Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 pááánooovééé dneska pizza ) i s donáááškou to si šmááknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zdar Daku. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 hehe... vzdyt se tam tesis neeee? Ježdění s mašinkama je můj dost prodělečnej koníček, i když bejt zaměstanej u dráhy by možná nebylo až tak špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Evers: taky si dám pizzu, ale až odpolko Rosťa: hoj pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zdááárek všem jak se máte? já si právě dávám pochoutkový salátek a rohlíky ale už se těším na pravej obýdek, dneska du na pizzu Čao Dakie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ježdění s mašinkama je můj dost prodělečnej koníček, i když bejt zaměstanej u dráhy by možná nebylo až tak špatný... ted sem zmatenej jak lesni vcela, ty tedaaaa nejsi masinfira? : ) povolanim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Daku uz mam hlad jak .. nad to dovali rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ted sem zmatenej jak lesni vcela, ty tedaaaa nejsi masinfira? : ) povolanim ?? Ne, povoláním ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 já sem se malinko zaplácnul to už snad do 4 vydržím ale je pátek, to bych mohl vypadnout i dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 koukam ze bowliinng akce se docela rozrostla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 a to je dobře ale chybí nám 1 človíček nechceš dorazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 a to je dobře ale chybí nám 1 človíček nechceš dorazit? žena marodi, takze sem na vsechno sam... tak covece a plan na vikend je dneska se sformatovat a probrat se v pondeli s cistou hlavou .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ještě je nemocná jo? tak snad se brzy uzdraví! já se budu formátovat zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 od pondelka uschopnena .... nevim porad nejaky divoky, prijde mi to ze to ty doktori davaj podle nalady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 a co že jí vlastně je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 prej zanet v ledvinach... ale tak vis jak to chodi ty vedi prd .. tak to zkousej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak uz to prines... de se zrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 dik , tady mas inspiraci na odpolko 32cm prumer nabitá sýrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Provokaceeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 4 druhy sýra? nemám rád hermelín, tak proto si jí nedávám já radši slaninku, cibuli, vajíčko.. nebo šunka, olivy, kukuřice, vejce.. hmmm, nebo taková napoletana se špenátem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 4 druhy sýra? nemám rád hermelín, tak proto si jí nedávám já radši slaninku, cibuli, vajíčko.. nebo šunka, olivy, kukuřice, vejce.. hmmm, nebo taková napoletana se špenátem.. 4 souuu ale hermos to nevidelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Eversi,proboha co to jíš? zkurv.......... si žaludek. Asi bys potřeboval nějaou dobrou kuchařku, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Evers: jsem po obede(kuře s bramborem) ale tohle je opravdu provokace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.