Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Konecne domaaa ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 CMF: mrkni ke mě do vlákna: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=2775 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj koťátko Tak konečně z hokny doma !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Romariooo: Drsny Vorlik na tohle je trida HF: Mnaaaau Mam toho plny kecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 mňauká a má kecky..... kocour v botách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Kdyz uz tak aspon kocicka Bobiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ... Jj. Zítra na ráno a taky se mě moc nechce Ještě že zase jenom děcka do plavání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Brej večír ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Aby byl !!! Ale ráno bude nic moc proto že su tady ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdérek ... Tož jakto,,,Zitra pernej den ? Ja zas pro změnu dneska nejak nemuzu usnout tak tady sedím .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jak se to vezme !!! Včera noční a spat jsem šel až dneska dopoledne ale zítra jdu na ráno ale na celej den Naštěstí jenom vozit děcka ze škole do plavání tak to bude v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) všude to stojí za..... Já třebas měl mít pátek volno...a né..pojedu na 6h ráno do práce(a to mám zítra do 22h) jen proto abych přejel mašinu na jedno provedení,vyrobil asi 200ks a zase přehodil z5,seřídil a pojedu domu... cca 2h práce:help: magoři kancelářský!!!! to se mě tam vyplatí jezdit... Edit:z rozčílení sem zapoměl pozdravit...tak to se omlouvám..a zdravím.Jako malé + si dovolím konstatovat že pivko teda mám..když už jsem v hospodě... Editováno: 18. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ahoj najmis To je fakt stejný - v kanceláři někdo něco vymyslí a vy se z toho po... ať je to sebevětší hovadina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nic. Kuwa zase je hodin jak na kostele tak mizím. Zítra večer ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Kdyz uz tak aspon kocicka Bobiii a tak jó no HF: já sem taky kancelářskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 ale to přeci o tobě všichni víme.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tady je nějak mrtvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 e-e všichni spěj a já jdu taky brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Dobrou Bobiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 A zase tu Dobrý a příjemný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dobré ráno, v Praze zase padá ta hnusná bílá srajda z nebe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dobré ráno všichni. To je mazec co? Ty woe... to má být jaro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 ...je mi z toho taky zle:( doufám že to pokračovat nebude a už se to zvrátí na jarní počásko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čau Lukyne. No to už tady dlouho nebylo. V Praze sníh v březnu. Nestčil jsem se divit,když jsem vylez z postele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dobré ránko všem! V Praze chumeli??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.