O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 mrknete na tohle.... treba ten treti tipek.... bych se po*ral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 39 a dítě ještě neměla. Byla svobodná,když jsem jí poznal. staci kouknout na bozskeho Karla - nikdy neni pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 mrknete na tohle.... treba ten treti tipek.... bych se po*ral... 4. borec. ... jak se to znaží rozběhat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Dost dobrý Ovi. Alkohol je sviň...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 dobrej manik co z policajtem poklada čaru .))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 to sem zkoušel již dvakrát, bohužel se s ní o tom rozumně nedá mluvit.. zkoušel sem to i přes její mamku, ale zatím bez úspěchu.. chci se tam vydat v pátek.. Mamku vynech, ta chce pro svoji malou holčičku ze svýho pohledu jen to nej a prostě při sebevětší snaze nebude objektivní a nečekej Peťo, že by ji do něčeho byla schopná tlačit, prostě sebelepší tchyně čekatelka v tomhle nemá co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 hosi to musim poslat.... nejlepsi je ten starsi tipek co mu ukazuje jeste cestu.... :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 hosi to musim poslat.... nejlepsi je ten starsi tipek co mu ukazuje jeste cestu.... :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) hosi to musim poslat.... nejlepsi je ten starsi tipek co mu ukazuje jeste cestu.... :_icon_smich2: No to je bomba. jsem mrtvej smíchy :smich: :smich: Editováno: 19. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Taky šikula.http://www.youtube.com/watch?v=Nz7tzQrIGzg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Taky šikula.http://www.youtube.com/watch?v=Nz7tzQrIGzg čekal jsem že to někam pošle, ale tak neee nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) http://www.youtube.com/watch?v=Nz7tzQrIGzg Tak znova. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Nz7tzQrIGzgTak znova. Spamíík ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Nenene..... jenom jsem trochu nešikovnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Nenene..... jenom jsem trochu nešikovnej. - tady jeden co dostal smyk http://www.youtube.com/watch?v=X_XkBv_zt1w...feature=related - asi vítr Editováno: 19. Březen 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ty woe.. on to přežil jo? To je síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 teeda,, jste to tady rozjeli s temi odkazy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 pekne rozraseny......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak jsem se zase na vas prisel podivat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak jsem se zase na vas prisel podivat :-) no tak te pekne vitame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak jsem se zase na vas prisel podivat :-) Ahooooj. Jsi pořád v Brněnský knajpě a na nás nemáš čas co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahooooj. Jsi pořád v Brněnský knajpě a na nás nemáš čas co? ja jsem hlavne porad v praci a na cestach .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak to jo. To se omlouvám a o hodně přicházíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 hosi taky bych zapad do nejake Brnenske nalevny.... dal par ks..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.