kolama, ale rekonstruujeme dům a tak už jenom když se o tom zmíním tak je to jako bych chtěl spáchat trestný čin
Březen 18, 200916 r Vypadaj skvěle a kvalita tam taky je. Je to prostě ''Pan výfuk'' co dodat. Upraveno Březen 18, 200916 r od Rosťa19
Březen 18, 200916 r mno nevím, ty oválné by se mi líbily kdyby byly více schované pod autem, ale ty čtyry koncovky RS vypadají luxusně Upraveno Březen 18, 200916 r od theFrigo
Březen 18, 200916 r Autor Zdarec jak Brno! Ahoj Ovi !!! Bobík je ještě v bezvědomí ze včerejška pokud jste někde byly nebo v maximálním pracovním nasazení ???
Březen 18, 200916 r theFrigo: a chci to ještě pustit dolu...snížit ji což by obnášelo cca 5 tisic tak do toho jdi, to jí bude slušet, já bydlim na vesnici a kdybych to snížil tak bych odrbal spodek na těch cestách co tam máme se podívej na tu na obrázku, to je příjezdová cesta k našemu domu (je z něj vidět jenom střecha) a letos už jsou po stranách zase o něco hlubší koleje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.