Leden 11, 200916 r Autor čoveče mě ta stella nějak nechutná, e-eHF, jsem mazanej, na to nezapomínej Tebe už nebudu chtít ve své blízkosti na besídce - bych se asi nestačil divit A nebo pojedu sám - což asi nebude pravda.
Leden 11, 200916 r zdarec,je nás tu docela dost.Já se akorát vrátil z venku,byl jsem s autem v garáži Taky jsem navecer projel octu ... a libilo se ji ... sakrish zitra zas pondeli ,,,
Leden 11, 200916 r Á, už přichází ponoční směna !!! To se tu za chvíli někde objeví i SKAJAAhoj Jeronymo Ahoj ... jak bylo na nocni ?
Leden 11, 200916 r spidi, co ta českomoravská Kolben - Daněk v podpisu? šag na tym jezdím v hodně ty jane...
Leden 11, 200916 r morganovej večírek jenom jeden na chuť,abych venku nezmrz....no co do auta taky lezu nemrznoucí
Leden 11, 200916 r Autor Ahoj ... jak bylo na nocni ? Až na pár společensky unavenejch byl klid !!! Prázdný silnice a né jako přes den, to se potom jezdí úplně jinak . Jenom ta zima už by mohla trochu polevit
Leden 11, 200916 r jenom jeden na chuť,abych venku nezmrz....no co do auta taky lezu nemrznoucí chtěl jsem samozřejmě napsat leju a ne lezu.Nějak jsem se upsal
Leden 11, 200916 r Dyž temu negómeš, tak si daj spánek ja ? no ještě tak pól hoďky, strécu a zaklapnu to
Leden 11, 200916 r chtěl jsem samozřejmě napsat leju a ne lezu.Nějak jsem se upsal no jenom jestli jsi se neupil
Leden 11, 200916 r Až na pár společensky unavenejch byl klid !!! Prázdný silnice a né jako přes den, to se potom jezdí úplně jinak . Jenom ta zima už by mohla trochu polevit No ,pri sobote jich asi paar jezdi co ..., To mas recht ,zima uz by mohla do kélu'' stacilo ,,,to ja zas byl dneska rad ,ze byly silnice plny., jsem mel zavodni naladu .,, samozrejme s mirou a rozvahou : )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.