Březen 19, 200916 r Jero: myslel sem ty smsky, to o tom čísle sem nevěděl to sou teda parchantíci! co máš za operátora? Rosťa: já už skoro hoďku v 8 du na tenis
Březen 19, 200916 r nj, sem se přihlásil do tenisový ligy v práci ještě mi zbývá 8 zápasů do konce dubna, sem zvědavej jak to stihnu
Březen 19, 200916 r Jero: myslel sem ty smsky, to o tom čísle sem nevěděl to sou teda parchantíci! co máš za operátora? Ty smsky se jentak neporesi ,,,zjistit to nejde a ty lidi kolem rodinky ... nevim no ,ale ono jednou nekdo zakopne . No prisla mi smska ,ze bylo na moji zadost zmeneno moje cislo aniz bych o tom vedel,tak jsem hnedka udelal na binec u T-mobilu co je to za bordel no ... Jetlo to bude delat nejakou neplechu co se plateb tyce tak to bude zas pekna jebkárna..,
Březen 19, 200916 r Jero: a v jaký seš skupině? to je něco jako "kamarádi"? myslíš teda že to je ten zmrdeček? docela bych tomu věřil!
Březen 19, 200916 r No je to takova byznys co tu mame ve slezku ... Ani nevim vidis jak se to jmenuje.Snad to bude uz ok,zbytecny trable s timhle. Ja prave nevim,on to mozna neni ,ale dam ruku do ohne zato ,ze to bude nektery z jeho dobrych pratel a on ho proste neprozradi i ... Upraveno Březen 19, 200916 r od Jero
Březen 19, 200916 r tak to je na prd, já bych řekl i to, že to je přímo on.. ale těžko soudit.. sáfra, od 8 du na tenis, nějak se mi nechce
Březen 19, 200916 r uvidim,kazdopadne az se to vyresi podam info ... Jdes protahnout kosti j ..Vsak tenis je fajn sport ,,, ja jsem mel jit dneska na squash ,ale kaslu to ...,
Březen 19, 200916 r hlavně že už dal na chvíli pokoj jj, je to v poho, ještě že to platí firma, nechtěl bych platit za ten pronájem - 380 Kč na hodinu
Březen 19, 200916 r Je to palka panecku ,,j Tenis to je takovej luxusni sport ... Golf bych chtel vyzkouset,ale nejak se me nedari ..,
Březen 19, 200916 r Hlavne to vybavenicko je celkem zahul na penezenku .... To mate z prace j ,,takovy tenisovy akce ... ?
Březen 19, 200916 r jj, máme firemní tenisovou ligu od října do konce března ale naštěstí to prodloužili až do konce dubna, protože bych to nestihl odehrát.. a je nás tam takových víc .)
Březen 19, 200916 r joo, to je mazec taky určitě bych rád něco uspořádal, už sme se tady o tom bavili a je pár lidí, co by měli zájem
Březen 19, 200916 r Jj ,cetl jsem ,ymslim,ze jsem tu akorat byl .,taky bych se stavil jenze to mam drobec z ruky no .,
Březen 19, 200916 r tak kdyby to bylo na celej víkend (myslím spojit to s jinou action) to bys dorazil, ne?
Březen 19, 200916 r Jo takova nejaka 3 denka to by bylo vpohode ... Mate tam v MB nejaky fajn Paintballovy placy ?
Březen 19, 200916 r přímo v MB ne-e, ale kousek odtud, u Mimoně bývalej vojenskej prostor klidně můžeš vzít přítulku a spát můžete u mě
Březen 19, 200916 r Jj,uz vim o cem mluvis..., Vsak se uvidi co bude a jestli mi to vyjde ,myslim,ze takovej vylet by se urcite hodil ... parada..
Březen 19, 200916 r Víš co. Ženská musí poznat,že právě ty jsi pro ní ten nejlepší. Ne že ona je nejlepší pro tebe. Musí prostě párkrát narazit, aby věděla , že udělala chybu. když jsme u tohoto tématu konečně jsem našel bydlení pro mě a přítuli.. příští pátek jdeme na to jak jsem se celou dobu těšil tak teď se toho nějak děsim .. jo a jinak máte zajímavé sportovní vyžítí já rád chodím na bowling a teď asi začnu squash
Březen 19, 200916 r jero: u mě se místo najde perníkář: zdar chlape! to je super, gratulace já si dám bowling v sobotu, viz podpis
Březen 19, 200916 r joo, to je mazec taky určitě bych rád něco uspořádal, už sme se tady o tom bavili a je pár lidí, co by měli zájem máte konkrétně na mysli Paintball?? ten bych také rád okusil když jsem mohl mít možnost bohužel jsem zrovna nemohl
Březen 19, 200916 r tak to super ..dík ... Koukam,ze tady vsichni bydlej v novem .... Jeste ze zatim nemusim nic resit A ty sporty , bowling ja taky rad a ted me napada ,ze jsem na nem uz taky pekne dlouho nebyl .,,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.