Březen 20, 200916 r tak spidak ma teda 110cm prekazekspokojenost?? Tak teď pro změnu o troch dále... Takhle bych měl mísu vedle postele...
Březen 20, 200916 r Ovi: Ty chceš bejt dneska v Top 20 první co? naprostej standart - vis mam rychli prsty.... a v 20 jsem stejne furt ikdyz tu 2 dny nejsem jinak tvuj kolega od stolu rikal ze potrebuje neco pomoct
Březen 20, 200916 r bys mi udelal radost!!!! Dimi uz te zna ne jak chodis domu? ..... :) jj jeho adresu uz v telefonu mam, s klicema to taky zvladnu a pak ho muzu jeste hodit do toho mekace
Březen 20, 200916 r UZ PRISEL A ZASE CETUJE!!!! NIC NERIKAL ALE MOHLI BY JSTE HO NA CHVILI PROPUSTIT,ABY MI POMOHL MAKAT,JINAK DNES NIC NEUDELAME prej na tebe kaka jak na placatej sutr - je patek a mas si to udelat sam :smich:
Březen 20, 200916 r jj jeho adresu uz v telefonu mam, s klicema to taky zvladnu a pak ho muzu jeste hodit do toho mekace good idea!!
Březen 20, 200916 r Tak teď pro změnu o troch dále... Takhle bych měl mísu vedle postele... jestli jsi nahodou nekdy nemel tu misu jako polstarek
Březen 20, 200916 r jestli jsi nahodou nekdy nemel tu misu jako polstarek to asi kazdej nekdy.... vcetne me
Březen 20, 200916 r ja taky, to je jasna vec a jako kazdej...... - druhej den uz nikdy! a za 3 dny to uz slo jak vino
Březen 20, 200916 r ja taky, to je jasna vec tak "kamaradku" jsem snad prekecal tak mozna se mnou teda pujde......
Březen 20, 200916 r a jako kazdej...... - druhej den uz nikdy! a za 3 dny to uz slo jak vino klasickej pribeh
Březen 20, 200916 r tak "kamaradku" jsem snad prekecal tak mozna se mnou teda pujde...... ty voe, taky teda budu muset nahodit nejakou udicku
Březen 20, 200916 r jsem si to myslel Já prosím pěkně na WC mezinárodního rychlíku Pannonia ze Sofie do Brna...
Březen 20, 200916 r znam 1, slovy jednoho ja asi 2 a to jsou skoro blaaaaazni... hele myslis ze bobajs zejtra dojde do lesa a zpet? .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.