Březen 20, 200916 r prej na tebe kaka jak na placatej sutr - je patek a mas si to udelat sam :smich: KOUKAM ZE JSI TAKY KAMOS!!!! ROZEJDETE SE!!!!!! lol lol
Březen 20, 200916 r bobajs se nehne z domova :-) zejtra to odskace za tu posledni kolibu teda nekolibu
Březen 20, 200916 r Ovi na psaní mám prsty jak volšový klacíky, Takže nestíhám. ........casem to pujde
Březen 20, 200916 r zejtra to odskace za tu posledni kolibu teda nekolibu no tak to by mel, pac to tenkrat pekne pos*al jinak v Praze je po slunicko a pro zmenu pada snih
Březen 20, 200916 r no tak to by mel, pac to tenkrat pekne pos*al jinak v Praze je po slunicko a pro zmenu pada snih Ty woe, fakt jo. Už dlouho jsem se nepodíval z okna.
Březen 20, 200916 r no tak to by mel, pac to tenkrat pekne pos*al jinak v Praze je po slunicko a pro zmenu pada snih to odskace tu slunecno... jak dovoleny... ovsem teplota je velmi ale velmi spatna :feve: jako na zimni dovoleny....
Březen 20, 200916 r Kurec, já se tak těším na zítra, až zase protáhnu svůj motoráček... dobrej dvousmysl
Březen 20, 200916 r luxusní rizoto s vepřovým masíčkem... taky pekne... ja bych ted sezral.... i rybu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.