Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Jero.Jak je po ránu? Co máš v plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak hosi kdo tohle nevidel nevi co to je mazec...... masakr.... ma to 3 casti......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Čaues Jero. Je krásně co? Cau ... No u nas ,,je to takovy 50/50 ..spise oblacno,semtam vyleze slunko ,ale celkem fouka ...Hlasi snezeni tak uvidime co se z toho vyvrbi ,,, Romane hoy ... Dneska jsem hned poranu resil s administratorem vcerejsi neplanouvanou zmenu meho telefonniho cisla ,tak jsem zapl mozkove zavity abych nerekl nejakou blbost a vse vnimal a spravne poresil ... Nakonec mam novy cislo no ,, operator se seknul a nejde to prej vratit .... Parada . Jinac dopoledne poresim nejaky skladovy veci ,honem dom najist se a mizim k jedne zakazce ... Dneska bude fofr,,musim mezi tim jeste stihnout obed se znamym ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jero: to nechápu! Jak se toto muže stát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak hosi kdo tohle nevidel nevi co to je mazec...... masakr....ma to 3 casti......... Zdarec Ovi ... Tyo ,,dosti zvlastni akce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdarec Ovi ...Tyo ,,dosti zvlastni akce .... Cus!! masakr co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 jinak u nas slunce.... parada.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak to je hustý Ovi, Ta svatba. Banda hňupů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jero: to nechápu! Jak se toto muže stát??? Vcera vecer mi prisla sms s textem ,ze byla na moji zadost provedena zmena cisla .Cumel jsem na to jak puk. Tak jsem obvolal vselijaky linky infolinky ,ale nikdo nic .Nejsem registrovanej jako osoba ,ale jak firma pac tech telefonu mam vic ,tak se to nedalo jentak prej zjistit, Nakonec mi jeden dal cislo na administratora ,kterej jakoby sefuje te skupine kde jsem zaregistrovanej. Ten mi dneska rano vysvetlil,ze doslo k chybe nekteryho z operatoru a bylo bohuzel omylem zmeneno cislo. Proste odeslal nejakej mejl a misto toho aby si ten system nebo jak mi to popisoval vybral cislo jiny padlo to zrovna na me... Netusim jak se tomohlo stat ,rikal mi tam duvody,ale nevim proste... Operator se spletl a uz neni navratu z5 ... Hlavne me stve,ze ted budu muset zas vsem psat a volat ze mam jiny cislo ,zbytecny trable s timhletim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Cus!!masakr co? Dost ... Todle jsem fakt jeste nevidel.. Docela nechapave jsem nato cumel Hlasim ,slunko i unas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak to je prekérka a asi bych se hooodně zlobil Jero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 to snad musi bejt nahrany .... ty nemuzou bejt svepravny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak to je prekérka a asi bych se hooodně zlobil Jero. jsem uple neskutecne vytocenej ... Jsem vcera normalne rval do toho telefonu jak je mozny ,ze v tom maj takovej bordel . No ,ale... rikal jsem mu ,pokud bude vsecko ok,, co se plateb tyce apod,, tak je to dobry,jestli s tim budou nejaky problemy budu chtit nahrady a nejaky vyhody,,Uz tak mi budou platit sluzby za tenhle mesic + poplatek za zmenu cisla,ktere jsem nechtel .... Zbytecna blbost proste ,mam jiny starosti a kvuli nejakyho neschopnyho blbecka musim resit i mobil.., Ovi - taky jsem nad tim premejslel ,ale ty držky vypadaj dost verohodně .: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 A to si vem že já mám třeba super číslo jako bez prdele a mám o něj přijit? 602345 a tak dále...skutečně moje čislo takhle začína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 No todle by me hodne sralo .... V tomhle pripade bych uz asi chtel novy podobne znejici cislo + novej telefon..... Ja mel takovy obycejny 733 627 357 ted je to takovy nevim ,,,,nez zas si ho zapamatuju a zafixuju,ze je to mej ,jaaj... Snad mi nezmeni jeste i druhy cislo ,to uz bych mobil asi zahodil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Stejně to je bordel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 to snad musi bejt nahrany .... ty nemuzou bejt svepravny... Vypadá to jako inscenace. To jsou fašistický magoři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Stejně to je bordel! Neskutecnej ..... Mam smulu proste ... Miliony cisel jsou v ty nasi republice a trefi to zrovna na me .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ROSTIKU: NESPIŠ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 hlad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 někteří už jsou po obědě, tak třeba konkrétně já, Anglický rostbíf s bramborama, bylo to luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nazdárek vespolek..tak se po delšíí době opět hlásím v knajpě....nějak nebyl čas... Dneska je skoro hřích makat když je venku tak pěkně.,.Praha hlásí jasno a 7,5stupně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nazdárek vespolek..tak se po delšíí době opět hlásím v knajpě....nějak nebyl čas...Dneska je skoro hřích makat když je venku tak pěkně.,.Praha hlásí jasno a 7,5stupně cus taky nestiham posledni dobou ty hospody..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) ROSTIKU: NESPIŠ? Teď jsem měl nějakou prácičku. Tak se omlouvám. Už jsem tady Editováno: 18. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 někteří už jsou po obědě, tak třeba konkrétně já, Anglický rostbíf s bramborama, bylo to luxusní Frigo ty jsi fajnšmekr. Dobrý jídlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.