Březen 20, 200916 r dobrej dvousmysl Nehledej v tom žádnou špatnost, těch 850 koníků potřebuje fakt po zimě provětrat...
Březen 20, 200916 r to odskace tu slunecno... jak dovoleny... ovsem teplota je velmi ale velmi spatna :feve: jako na zimni dovoleny.... jj to by mel
Březen 20, 200916 r Nehledej v tom žádnou špatnost, těch 850 koníků potřebuje fakt po zimě provětrat... jasny chapu a rozumim ale nas zkazeny lidi napadlo hned i neco jinciho........
Březen 20, 200916 r Jestli se to povede,tak to je nářez. http://nauka.jazdy.wedlug.blondynki.patrz.pl/
Březen 20, 200916 r Ahoj Jani. Všichni asi obědvaj Ahoooj no tak to mi nezbyva nic jinyho nez zavidet
Březen 20, 200916 r Rosti na to nemam ted moc casu ale doma kouknu Spiduli ahoooj Zase prekérka v práci...?
Březen 20, 200916 r To je jeden z důvodů, proč já už do práce nechodím... Aby mě z toho nejeblo... hehe... vzdyt se tam tesis neeee?
Březen 20, 200916 r zdááárek všem jak se máte? já si právě dávám pochoutkový salátek a rohlíky ale už se těším na pravej obýdek, dneska du na pizzu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.