Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 čoveče mě ta stella nějak nechutná, e-eHF, jsem mazanej, na to nezapomínej Tebe už nebudu chtít ve své blízkosti na besídce - bych se asi nestačil divit A nebo pojedu sám - což asi nebude pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 morganovej večírek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ses vrátil z osvěžovny? Samozřejmě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 HF, to pěkně kecáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 zdarec,je nás tu docela dost.Já se akorát vrátil z venku,byl jsem s autem v garáži Taky jsem navecer projel octu ... a libilo se ji ... sakrish zitra zas pondeli ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Přinde prase k zásuvce a povidá zdi vylez zbabělče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 spidi, co ta českomoravská Kolben - Daněk v podpisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Á, už přichází ponoční směna !!! To se tu za chvíli někde objeví i SKAJAAhoj Jeronymo Ahoj ... jak bylo na nocni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Byl sem nalité jak mótyka, kokakóla nedobrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 RUM NA BÁÁÁR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 spidi, co ta českomoravská Kolben - Daněk v podpisu? šag na tym jezdím v hodně ty jane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no to já nevím, ty Pepine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 morganovej večírek jenom jeden na chuť,abych venku nezmrz....no co do auta taky lezu nemrznoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ahoj ... jak bylo na nocni ? Až na pár společensky unavenejch byl klid !!! Prázdný silnice a né jako přes den, to se potom jezdí úplně jinak . Jenom ta zima už by mohla trochu polevit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 RUM NA BÁÁÁR tak se mi to líbí,tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no to já nevím, ty Pepine Dyž temu negómeš, tak si daj spánek ja ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jirko, to jsi si měl dát paňácu G12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jenom jeden na chuť,abych venku nezmrz....no co do auta taky lezu nemrznoucí chtěl jsem samozřejmě napsat leju a ne lezu.Nějak jsem se upsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Dyž temu negómeš, tak si daj spánek ja ? no ještě tak pól hoďky, strécu a zaklapnu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 chtěl jsem samozřejmě napsat leju a ne lezu.Nějak jsem se upsal no jenom jestli jsi se neupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jirko, to jsi si měl dát paňácu G12 kapitán taky zahřeje,je to fajn chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Až na pár společensky unavenejch byl klid !!! Prázdný silnice a né jako přes den, to se potom jezdí úplně jinak . Jenom ta zima už by mohla trochu polevit No ,pri sobote jich asi paar jezdi co ..., To mas recht ,zima uz by mohla do kélu'' stacilo ,,,to ja zas byl dneska rad ,ze byly silnice plny., jsem mel zavodni naladu .,, samozrejme s mirou a rozvahou : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no jenom jestli jsi se neupil nene,upití mám v plánu až na pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 fuj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 nene,upití mám v plánu až na pátek čéče, já ještě nebyl tento měsíc/rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.