O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To zní moc hezky... coze prijedes taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 špatný slovosled v souvětí... hlavne kdyz bude dobrej v soulozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak spidak ma teda 110cm prekazekspokojenost?? Tak teď pro změnu o troch dále... Takhle bych měl mísu vedle postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no aby nevypad uplne ty voe ten je ve forme beha jak fik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ovi: Ty chceš bejt dneska v Top 20 první co? naprostej standart - vis mam rychli prsty.... a v 20 jsem stejne furt ikdyz tu 2 dny nejsem jinak tvuj kolega od stolu rikal ze potrebuje neco pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 bys mi udelal radost!!!! Dimi uz te zna ne jak chodis domu? ..... :) jj jeho adresu uz v telefonu mam, s klicema to taky zvladnu a pak ho muzu jeste hodit do toho mekace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 UZ PRISEL A ZASE CETUJE!!!! NIC NERIKAL ALE MOHLI BY JSTE HO NA CHVILI PROPUSTIT,ABY MI POMOHL MAKAT,JINAK DNES NIC NEUDELAME prej na tebe kaka jak na placatej sutr - je patek a mas si to udelat sam :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 coze prijedes taky? Kdybych nemusel lést zítra ráno do mašiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jj jeho adresu uz v telefonu mam, s klicema to taky zvladnu a pak ho muzu jeste hodit do toho mekace good idea!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 hlavne kdyz bude dobrej v soulozi No tak o tem žádná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak teď pro změnu o troch dále... Takhle bych měl mísu vedle postele... jestli jsi nahodou nekdy nemel tu misu jako polstarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jestli jsi nahodou nekdy nemel tu misu jako polstarek Ano měl, ale ne doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No tak o tem žádná... no jisteeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jestli jsi nahodou nekdy nemel tu misu jako polstarek to asi kazdej nekdy.... vcetne me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ano měl, ale ne doma... jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to asi kazdej nekdy.... vcetne me ja taky, to je jasna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja taky, to je jasna vec a jako kazdej...... - druhej den uz nikdy! a za 3 dny to uz slo jak vino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja taky, to je jasna vec tak "kamaradku" jsem snad prekecal tak mozna se mnou teda pujde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 a jako kazdej...... - druhej den uz nikdy! a za 3 dny to uz slo jak vino klasickej pribeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak "kamaradku" jsem snad prekecal tak mozna se mnou teda pujde...... ty voe, taky teda budu muset nahodit nejakou udicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 klasickej pribeh jj - ale jsou i lidi co nechlastaj!!! :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jsem si to myslel Já prosím pěkně na WC mezinárodního rychlíku Pannonia ze Sofie do Brna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 znam 1, slovy jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 znam 1, slovy jednoho ja asi 2 a to jsou skoro blaaaaazni... hele myslis ze bobajs zejtra dojde do lesa a zpet? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 bobajs se nehne z domova :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.