Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdar jak sviňa hospodáři !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Hrábě pane řidiči-Tebe tady vidím vždycky ráád! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 chlapci mějte se tady, zase se zastavím zítra ale dal bych si aspoň jedno malý orošený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Standys: měj se taky a pozdravuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 chlapci dnes jsem pil točenou Kofolu to byla lahůdka.... ta byla vážně úžasná.. asi teď budu chodit na Kofolu než na pivko No přes den je Kofolka ňůňo, ale večer si ten zlatavý chmelový mok klidně dám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdar jak sviňa hospodáři !!! Ahoj Laďo. Kometa dobrý ne? Ještě 2x a hrajou o extraligu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 čau spidi Čao Stando... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rosto: na kolik lidi to balení rozdělime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdarec Spidi. Zdar Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdar jak sviňa hospodáři !!! Zdar jak HC Kometa Brno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Hrábě pane řidiči-Tebe tady vidím vždycky ráád! To mě těší Škoda žes neměl dneska cestu přes Brno. Mohl ses přidat k nám na té malé akci na které už zůstali jenom Pentadius a študenti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Spigi: Čau čau chlapíku. Roman: Hele já nevím jestli jedno bal. bude vůbec stačit. Je nějak moc zájemců a vůbec netuším kolik toho na jednu káru. Zeptej se Vorla kolik je třeba na jedno auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě: tak to mi ani neřikej no jo no...přiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jdu se na to optat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj Laďo. Kometa dobrý ne? Ještě 2x a hrajou o extraligu. V to doufám a né jenom já !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rosto: já bych to dal na půlku.Zatim by jsme to zkusili my dva.Co mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdar jak HC Kometa Brno... Tak beseda už se blíží a bude co zapíjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jasně. Hrajou dobře a zaslouží si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak beseda už se blíží a bude co zapíjet Jj, paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě: tak to mi ani neřikej no jo no...přiště. Příště a nebo jeď na Besídku OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rosto: já bych to dal na půlku.Zatim by jsme to zkusili my dva.Co mysliš? Jsem pro. Vorel říkal že to je tak na dvě auta? Nebo to vyjde na víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jasně. Hrajou dobře a zaslouží si to. I když včera ten první gól od ústečáků trochu zamrzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jasně. Hrajou dobře a zaslouží si to. Jj. A třeba je to donutí tady postavit i nějakou větší halu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jj. A třeba je to donutí tady postavit i nějakou větší halu !!! Myslím že jo. Brno bylo vždy dobrý na hokej, tak si zaslouží pořádnou halu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.