lukyssek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 no Rosťo je to bohužel krutá realita, věřím však že do odpoledne vše roztaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dobré ránko všem! V Praze chumeli??? %Cau Rmánku. To je hnus. Mám dotaz. Za kolik u tebe Nokia 6300 Pro kolegu Feldaře? Příjemný den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 zdarec jak brno holky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Rostiku! Ahoj! V mém vlákně jen verše do odvolání Vymysli taky něco at je prdel!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čus Ovi. Jak je? Pohoda až na ten posr.... sníh co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Rostiku! Ahoj! V mém vlákně jen verše do odvolání Vymysli taky něco at je prdel!!! To už je moc let co jsem psal básničky holkám a šlo to. To už je pasé.. Bohužel nepřispěju. to by byl trapas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jinac tady v MB noc moc ale rano kdyz jsem vstal v Celakovicich tak brutalni sok! kor kdyz jsem se jeste o pulnoci vracel z knajpy tak ani kapka-vlocka a ja v mikine.... a rano tohle..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Rosto: Nokii mužu udělat za 2900,- plus dopravně a pojištění celkem za 3200 ale kompletní balení s českou dvouletou zárukou a jistotou že ho za pár dni nevyhodiš z okna kvůli šedivému dovozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čus Ovi. Jak je? Pohoda až na ten posr.... sníh co? cus no to mi povidej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ovi: ahoj! Tak to je mazec co se děje pomalu ke konci bžezna co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 cus no to mi povidej.... Jinak pěkný fotky. Tady je to to samé. Ale dávám tomu max. do pátku a bude to dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 bré ranko všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dobré ránko do Libereckého kraje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) díky díky, za chvilku jedu do Prahy na letiště a letim do Holandska, prý je tam 12 - 15 stupňů, si nedokážete představit jak se na to po tom dnešním ránu těším Editováno: 19. Březen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 theFrigo: nekecej! No tak to Ti zdravě závidím! Aspon máš nějakou tu změnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 bré ranko všem Čau Frigo. Příjemný pobyt v cizině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 zdár jak sviňa co to kua zas napadlo venku? :-/ to mě fakt dostalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čau Dakie, hrůza co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tady to roztaje do odpoledne........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 zdár jak sviňa co to kua zas napadlo venku? :-/ to mě fakt dostalo... zdarec no me to povidej - podivej vejs na foto... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 hoj Dakie.U nás je sucho! To bude jen na chvilku...za chvilku to roztaje ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Pěkná a slunečné dopoledne přeji kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čau Spidi. Choděj maily? Jinak v Poho? Tady je taky slunečno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čao Rosťo, samozřejmě chodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Pěkná a slunečné dopoledne přeji kamarádi... zdarek!!! panove vy neco hulite nebo jste v africe? snad zatazeno a chumeli ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.