jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 čéče, já ještě nebyl tento měsíc/rok já taky nee,ale v pátek razíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 fuj.... copak pane,jste si upliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Teď bych si to šel vyměnit s Chrisem Brownem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 copak pane,jste si upliv? Nikoliv, jen vyjadřuji nesouhlas s některými frázemi ve zdejší diskuzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Navrhuji v nejbližších hodinách vyrazit k moři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no nic,asi pjdu vybrat nějakej filmek na dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Navrhuji v nejbližších hodinách vyrazit k moři... su pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jedu taki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ... Když vidím předpověď na dnešní noc u nás : Převážně zataženo se sněžením, -8°C tak se jí moc nechce se uklidnit Mám to do hokny kousek tak to nezahřiju a moc si teď nezajezdím. Ale zítra se chystáme si zaplavat do Vyškova tak to snad do a po Brně trochu zahřiju a po D1 vymeteme pavoučky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 dal bych kurňa nějakej ten drinčík na pláži a večer nějakou čokoládovou paní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Navrhuji v nejbližších hodinách vyrazit k moři... Bobík a Jirka na sever, a my dva na jih - každej tam, kam to má blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 nic neřikej, jdu koupit letenku do teplejch krajin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 dal bych kurňa nějakej ten drinčík na pláži a večer nějakou čokoládovou paní Tak čokoládovou paní povidáš... Eště že su ženatéééé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak čokoládovou paní povidáš... Eště že su ženatéééé... tak to já naštěstí ženatééééé nejsu Takže čokopaní může proběhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 a čokojamka, ty jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 náhodou to jsou šikovný holčiny,odzkoušeno v Dominikáně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 a čokojamka, ty jeden Ty jó, to už je po desátý - rači se přesunu jinam aby jste mě tady ještě nezkazili a nebo bych potom neusnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 a já jdu spát, brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 No a neusnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 mazejte chrapat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 taky mizím,vybral jsem film a hurá pod deku.Tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) mazejte chrapat :-) No když není s kým To je jako v hospodě - ve 23:00 zavíračka Editováno: 11. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 mazejte chrapat :-) už idu,už idu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Kurvahošigutntág...Jiřiku co s tim mobilem??? Sereš na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Kurvahošigutntág...Jiřiku co s tim mobilem??? Sereš na to? vočíhnu co dostanu za ten svůj a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.