Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Chlapi nemate nekdo zkusenost s motorem 2.3 V5 +motion ? v passatu ? jinac ,,asi jsem se zamiloval http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6705644 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6970236 Editováno: 19. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Zdarec Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Zdar Spidi a Bobiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Zdar Spidi. Jery,pokud bys jel do Loun,jedu s tebou Daki,to verim,ze je to naprdlacku,kdyz jste do toho sli dva a ted je to jak je to Jeste ze mne kdysi osvitilo a byl jsem trosku neprubojny. Mozna bych skoncil obdobne jako ty....ale to je jen domenka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Bobe cau Mari - Je krasna panecku ,,,dam ti vedet dkyby neco Chlapi nic,,mizim ,,vecir hoy Editováno: 19. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Cus Bobiku a Rosto. Tak jak travite vecer ? Hosi,umi nekdo upravovat veci v PDFku ?Poradite jak na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Poslouchám Manowar a čtu forum, tkže pohoda. S PDFkou neumím, bohužel neporadí. Sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Cus Bobiku a Rosto.Tak jak travite vecer ? Hosi,umi nekdo upravovat veci v PDFku ?Poradite jak na to ? Marosi a co chceš upravovat? V čem je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Cus Bobiku a Rosto.Tak jak travite vecer ? Hosi,umi nekdo upravovat veci v PDFku ?Poradite jak na to ? také bych rád přívítal nějakou radu jak s formáty PDF pracovat... klidně písejte rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Co je za prolém s PDF? Co máte na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj sousede. Je tu nějak mrtvo. Jen tak paběrkuju a čtu vše možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Co je za prolém s PDF? Co máte na mysli? no chtěl bych vytvořit nějaký dokument aby byl s koncovkou PDF a mohl se otevřít Adobe Reader...... nevím jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj sousede. Je tu nějak mrtvo. Jen tak paběrkuju a čtu vše možné. čau, dneska asi každej šel do normální hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 no chtěl bych vytvořit nějaký dokument aby byl s koncovkou PDF a mohl se otevřít Adobe Reader...... nevím jak na to Aha. Já myslel,že ti něco nejde otevřít, nějaký soubor PDF. To fakt netuším. Na to jsou tady IT z fora, tak jim pisni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Nebo se zeptej Romaria. Možná v tom PDFku taky dělá. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 čau, dneska asi každej šel do normální hospody Asi jo. Ale chodí se přece v pátek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Marosi a co chceš upravovat? V čem je problém. Chtel bych tam neco upravit..konkretne - posledni strnku dat jako prvni..... Ja se zasek u nasich a uz je tolik hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Asi jo. Ale chodí se přece v pátek ne? dneska třeba Bobík říkal , že je malej pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak já mám malej pátek už ve středu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 teda ty se máš, já ho budu mít až v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 lek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.