Leden 11, 200916 r copak pane,jste si upliv? Nikoliv, jen vyjadřuji nesouhlas s některými frázemi ve zdejší diskuzi...
Leden 11, 200916 r Autor ... Když vidím předpověď na dnešní noc u nás : Převážně zataženo se sněžením, -8°C tak se jí moc nechce se uklidnit Mám to do hokny kousek tak to nezahřiju a moc si teď nezajezdím. Ale zítra se chystáme si zaplavat do Vyškova tak to snad do a po Brně trochu zahřiju a po D1 vymeteme pavoučky !!!
Leden 11, 200916 r Autor Navrhuji v nejbližších hodinách vyrazit k moři... Bobík a Jirka na sever, a my dva na jih - každej tam, kam to má blíž
Leden 11, 200916 r dal bych kurňa nějakej ten drinčík na pláži a večer nějakou čokoládovou paní Tak čokoládovou paní povidáš... Eště že su ženatéééé...
Leden 11, 200916 r Tak čokoládovou paní povidáš... Eště že su ženatéééé... tak to já naštěstí ženatééééé nejsu Takže čokopaní může proběhnout
Leden 11, 200916 r Autor a čokojamka, ty jeden Ty jó, to už je po desátý - rači se přesunu jinam aby jste mě tady ještě nezkazili a nebo bych potom neusnul
Leden 11, 200916 r Autor mazejte chrapat :-) No když není s kým To je jako v hospodě - ve 23:00 zavíračka Upraveno Leden 11, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 11, 200916 r Kurvahošigutntág...Jiřiku co s tim mobilem??? Sereš na to? vočíhnu co dostanu za ten svůj a uvidím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.