baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Když už jsme u toho fialkování autíče, jakou používáte kdo vůni v autě...? ja Ambipur For Him a stromecek cerny tusim Black klasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ty voe mladeznici nevite jak se pridelavaj ty orig. clony na zadni okna do OII??? ty cvocky jsou nejake divoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 hosi jedine vanilka ....... Mě už nejede ani vanilková zmrzka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 A proto se zdržuju jen tady v hospodě, protože v ostatních tématech je každej chytrej jak rádio, když se na něco zeptáš, tak ti všichni jen odpoví: to už tady bylo, hledej... Fakt trapas, aspoň že ta hospoda funguje takhle dobře... Přesně tak Spidi. Moje řeč. Hodně jsem se ptal a vždy: To už tady bylo,hledej,to nemyslíš vážně....atd, Jako novej nechápeš. Tak jsem taky nejraději tady. Aspoň pokecáme beztrestně ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja Ambipur For Him a stromecek cerny tusim Black klasik Ty kokso, to máš v tym Ambipuru pánskej deodorant...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ty voe mladeznici nevite jak se pridelavaj ty orig. clony na zadni okna do OII??? ty cvocky jsou nejake divoke Tak to jsem ještě neprováděl, ale kdyby jsi se tady otočil, tak by jsme na to zajisté přišli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Mě už nejede ani vanilková zmrzka... tu taky mohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ty kokso, to máš v tym Ambipuru pánskej deodorant...??? skoro ale ale me se to moooc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Přesně tak Spidi. Moje řeč. Hodně jsem se ptal a vždy: To už tady bylo,hledej,to nemyslíš vážně....atd, Jako novej nechápeš. Tak jsem taky nejraději tady. Aspoň pokecáme beztrestně ne? Jj, tady to vypadá neškodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak to jsem ještě neprováděl, ale kdyby jsi se tady otočil, tak by jsme na to zajisté přišli... a pritom se pinkli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja Ambipur For Him a stromecek cerny tusim Black klasik zejtra akce vid? bude koliba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 skoro ale ale me se to moooc libi Co máš z toho, moje slečna se též šplíchá pánským deodorantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jj, tady to vypadá neškodně... spamerska mistnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele Jirko. Jak to voní ten Black? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 a pritom se pinkli Vedlejší efekty nepopírám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Co máš z toho, moje slečna se též šplíchá pánským deodorantem... ty kraaavo a vis ze moje obcas taky????? asi nejaka uchylka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Vedlejší efekty nepopírám... :smich: :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele Jirko. Jak to voní ten Black? Jako teplej jablkovej koláč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jako teplej jablkovej koláč... ty blaaaaho ... takze prijemne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zejtra akce vid?bude koliba? jeste nevim jak to vsechno bude pane, ale klidne by se to nejak protahnout mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Co máš z toho, moje slečna se též šplíchá pánským deodorantem... no vidis, tak to je jak kdyz tam mam tvoji slecnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jako teplej jablkovej koláč... Ty woe.. Spidi ten mám rád :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ty kraaavo a vis ze moje obcas taky????? asi nejaka uchylka No já logicky usuzuju, že některým holkám se vůně, kterou používá jejich chlap líbí natolik, že se s tím sami špricnou, třeba možní i proto, aby si ho takhle připoměly, když je dlouho v čoudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele Jirko. Jak to voní ten Black? tezko popsat ale je to podle me takova svezi vune, me je to prijemny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no vidis, tak to je jak kdyz tam mam tvoji slecnu Bacha na to... Tohle je snědá černovláska, ta se s nikým moc nesere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.