Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 chlapci, že si nedáte pokoj, talhle lekat starý lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 lek opatrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 chlapci, že si nedáte pokoj, talhle lekat starý lidi testuju co vydrzite... a jeste jednou BAF!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ja mel dneska v praci take poradpatek a ono to tak nebylo Kuci,nejak to uteklo a ja nic nestihnul Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 testuju co vydrzite... a jeste jednou BAF!!! tak teď už jsem to čekal, tak to jsem se nelekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak teď už jsem to čekal, tak to jsem se nelekl no nic pockam teda az to nebudes cekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak to musíš počkat na zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Asi pudu do pelechu. Jsem nějakej urvanej. Tak dobrou chlapi. Zítra čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj cus ja tu uz taky nevydrzim dlouho.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ani já ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 ....asi brzo padnu pod stul .... dnesek byl namahavy,,,misto piva jsem si dal ovocny caj a projel se zasneezenym mestem a okolim ... Taky tam uvas snezi ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 u nas ted poletoval ale dal si klid.... doufam ze rano nedostanu sok pohledem jako dnes rano........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ja jsem v soku z toho co se deje venu celkove ... Takovej brezen nepamatuju ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 No,ale myslim,ze pocasi bylo pro dnesek asi dost Loucim se ... Dobrou a zitra hodne zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 mizim cest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobre ranko. I ja jsem po ranu prekvapeny co je to venku bileho Dneska je snad prvni jarni den?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobré ráno chlapi. Sluníčko jak v létě, až na tu teplotu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobré ráno, ...tak tak Rosťo až na tu teplotu krásné ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zdarec!! 0°C a poprasek ale slunce teda jako se snazi..... jako na Makarsky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ahoj Michale, jj slunicko i u nas a v Praze docela vydatne sviti tak to snad vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ahoj Michale, jj slunicko i u nas a v Praze docela vydatne sviti tak to snad vydrzi zdarek pane mohlo by vydrzet klidne az do rijna ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no to by klidne mohlo to mas naprostou pravdu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Teď už se to snad obrátí k lepšímu a začne být teplo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobré ráno, ...tak tak Rosťo až na tu teplotu krásné ráno Lukyne co liťáky? Jak to vypadá na autě. Dej foto ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.