Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rosto: my dva se domluvíme a zkusime to ale vic lidi by bylo organizačně jak? Zkusime to a dáme všem ostatnim info-to je můj návrh samozř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 I když včera ten první gól od ústečáků trochu zamrzel... Já to celý neviděl Spidi tak nevím. Byl to nějakej šmudla Jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jj, paráda... Ten první weekend by to bylo asi už moc narychlo a stejně v nedělu bez restaurace. Což mě osobně teda posledně ani moc nevadilo páč jsem se tam ani nedostal . Tak bude poslední A v pondělí jdu do špitálu na exkurzi kam se mě vůbec nechce ale sociálka si to žádá tak s tím nic neudělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rosto: my dva se domluvíme a zkusime to ale vic lidi by bylo organizačně jak? Zkusime to a dáme všem ostatnim info-to je můj návrh samozř. Souhlas. Je to na tobě. Tahle arianta je dobrá. Kdyžtak si zkurv... auta jenom my viď... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já to celý neviděl Spidi tak nevím. Byl to nějakej šmudla Jo? Jj, hotovej trapas... Ale dobře to dopadlo, zapil jsem to pěti jedenáctkama a mazal jsem do postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ten první weekend by to bylo asi už moc narychlo a stejně v nedělu bez restaurace. Což mě osobně teda posledně ani moc nevadilo páč jsem se tam ani nedostal . Tak bude poslední A v pondělí jdu do špitálu na exkurzi kam se mě vůbec nechce ale sociálka si to žádá tak s tím nic neudělám Myslím, že to bude fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rostiku: prej to je osvědčená leštěnka.Zkusime to.Jdeme do toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak to je dobrej konec ne????? Pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Rostiku: prej to je osvědčená leštěnka.Zkusime to.Jdeme do toho? Jasně že jdeme. Jsme domluvený a počítám s tím na 100%. Už se těším na tu krásu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Myslím, že to bude fajn... V to doufám !!! Weekend si nenechám zkazit a stejně tam na to zapomenu tak to bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Neznáte toho blázna?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Weekend si nenechám zkazit a stejně tam na to zapomenu tak to bude v pohodě Nápodobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Už jsem na to koukal z tebe. Nic mi to neříká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Proč mě poslední dobou na YouTube místo přehrávání naskočí z 90% jenom "We're sorry, this video is no longer available" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Laďo: Asi maj v prde... video, nebo je to v připojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Laďo: Asi maj v prde... video, nebo je to v připojení? Mám Vistu a v zimě jsem tam dával i svoje co ho počeštili a teď tak měsíc zpátky to zlobí a nejede ani to moje. Vyměním O2 ale i s tou mou nádherou Editováno: 18. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nevím,moc v tom nejedu ale máš legální systém Vista ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Neznáte toho blázna?.. Vzdyt to je exBobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 No nic hlapi. Jdu chrnět. Čau ráno. kol6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 No nic hlapi. Jdu chrnět. Čau ráno. Dobrou Rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě: chceš se pobavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nevím,moc v tom nejedu ale máš legální systém Vista ? Jj. Kupoval jsem celou sestavu i s multifunkční tiskárnou a vším origo tak v tom by snad problém neměl být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě: chceš se pobavit? Si piš !!! Ale pokud je to přes YouTube tak nevím páč to asi neotevřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hrábě: tak se mrkej: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=2775 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) Jj. To sem četl hned jak to dal Ol@af do Brněnské knajpi !!! Stává se nám z něho taky básník a konkurence Vorlovi Editováno: 18. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.