Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 :smich: teplej strudl na prdeli :smich: prdel na teplým štrůdlu... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jj, nějak jsme dali téma smrad a už to jede... a teplej kolac.... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jj, nějak jsme dali téma smrad a už to jede... toho jsem mel vcera hooodne, nejak jsem mel asi parek nevalne chuti a skoro celou dobu jsem musel mit stazene okenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hoši musím si odskočit , Tak to nepřehánějte ať z toho nevypadnu. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 prdel na teplým štrůdlu... :smich: :smich: a celej strudl hned v prdeli..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to bude krajem a ne druhem Asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hoši musím si odskočit , Tak to nepřehánějte ať z toho nevypadnu. :smich: ted nemuzes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 toho jsem mel vcera hooodne, nejak jsem mel asi parek nevalne chuti a skoro celou dobu jsem musel mit stazene okenko :smich: predpokladam ze v roomu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 CHLAPI,NEVĚŘTE TOMU,ROSTA 19,NEMA DVA MONITORY, SEDÍME SPOLU V JEDNOM KANCLU V JEDNÉ FIRMĚ,MÁ KLASICKOU 15TI PALCOVKU S VELKOU PRDELI, TED ČEKEJTE,ŠEL NA WC TAK ZDAREC :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 toho jsem mel vcera hooodne, nejak jsem mel asi parek nevalne chuti a skoro celou dobu jsem musel mit stazene okenko jak to mas teda se spanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 toho jsem mel vcera hooodne, nejak jsem mel asi parek nevalne chuti a skoro celou dobu jsem musel mit stazene okenko Já měl včera večer dva klobásy neutrální chuti, k tomu kýbl křenu a plnotučné hořčice a pak na to čtyři média (11°) a ráno jsem měl trošku zrychlenou chůzi na toaletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 CHLAPI,NEVĚŘTE TOMU,ROSTA 19,NEMA DVA MONITORY, SEDÍME SPOLU V JEDNOM KANCLU V JEDNÉ FIRMĚ,MÁ KLASICKOU 15TI PALCOVKU S VELKOU PRDELI, TED ČEKEJTE,ŠEL NA WC TAK ZDAREC :aggressive: pockej ten ti da az prijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Asi... kua asi budu muset jezdit nakupovat do jineho kraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já měl včera večer dva klobásy neutrální chuti, k tomu kýbl křenu a plnotučné hořčice a pak na to čtyři média (11°) a ráno jsem měl trošku zrychlenou chůzi na toaletu... ale stihls ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 :smich: predpokladam ze v roomu...... naprosto presne pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 kua asi budu muset jezdit nakupovat do jineho kraje No jasně a při té příležitosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jak to mas teda se spanim? jsem psal, ze jsem to s nikym neresil a ze teda spat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ale stihls ne? Samože, ještě jsem si stihl s sebou vzít i literaturu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 naprosto presne pane tak to je v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Samože, ještě jsem si stihl s sebou vzít i literaturu... tak to jsi nepospichal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já měl včera večer dva klobásy neutrální chuti, k tomu kýbl křenu a plnotučné hořčice a pak na to čtyři média (11°) a ráno jsem měl trošku zrychlenou chůzi na toaletu... hele tak 110m prekazek po ranu jeste nikomu neublizila a navic to mas i s rozcvickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jsem psal, ze jsem to s nikym neresil a ze teda spat nebudu tak to je FEST na pikacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jsem psal, ze jsem to s nikym neresil a ze teda spat nebudu jsem psal, ze jsem to neresil a ze teda s nikym spat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak co to tady plácal, ten můj kolega. Všechno bonznul co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No jasně a při té příležitosti... se zbourame tak, ze si tam dat do auta smrcek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.