Březen 20, 200916 r Mrtvo??? tak to tu nějak oživíme:) napřiklad v diskuzi o Bobíkových amnestiích to docela žije:) Upraveno Březen 20, 200916 r od lukyssek
Březen 20, 200916 r jo teplo uz by to chtelo.... jeste jsem letos ani 1x neoplach auto ..... je potreba vyluxovat a to radne..... prezout a potom na 60t. servis!!! no proste jarni velkej uklid se servisem
Březen 20, 200916 r Já už jsem Michale pucoval 3x. Nějak to přeháním ne? no u nas to pocasi nedovolilo nic.... prace na ***... takze az s pocasim!
Březen 20, 200916 r Já jsem vždy vymáknul pěkný dny a vapka už fičela. Ještě jsem ale neleštil. Až jak bude teplejc.
Březen 20, 200916 r Ahoj kamarádi, já už jsem od sedmi venku, je tady krásně teplo a sluníčko, fakt paráda...
Březen 20, 200916 r Ahoj kamarádi, já už jsem od sedmi venku, je tady krásně teplo a sluníčko, fakt paráda... Čus Spidi.
Březen 20, 200916 r Čus Spidi. Čao Rosťo, Tvoje maily opět nezklamaly, fakt dost dobrý... Nejvíc mě ale vybouralo to včerejší video "jak vysvětlit tureckému prodavači velikost podprsenky", to jsem šel vážně pod stůl...
Březen 20, 200916 r jooo ja uz mam letos za sebou nekolik cisteni a to na 3 autech, tak ze se nenudim :-)
Březen 20, 200916 r Dobré jitro. Čao, prej jitro. Už je dopoledne a já už 3 hodiny vymejšlím kokotinky...
Březen 20, 200916 r jooo ja uz mam letos za sebou nekolik cisteni a to na 3 autech, tak ze se nenudim :-) Tak to se Jirko docela činíš co? Taky rád pucuju auťí. Evers: Ahoooj.
Březen 20, 200916 r Čao Jiřino, jak žiješ...? Ahoj ahoj, tento tyden hodne pracovne a defakto porad v aute tak mam nejaky ty km za sebou a dnes mensi odpocinek v sobotu me zmerili a jsem zvedav jestli to prijde pac tam budu mit hodne moc jak u tebe??
Březen 20, 200916 r Tak to se Jirko docela činíš co? Taky rád pucuju auťí.Evers: Ahoooj. jj me to bavi, jsou na to dobry podminky tak proc ne navic nesnasim spinu v aute
Březen 20, 200916 r Čao, prej jitro. Už je dopoledne a já už 3 hodiny vymejšlím kokotinky... tak to jsme na tom stejne!!! pracujeme jako dasi cau!!!
Březen 20, 200916 r Čao Rosťo, Tvoje maily opět nezklamaly, fakt dost dobrý... Nejvíc mě ale vybouralo to včerejší video "jak vysvětlit tureckému prodavači velikost podprsenky", to jsem šel vážně pod stůl... Až bude něco Gutttt tak zas pošlu.
Březen 20, 200916 r jj me to bavi, jsou na to dobry podminky tak proc ne navic nesnasim spinu v aute Moje řeč. Já musím mít v autě jak v ložnici.
Březen 20, 200916 r Jo chlapi. Psal Roman,že je na služebce v Peci pod Sněžkou a že je to tam mazec. Sněhu jak nasr..... Večer prej bude.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.