O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Ovi !!!Bobík je ještě v bezvědomí ze včerejška pokud jste někde byly nebo v maximálním pracovním nasazení ??? nene nebyli - ja prijel pozde ze skoleni takze nic az v sobotu... takze asi dre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 romane, jdi do toho, auto to bude slušet a ty si tak uděláš radost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Krásný prostředí. Kde bydlíš Frigo. To je přírodička panečku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Luky čáu.Máš pravdu.Pořád samy trable a už dlouho jsem si neudělal radost.Naposledy s tou ledničkou na víno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 a to z téhle fotky není ani pořádně nic vidět, nestěhoval bych se ani za nic :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 romane, tak tak, ja jak mam trochu nervíky tak si vždy musím tu radost udělat, jinak výfuk od Laityngu mam taky a spokojenost maximální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Luky: mrkni do mého vlákna.Dal jsem tam odkazy a fotky.Jinak výhoda je že ta firma sídli kousek ode mě.Montáž bych měl zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 a to z téhle fotky není ani pořádně nic vidět, nestěhoval bych se ani za nic :-) To ti závidím. Takovej klídek na vsi. To je balzam na nervi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Luky: mrkni do mého vlákna.Dal jsem tam odkazy a fotky.Jinak výhoda je že ta firma sídli kousek ode mě.Montáž bych měl zadara. Odkud jsou ty Laityngy Romane? Uvažuju taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ... Tak to si to v tu sobotu vyberete určitě za celej týden a pěkně všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Michale.Pořád bez auta? Jojo bez auta Stale firemni, takze nac kupovat svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Odkud jsou ty Laityngy Romane? Uvažuju taky. Chlumec nad Cidlinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Chlumec nad Cidlinou Díky Lukyne. Taky to nemaám daleko. Editováno: 18. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Přesně jak píše Lukyn.Je to kousek od Hradce Králové cca 40 km což je pro mě pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak to si to v tu sobotu vyberete určitě za celej týden a pěkně všichni tak to kazdopadne a jeste na mesic dopredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já to mám asi 60 km, ale to je v poho- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ... a jeste na mesic dopredu... Tak tomu nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nic, jdu Ahoj večer - nebo možná i dřív !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ale bude to mrdozní...dým ze čtyřech otvorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nic, jdu Ahoj večer - nebo možná i dřív !!! Čau Laďo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj pane řidiči Hrábě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Bré pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Cus pane ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdárek Michale .... Jak to jde ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Bré pánové Čaues Jero. Je krásně co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.