Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ovi na psaní mám prsty jak volšový klacíky, Takže nestíhám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 prej na tebe kaka jak na placatej sutr - je patek a mas si to udelat sam :smich: KOUKAM ZE JSI TAKY KAMOS!!!! ROZEJDETE SE!!!!!! lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 bobajs se nehne z domova :-) zejtra to odskace za tu posledni kolibu teda nekolibu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ovi na psaní mám prsty jak volšový klacíky, Takže nestíhám. ........casem to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To jo. Jetli tady budu celý dny , tak asi jo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to vis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no nic bude cas poresit otazku HLAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Přišlo fčil mailem od mé slečny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zejtra to odskace za tu posledni kolibu teda nekolibu no tak to by mel, pac to tenkrat pekne pos*al jinak v Praze je po slunicko a pro zmenu pada snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Už si ro ohřívám. Ňam ňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no nic bude cas poresit otazku HLAD Já už mám pořešeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Přišlo fčil mailem od mé slečny... To je Janette nebo její brácha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no tak to by mel, pac to tenkrat pekne pos*al jinak v Praze je po slunicko a pro zmenu pada snih Ty woe, fakt jo. Už dlouho jsem se nepodíval z okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To je Janette nebo její brácha. Patrně pan bratr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No a co si nasadí dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No a co si nasadí dnes? Toť otázka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no tak to by mel, pac to tenkrat pekne pos*al jinak v Praze je po slunicko a pro zmenu pada snih to odskace tu slunecno... jak dovoleny... ovsem teplota je velmi ale velmi spatna :feve: jako na zimni dovoleny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak dobrou chuť pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já už mám pořešeno... cimpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak dobrou chuť pánové. no jeste tak 10 minutek....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Kurec, já se tak těším na zítra, až zase protáhnu svůj motoráček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Přišlo fčil mailem od mé slečny... pekne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Kurec, já se tak těším na zítra, až zase protáhnu svůj motoráček... dobrej dvousmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 cimpak? luxusní rizoto s vepřovým masíčkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 luxusní rizoto s vepřovým masíčkem... taky pekne... ja bych ted sezral.... i rybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.