O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jj. Dvakrát jsem byl ženatej tak vím svý. A tyhle mladý holky, si musíš vycvičit. presne... ono je to potom casem prejde..... ale pozor kazda nejde vycvicit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jj. Dvakrát jsem byl ženatej tak vím svý. A tyhle mladý holky, si musíš vycvičit. chapu ... ... Vycvicit,ono,u nekterych to neni ani potreba a u tech co by to portrebovaly nejvic se to nekdy nepodari a kdyz jo tak po hodne dlouhe dobe .., Ale takovy zkusenosti jako ty jeste vazne nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Víš co. Ženská musí poznat,že právě ty jsi pro ní ten nejlepší. Ne že ona je nejlepší pro tebe. Musí prostě párkrát narazit, aby věděla , že udělala chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Jj. Dvakrát jsem byl ženatej tak vím svý. A tyhle mladý holky, si musíš vycvičit. Rosťo : říká se že dvakrát do stejné louže nešlápneš, tak jak se vám to povedlo ? Editováno: 19. Březen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Nebyl jsem dvakrát s tou samou. Po každé s jinou a teď mám třetí. Zatím spolu jen žijeme. Sice 5. rok a zatím to klape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Víš co. Ženská musí poznat,že právě ty jsi pro ní ten nejlepší. Ne že ona je nejlepší pro tebe. Musí prostě párkrát narazit, aby věděla , že udělala chybu. Jj,... Nedavno jsem todle prozil ,..stejny vek jako u Daka ,proste ji neco piclo ,,rozhodla se zkusit zacit znova jinde a narazila ... Zjistila to cos prave ted popsal,ted jsem ja ten kdo diktuje tempo,,je to blbe receno ,ale je to tak .... Chce po me sice at se chovam stejne jako pred tou '' krizovkou'' nebo jak to popsat,proste pred tou pauzou ,ale ted uz to nejde. Neplanuju,neresim ,nepremejslim nad budoucnosti jako predtim ... nechavam tomu proste a jednoduse volny prubeh ,,... Editováno: 19. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj, vycvičit by potřebovala ale to u ní nehrozí, je to štír - nepřístupná a ještě je tvrdohlavá po tatínkovi Ovi: dobrej obýdek, taky bych dal špenátek já miluju! Rosťo, kolik ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Nebyl jsem dvakrát s tou samou. Po každé s jinou a teď mám třetí. Zatím spolu jen žijeme. Sice 5. rok a zatím to klape. to sem pochopil ... louzi sem myslel manzelstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Víš co. Ženská musí poznat,že právě ty jsi pro ní ten nejlepší. Ne že ona je nejlepší pro tebe. Musí prostě párkrát narazit, aby věděla , že udělala chybu. tak to u tý mý fakt nehrozí.. ona všechno zvládne sama a nebo s maminkou a nikoho dalšího k tomu nepotřebuje.. jen mě sere, že možná moje děcko bude vychovávat někdo úplně cizí, to jediný mě zatím odrazuje od toho, abych to skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Víš co. Ženská musí poznat,že právě ty jsi pro ní ten nejlepší. Ne že ona je nejlepší pro tebe. Musí prostě párkrát narazit, aby věděla , že udělala chybu. dobre ty... to je presne tak... nejhorsi je ale kdyz to zjisti a drzi se te jako kliste tak uz se ji nezbavis..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Je mi 42, letos 43. Nechci vás tady poučovat nebo radit. Jen říkám své zkušenosti a postřehy. Dvakrát jsem narazil a po třetí to už nedopustím. Obraly mě o všechno. Takže jsem začínal od nulky, bohužel. Nový byt... atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak to u tý mý fakt nehrozí.. ona všechno zvládne sama a nebo s maminkou a nikoho dalšího k tomu nepotřebuje.. jen mě sere, že možná moje děcko bude vychovávat někdo úplně cizí, to jediný mě zatím odrazuje od toho, abych to skončil to ti rozumim.... jinak by letela.... vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Je mi 42, letos 43. Nechci vás tady poučovat nebo radit. Jen říkám své zkušenosti a postřehy. Dvakrát jsem narazil a po třetí to už nedopustím. Obraly mě o všechno. Takže jsem začínal od nulky, bohužel. Nový byt... atd do tretice je fakt ze bych se na to uz vy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Je mi 42, letos 43. Nechci vás tady poučovat nebo radit. Jen říkám své zkušenosti a postřehy. Dvakrát jsem narazil a po třetí to už nedopustím. Obraly mě o všechno. Takže jsem začínal od nulky, bohužel. Nový byt... atd rozhodně to neberu špatně, jen mě to zajímalo prostě takhle bych dopadnout nechtěl, to ji radši nechám už teď ale jak sem psal, nechci aby moje dítě vychovával někdo cizí.. to mě na tom sere nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak to u tý mý fakt nehrozí.. ona všechno zvládne sama a nebo s maminkou a nikoho dalšího k tomu nepotřebuje.. jen mě sere, že možná moje děcko bude vychovávat někdo úplně cizí, to jediný mě zatím odrazuje od toho, abych to skončil Dakie. To je presně to co nesmíš dopustit !!!!!! Aby ti někdo kecal do života a do výchovy tvých dětí jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 to ti rozumim.... jinak by letela.... vid? to teda jo! už teďka mám nutkání ji sbalit věci co má u mě v MB a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 V pohodě. Není to žádný horor. Prostě život jde dál. A možná právě do třetice všeho dobrého ne. Ale na dítě už jsem asi stare, to mě nejvíc ser..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dakie. To je presně to co nesmíš dopustit !!!!!! Aby ti někdo kecal do života a do výchovy tvých dětí jasný. myslel sem to tak, že když jí teďka pošlu do háje, tak že si pak najde jinýho kořena.. nebo by mi prcka nechala, ať si ho vychovám já, tak jak mi to už jednou řekla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Vezmi ji někam ven na večeři, romantika, řekni ji, že o ní stojíš, že nechápeš, co je špatně, ať ti to vyklopí, prostě diskuze v klidu na rovinu bez vytáčení se, jste oba dospělí, ne? Musí to jít dát dokupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 to teda jo! už teďka mám nutkání ji sbalit věci co má u mě v MB a no treba by si prave uvedomila.... a nebo taky ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 V pohodě. Není to žádný horor. Prostě život jde dál. A možná právě do třetice všeho dobrého ne. Ale na dítě už jsem asi stare, to mě nejvíc ser..... proč bys byl starej??? kolik je přítuli? já bych se toho nebál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 myslel sem to tak, že když jí teďka pošlu do háje, tak že si pak najde jinýho kořena.. nebo by mi prcka nechala, ať si ho vychovám já, tak jak mi to už jednou řekla ty kravo tak to cumim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Vezmi ji někam ven na večeři, romantika, řekni ji, že o ní stojíš, že nechápeš, co je špatně, ať ti to vyklopí, prostě diskuze v klidu na rovinu bez vytáčení se, jste oba dospělí, ne? Musí to jít dát dokupy To je správnej názor. Vyříkat si to někde v klidu bez emocí. Prostě se jen o tom pobavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 proč bys byl starej??? kolik je přítuli? já bych se toho nebál! 39 a dítě ještě neměla. Byla svobodná,když jsem jí poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Vezmi ji někam ven na večeři, romantika, řekni ji, že o ní stojíš, že nechápeš, co je špatně, ať ti to vyklopí, prostě diskuze v klidu na rovinu bez vytáčení se, jste oba dospělí, ne? Musí to jít dát dokupy to sem zkoušel již dvakrát, bohužel se s ní o tom rozumně nedá mluvit.. zkoušel sem to i přes její mamku, ale zatím bez úspěchu.. chci se tam vydat v pátek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.