baurak Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 už idu,už idu ja uz jdu taky mam toho nejak dost a rano zase dlouha cesta Usti, Decin, Teplice se me tam nechce je tam porad hnusne kua!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 vočíhnu co dostanu za ten svůj a uvidím Fajne.Plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Fajne.Plati. dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 ja uz jdu taky mam toho nejak dost a rano zase dlouha cesta Usti, Decin, Teplice se me tam nechce je tam porad hnusne kua!! tak to já si zítra švihnu akorát cestu na Kladno a zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Kladno je kousicek pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Kladno je kousicek pane :-) to jo,ale musím se brodit přes celej Prágl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak dobrou no...já jsem se těšil na pohádku od CMF ale smůla ...no jo no...to je život! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Brý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 bry rano tentokrate uz ne z baru ale CR a od pracovniho mista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 nazdárek lidičky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 nazdar pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 bre pracovni rano! tak at to utika!!!!! uz mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 uz mam hlad taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ráno jsem sežral misku kornflejků s mlíkem a jsem přežranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Zdarec chuligáni,taky bych něco posnídal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Taky půjdu do kuchyně něco čórnót... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 čest práci soudruzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ty jo zdarek - jak jste se vsici probrali jdu dat activia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak já zatím nominoval kávičku s mlíčkem a pak se uvidí... A nějak mě bolí zuby, asi bude změna počasí. na seznamu pisali, že je dnes nejdepresivnější den v roce, co s tím uděláme...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ty jo zdarek - jak jste se vsici probrali jdu dat activia tak po aktivii bych se akorat posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak po aktivii bych se akorat posral Já myslím že ne, mě to taky pomůže, když mám pajšl nabórané po fetu, takže v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no mě pomůže akorát tak se posrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no mě pomůže akorát tak se posrat Tak to máš nějak divně pořešený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak to máš nějak divně pořešený... no uvidame ale sned ok a jinak - hlad je prevlecena zizen!! ikdyz odvazne slova na pondeli ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.