Březen 20, 200916 r hehe... vzdyt se tam tesis neeee? Ježdění s mašinkama je můj dost prodělečnej koníček, i když bejt zaměstanej u dráhy by možná nebylo až tak špatný...
Březen 20, 200916 r zdááárek všem jak se máte? já si právě dávám pochoutkový salátek a rohlíky ale už se těším na pravej obýdek, dneska du na pizzu Čao Dakie...
Březen 20, 200916 r Ježdění s mašinkama je můj dost prodělečnej koníček, i když bejt zaměstanej u dráhy by možná nebylo až tak špatný... ted sem zmatenej jak lesni vcela, ty tedaaaa nejsi masinfira? : ) povolanim ??
Březen 20, 200916 r ted sem zmatenej jak lesni vcela, ty tedaaaa nejsi masinfira? : ) povolanim ?? Ne, povoláním ne...
Březen 20, 200916 r já sem se malinko zaplácnul to už snad do 4 vydržím ale je pátek, to bych mohl vypadnout i dřív
Březen 20, 200916 r a to je dobře ale chybí nám 1 človíček nechceš dorazit? žena marodi, takze sem na vsechno sam... tak covece a plan na vikend je dneska se sformatovat a probrat se v pondeli s cistou hlavou .)
Březen 20, 200916 r od pondelka uschopnena .... nevim porad nejaky divoky, prijde mi to ze to ty doktori davaj podle nalady
Březen 20, 200916 r 4 druhy sýra? nemám rád hermelín, tak proto si jí nedávám já radši slaninku, cibuli, vajíčko.. nebo šunka, olivy, kukuřice, vejce.. hmmm, nebo taková napoletana se špenátem..
Březen 20, 200916 r 4 druhy sýra? nemám rád hermelín, tak proto si jí nedávám já radši slaninku, cibuli, vajíčko.. nebo šunka, olivy, kukuřice, vejce.. hmmm, nebo taková napoletana se špenátem.. 4 souuu ale hermos to nevidelo
Březen 20, 200916 r Eversi,proboha co to jíš? zkurv.......... si žaludek. Asi bys potřeboval nějaou dobrou kuchařku,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.