Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Čao, prej jitro. Už je dopoledne a já už 3 hodiny vymejšlím kokotinky... si nemoh dospat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Moje řeč. Já musím mít v autě jak v ložnici. no tak to me vydrzi treba ve sluzebnim tak dva dny ale v octa to vydrzi dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jo chlapi. Psal Roman,že je na služebce v Peci pod Sněžkou a že je to tam mazec. Sněhu jak nasr..... Večer prej bude. no nevim ale co koukam, tak to nebude tak horky je tam porad stejne snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele Jirko Okta musí být vypucovaná a vyvoněná pořád ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj ahoj, tento tyden hodne pracovne a defakto porad v aute tak mam nejaky ty km za sebou a dnes mensi odpocinekv sobotu me zmerili a jsem zvedav jestli to prijde pac tam budu mit hodne moc jak u tebe?? Já jako vždy pohodička, salám banán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 si nemoh dospat ? Já su ranní ptáče, mě by vyloženě sralo dlouho vyspávat a nic nedělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já su ranní ptáče, mě by vyloženě sralo dlouho vyspávat a nic nedělat... ty ses mi ale podivín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele Jirko Okta musí být vypucovaná a vyvoněná pořád ne? no tak z venku ted zrovna moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Z venku se to teď moc nedá, to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Když už jsme u toho fialkování autíče, jakou používáte kdo vůni v autě...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ty ses mi ale podivín Njn, každej máme něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Když už jsme u toho fialkování autíče, jakou používáte kdo vůni v autě...? Spidi: Já dávám buď antitabak nebo vanilku. Nic jinýho mi moc nevoní,ale nechám si poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak zase tu.... tak co je to tu? delate neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 nedělám nic, jen pročítám forum a sleduju jak na sebe lidi plivaj svinstva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Spidi: Já dávám buď antitabak nebo vanilku. Nic jinýho mi moc nevoní,ale nechám si poradit. Já dávám Wassermelone od Wunderbaumu, to je docela fajn. Co rozhodně nedoporučuju, je vůně Grand Prix, nejen, že je to smrad jak šlak, ale po delší jízdě z toho začne bolet štricla... Jináč skoro každý auto, co jsem dotáhl ze západu, mělo stromek vanilka neko kokos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak zase tu.... tak co je to tu? delate neco? Makám jak černej Michale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak zase tu.... tak co je to tu? delate neco? Já nedělám momentálně nic, ale zajisté se to záhy změní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já dávám Wassermelone od Wunderbaumu, to je docela fajn. Co rozhodně nedoporučuju, je vůně Grand Prix, nejen, že je to smrad jak šlak, ale po delší jízdě z toho začne bolet štricla... Jináč skoro každý auto, co jsem dotáhl ze západu, mělo stromek vanilka neko kokos... Wassermelon já kouřím ve vodnici. To je taky vůně do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 nedělám nic, jen pročítám forum a sleduju jak na sebe lidi plivaj svinstva... ?????????????? to ze nedelas nic chapu... ale to druhy????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já nedělám momentálně nic, ale zajisté se to záhy změní... makat nelenosit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já dávám Wassermelone od Wunderbaumu, to je docela fajn. Co rozhodně nedoporučuju, je vůně Grand Prix, nejen, že je to smrad jak šlak, ale po delší jízdě z toho začne bolet štricla... Jináč skoro každý auto, co jsem dotáhl ze západu, mělo stromek vanilka neko kokos... hosi jedine vanilka ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 nedělám nic, jen pročítám forum a sleduju jak na sebe lidi plivaj svinstva... A proto se zdržuju jen tady v hospodě, protože v ostatních tématech je každej chytrej jak rádio, když se na něco zeptáš, tak ti všichni jen odpoví: to už tady bylo, hledej... Fakt trapas, aspoň že ta hospoda funguje takhle dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 nedělám nic, jen pročítám forum a sleduju jak na sebe lidi plivaj svinstva... svět je divnej no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Wassermelon já kouřím ve vodnici. To je taky vůně do auta? Jasná páka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 A proto se zdržuju jen tady v hospodě, protože v ostatních tématech je každej chytrej jak rádio, když se na něco zeptáš, tak ti všichni jen odpoví: to už tady bylo, hledej... Fakt trapas, aspoň že ta hospoda funguje takhle dobře... s tou chytrosti se taky mistama tady nestacim divit....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.