Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak jsem z roboty doma chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jero: myslel sem ty smsky, to o tom čísle sem nevěděl to sou teda parchantíci! co máš za operátora? Rosťa: já už skoro hoďku v 8 du na tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jdeš pohonit tělo jo? Já budu chvilku v posilce, ale jen lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 nj, sem se přihlásil do tenisový ligy v práci ještě mi zbývá 8 zápasů do konce dubna, sem zvědavej jak to stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jero: myslel sem ty smsky, to o tom čísle sem nevěděl to sou teda parchantíci! co máš za operátora? Ty smsky se jentak neporesi ,,,zjistit to nejde a ty lidi kolem rodinky ... nevim no ,ale ono jednou nekdo zakopne . No prisla mi smska ,ze bylo na moji zadost zmeneno moje cislo aniz bych o tom vedel,tak jsem hnedka udelal na binec u T-mobilu co je to za bordel no ... Jetlo to bude delat nejakou neplechu co se plateb tyce tak to bude zas pekna jebkárna.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jero: a v jaký seš skupině? to je něco jako "kamarádi"? myslíš teda že to je ten zmrdeček? docela bych tomu věřil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) No je to takova byznys co tu mame ve slezku ... Ani nevim vidis jak se to jmenuje.Snad to bude uz ok,zbytecny trable s timhle. Ja prave nevim,on to mozna neni ,ale dam ruku do ohne zato ,ze to bude nektery z jeho dobrych pratel a on ho proste neprozradi i ... Editováno: 19. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak to je na prd, já bych řekl i to, že to je přímo on.. ale těžko soudit.. sáfra, od 8 du na tenis, nějak se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 uvidim,kazdopadne az se to vyresi podam info ... Jdes protahnout kosti j ..Vsak tenis je fajn sport ,,, ja jsem mel jit dneska na squash ,ale kaslu to ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 hlavně že už dal na chvíli pokoj jj, je to v poho, ještě že to platí firma, nechtěl bych platit za ten pronájem - 380 Kč na hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Je to palka panecku ,,j Tenis to je takovej luxusni sport ... Golf bych chtel vyzkouset,ale nejak se me nedari .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj, golf je snad ještě dražší šéfik chodí hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Hlavne to vybavenicko je celkem zahul na penezenku .... To mate z prace j ,,takovy tenisovy akce ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj, máme firemní tenisovou ligu od října do konce března ale naštěstí to prodloužili až do konce dubna, protože bych to nestihl odehrát.. a je nás tam takových víc .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak to mate fajn ,,, my chodili hrat z prace paintball ... vyradit se poradne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 joo, to je mazec taky určitě bych rád něco uspořádal, už sme se tady o tom bavili a je pár lidí, co by měli zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jj ,cetl jsem ,ymslim,ze jsem tu akorat byl .,taky bych se stavil jenze to mam drobec z ruky no ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak kdyby to bylo na celej víkend (myslím spojit to s jinou action) to bys dorazil, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jo takova nejaka 3 denka to by bylo vpohode ... Mate tam v MB nejaky fajn Paintballovy placy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 přímo v MB ne-e, ale kousek odtud, u Mimoně bývalej vojenskej prostor klidně můžeš vzít přítulku a spát můžete u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jj,uz vim o cem mluvis..., Vsak se uvidi co bude a jestli mi to vyjde ,myslim,ze takovej vylet by se urcite hodil ... parada.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Víš co. Ženská musí poznat,že právě ty jsi pro ní ten nejlepší. Ne že ona je nejlepší pro tebe. Musí prostě párkrát narazit, aby věděla , že udělala chybu. když jsme u tohoto tématu konečně jsem našel bydlení pro mě a přítuli.. příští pátek jdeme na to jak jsem se celou dobu těšil tak teď se toho nějak děsim .. jo a jinak máte zajímavé sportovní vyžítí já rád chodím na bowling a teď asi začnu squash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jero: u mě se místo najde perníkář: zdar chlape! to je super, gratulace já si dám bowling v sobotu, viz podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 joo, to je mazec taky určitě bych rád něco uspořádal, už sme se tady o tom bavili a je pár lidí, co by měli zájem máte konkrétně na mysli Paintball?? ten bych také rád okusil když jsem mohl mít možnost bohužel jsem zrovna nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak to super ..dík ... Koukam,ze tady vsichni bydlej v novem .... Jeste ze zatim nemusim nic resit A ty sporty , bowling ja taky rad a ted me napada ,ze jsem na nem uz taky pekne dlouho nebyl .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.