Březen 18, 200916 r Rosto: my dva se domluvíme a zkusime to ale vic lidi by bylo organizačně jak? Zkusime to a dáme všem ostatnim info-to je můj návrh samozř.
Březen 18, 200916 r I když včera ten první gól od ústečáků trochu zamrzel... Já to celý neviděl Spidi tak nevím. Byl to nějakej šmudla Jo?
Březen 18, 200916 r Autor Jj, paráda... Ten první weekend by to bylo asi už moc narychlo a stejně v nedělu bez restaurace. Což mě osobně teda posledně ani moc nevadilo páč jsem se tam ani nedostal . Tak bude poslední A v pondělí jdu do špitálu na exkurzi kam se mě vůbec nechce ale sociálka si to žádá tak s tím nic neudělám
Březen 18, 200916 r Rosto: my dva se domluvíme a zkusime to ale vic lidi by bylo organizačně jak? Zkusime to a dáme všem ostatnim info-to je můj návrh samozř. Souhlas. Je to na tobě. Tahle arianta je dobrá. Kdyžtak si zkurv... auta jenom my viď... :smich:
Březen 18, 200916 r Já to celý neviděl Spidi tak nevím. Byl to nějakej šmudla Jo? Jj, hotovej trapas... Ale dobře to dopadlo, zapil jsem to pěti jedenáctkama a mazal jsem do postele...
Březen 18, 200916 r Ten první weekend by to bylo asi už moc narychlo a stejně v nedělu bez restaurace. Což mě osobně teda posledně ani moc nevadilo páč jsem se tam ani nedostal . Tak bude poslední A v pondělí jdu do špitálu na exkurzi kam se mě vůbec nechce ale sociálka si to žádá tak s tím nic neudělám Myslím, že to bude fajn...
Březen 18, 200916 r Rostiku: prej to je osvědčená leštěnka.Zkusime to.Jdeme do toho? Jasně že jdeme. Jsme domluvený a počítám s tím na 100%. Už se těším na tu krásu..
Březen 18, 200916 r Autor Myslím, že to bude fajn... V to doufám !!! Weekend si nenechám zkazit a stejně tam na to zapomenu tak to bude v pohodě
Březen 18, 200916 r Weekend si nenechám zkazit a stejně tam na to zapomenu tak to bude v pohodě Nápodobně...
Březen 18, 200916 r Autor Proč mě poslední dobou na YouTube místo přehrávání naskočí z 90% jenom "We're sorry, this video is no longer available"
Březen 18, 200916 r Autor Laďo: Asi maj v prde... video, nebo je to v připojení? Mám Vistu a v zimě jsem tam dával i svoje co ho počeštili a teď tak měsíc zpátky to zlobí a nejede ani to moje. Vyměním O2 ale i s tou mou nádherou Upraveno Březen 18, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 18, 200916 r Autor Nevím,moc v tom nejedu ale máš legální systém Vista ? Jj. Kupoval jsem celou sestavu i s multifunkční tiskárnou a vším origo tak v tom by snad problém neměl být.
Březen 18, 200916 r Autor Hrábě: chceš se pobavit? Si piš !!! Ale pokud je to přes YouTube tak nevím páč to asi neotevřu
Březen 18, 200916 r Autor Jj. To sem četl hned jak to dal Ol@af do Brněnské knajpi !!! Stává se nám z něho taky básník a konkurence Vorlovi Upraveno Březen 18, 200916 r od Hrábě Fernétti
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.