Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čau Dakie, hrůza co? to mi povídej, sem zas musel vytáhnout zimní bundu a to sem jí chtěl dát včera vyprat zdarecno me to povidej - podivej vejs na foto... .) jj, koukal sem byl to šok, když sem ráno roztáhnul žaluzky a otevřel střešák hoj Dakie.U nás je sucho! To bude jen na chvilku...za chvilku to roztaje ne? už tam toho moc není, tak snad to zmizí Hoj Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tady ne Ovi. Jasno a teplo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 zdarek!!!panove vy neco hulite nebo jste v africe? snad zatazeno a chumeli ne? Čao Ovi, normálně Jižní Morava, parádně teplo a slunečno, záhy půjdu umývat koktici... Mimochodem, dnes slaví pěkné životní jubileum náš kamarád pan LUKE !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Hoj Spidi Hoj Dakie, tak jak to jde, stále na pytel...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tady ne Ovi. Jasno a teplo :smich: jj davas treti mojito a pohlizis po srnkach v plavkach...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tady ne Ovi. Jasno a teplo :smich: No kupodivu teď jsem koukal na webcamy a na Šumavě nehoráznej weebonz - tj. Zcela jasno a modrá vymetené obloha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Čao Ovi, normálně Jižní Morava, parádně teplo a slunečno, záhy půjdu umývat koktici... Mimochodem, dnes slaví pěkné životní jubileum náš kamarád pan LUKE !!! tak pocasi jen zavidim.... jj mas recht pan rumova vila a 25 asi se tu neukaze ale i tak luke vse BEST a panacka na to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 bezim pro svacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Hoj Dakie, tak jak to jde, stále na pytel...? si piš, nic nového.. včera ráno byla přihlášená na icq, nechala mi vzkaz a když sem se přihlásil já a než sem si přečtl vzkaz, tak mi miranda napsala, že přešla do stavu offline.. tak sem jí napsal, proč se mi vyhýbá a během dne ještě odpověděla že se mi nevyhýbá.. tak co si o tom myslet.. a tohle samý mi udělala v pondělí večer.. a co ty? jak je? to sluníčko závidím, tady bylo včera, ale foukal k tomu nehoráznej vichr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak pocasi jen zavidim....jj mas recht pan rumova vila a 25 asi se tu neukaze ale i tak luke vse BEST a panacka na to..... Počásko je fakt zzzuper... Neboj, my to s Lukem vyřešína na besídce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Luke: Taky přeji vše nejjjjjjjjjjjj. a hlavně pohodičku a zdravíčko. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Počásko je fakt zzzuper... Neboj, my to s Lukem vyřešína na besídce... tak panackove na besidce ta budu resit s vama i ja.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj Ovi.Jak to vypadá? Už to taje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj Ovi.Jak to vypadá? Už to taje??? zdarec no v MB za hodku ani smyk....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 bre dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 si piš, nic nového.. včera ráno byla přihlášená na icq, nechala mi vzkaz a když sem se přihlásil já a než sem si přečtl vzkaz, tak mi miranda napsala, že přešla do stavu offline.. tak sem jí napsal, proč se mi vyhýbá a během dne ještě odpověděla že se mi nevyhýbá.. tak co si o tom myslet.. a tohle samý mi udělala v pondělí večer.. a co ty? jak je? to sluníčko závidím, tady bylo včera, ale foukal k tomu nehoráznej vichr! No ty woe, z toho bych se už asi posral, jako za normálních okolností bych ju kopl do prdele, ale z důvodu všeobecně známého je to to trochu psycho... Já se mám optimálně, v neděli mě Lenča vytáhla na pivo a bylo to fajn, ale když jsme šli domů, tak jsem asi nějak moc tlačil na pilu, tak byla taková zaražená a nechtěla se moc mazlit. Jenže já měl šest jedenáctek a byl jsem ne stavu, kdy se v krvi tluče alkohol s testosteronem, tak jsem ji ani nedoprovodil k jejímu domu a šel jsem sám dom, navíc se mě chtělo akutně scát. V pondělí mi pak volala, ať nejsu nasranej a mám k ní přijet, co jsem udělal, ale opět jsem to tam hrát tchoch na levačku a ve finále do outu. Prostě to hrnu salám banán, za ty roky mě už nic nevytočí, su v klidu... Včera večer u mě byla kámoška z práce, takže jsem to pořešil takhle a nic si z ničeho nedělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak panackove na besidce ta budu resit s vama i ja.... No to předpokládám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 bre dopoledne Buď zdráv Stando... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj Standis.Jak je po ránu?Už máš tu čtečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Buď zdráv Stando... čau spidi, taky u tebe sníh??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 čau spidi, taky u tebe sníh??? Neblázni, sluníčko, ptáčci, květinky, teploučko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jenže já měl šest jedenáctek a byl jsem ne stavu, kdy se v krvi tluče alkohol s testosteronem, tak jsem ji ani nedoprovodil k jejímu domu a šel jsem sám dom, navíc se mě chtělo akutně scát. :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj Standis.Jak je po ránu?Už máš tu čtečku? čau Romane, je dobře, čakám na vyjádření mechanika a jedu si nechat namontovat sníženej podvozek a čtečku mám objednanou, snad v pátek bych si mohl vyzvednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 bre dopoledne zdarec jak brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Neblázni, sluníčko, ptáčci, květinky, teploučko... taky bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.