Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Romariooo: Ani nemluv Standis: Noo vim ze naposled jste meli ten sraz kolem pul 5 a to fakt nestiham. Jsem v praci do 19 hod. kazdy den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Pernicek: Juu ta byla no vidíš to..... jak se daří jak jdou kšefty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já mám zase chut na zmzku z Mekáče s karamelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 no vidíš to..... jak se daří jak jdou kšefty??? Praveze moc nejdou Copak ty? Jak se mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 už zas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Standis: Noo vim ze naposled jste meli ten sraz kolem pul 5 a to fakt nestiham. Jsem v praci do 19 hod. kazdy den tak to je blbý, teď ho zas bude mít v půl 6, ale zkoušíme se domluvit na nějaký to páteční pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já mám zase chut na zmzku z Mekáče s karamelem nejlepší je s kitkatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já jsem asi těhotnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Praveze moc nejdou Copak ty? Jak se mame? no je to děs všude... co takhle můžu poslední dobou zjišťovat tak se to podělává všude... no a jak se máme?? ale jo jde to už se těším na víkend pač moje octa stála 14 dní před barákem už potřebuje zas protáhnout co plánuješ na víkend ty?? nepracuješ že ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já jsem asi těhotnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 HC MOELLER PARDUBICE LETOS TO NEVYJDE 08/09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dobrá hláška! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Přiště.Mě bavil Řiha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Říha byl borec.... to byl trenér... ten to vždy tak emotivně prožíval na tý lavičce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Vid? Taky si to myslim.Měl charisma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdar ušáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ani nevím kde teď působí jestli je v Rusku nebo šel zas na Slovesnko, ale Vašek Sýkora toho mám taky rád.. už toho má teké dost za sebou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdar ušáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 chlapci dnes jsem pil točenou Kofolu to byla lahůdka.... ta byla vážně úžasná.. asi teď budu chodit na Kofolu než na pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rusko prostě dobře plati no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 chlapci dnes jsem pil točenou Kofolu to byla lahůdka.... ta byla vážně úžasná.. asi teď budu chodit na Kofolu než na pivko tfak tomudle ani sám nevěříš čau spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdar ušáci... Zdarec Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rusko prostě dobře plati no... no dozvěděl jsem se že ani v Rusku to už teď nějak nezvládají s financováním. většina klubů patřím různým ropným magnátům a oni teď nechtějí nějak platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.