jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 asi jo,proste zadnej vetsi ucinek to u me nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 asi jo,proste zadnej vetsi ucinek to u me nema hele a co kara uz je pryc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak... nahod nejaky linky webovek at pokokame kde se co deje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 nahod nejaky linky webovek at pokokame kde se co deje Névětší frčák je tradičně na Nuseláku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak... hele koukam z okna a je hezky,sviti slunicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hele a co kara uz je pryc? v patek si ji odvazi novej majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hele koukam z okna a je hezky,sviti slunicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 asi maj ty kamery nejaky zamlzeny.A nebo mam ja rozespaly oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 v patek si ji odvazi novej majitel No vida... No já tento měsíc ještě žádný auto nekoupil, měl bych se nad sebou zamyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Včera odpoledne jsem si chvíli hrál se Seátkem a moc mě to baví, je to hrozně sexy autíčko, zvlášť v té černé, prostě paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Včera odpoledne jsem si chvíli hrál se Seátkem a moc mě to baví, je to hrozně sexy autíčko, zvlášť v té černé, prostě paráda... jsem zvědavej na finální podobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jsem zvědavej na finální podobu Nápodobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 V noci se mi zdálo, že jsem dával na koktu přední nárazník z S4 B5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 V noci se mi zdálo, že jsem dával na koktu přední nárazník z S4 B5... no to sou sny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 v patek si ji odvazi novej majitel a co bude? mas vybrano? u nuselaku teda je hnusne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 kdo jezdíte po praze tak je docela dobrá tahle stránka s kamerama.kamery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 nejdepresivnější den, pravíš spidi? Tak to asi nefunguje, já jsem dnes poměrně dost flegmatickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no to sou sny.... Takový já mám furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 nejdepresivnější den, pravíš spidi? Tak to asi nefunguje, já jsem dnes poměrně dost flegmatickej No pišó to héééééére Jináč já su na to taky imunní, dal jsem si kafíško a už mě zobe nebolí a fčíl sa rozhoduju, esivá poletím do Egypta nebo na Kreténu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No pišó to héééééére Jináč já su na to taky imunní, dal jsem si kafíško a už mě zobe nebolí a fčíl sa rozhoduju, esivá poletím do Egypta nebo na Kreténu... heh nejhorsi den? tak kdyz me nikdo nenasere tak zatim pohoda a klid vecer jedno a spat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 a co bude? mas vybrano? u nuselaku teda je hnusne ... zatím se rozhlížím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jinak depku taky zatím nemám,takže to vypadá,že tu budu i zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jinak depku taky zatím nemám,takže to vypadá,že tu budu i zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 zatím se rozhlížím a co bys rad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.