Leden 12, 200916 r Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak...
Leden 12, 200916 r Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak... nahod nejaky linky webovek at pokokame kde se co deje
Leden 12, 200916 r nahod nejaky linky webovek at pokokame kde se co deje Névětší frčák je tradičně na Nuseláku
Leden 12, 200916 r Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak... hele koukam z okna a je hezky,sviti slunicko
Leden 12, 200916 r v patek si ji odvazi novej majitel No vida... No já tento měsíc ještě žádný auto nekoupil, měl bych se nad sebou zamyslet...
Leden 12, 200916 r Včera odpoledne jsem si chvíli hrál se Seátkem a moc mě to baví, je to hrozně sexy autíčko, zvlášť v té černé, prostě paráda...
Leden 12, 200916 r Včera odpoledne jsem si chvíli hrál se Seátkem a moc mě to baví, je to hrozně sexy autíčko, zvlášť v té černé, prostě paráda... jsem zvědavej na finální podobu
Leden 12, 200916 r V noci se mi zdálo, že jsem dával na koktu přední nárazník z S4 B5... no to sou sny....
Leden 12, 200916 r v patek si ji odvazi novej majitel a co bude? mas vybrano? u nuselaku teda je hnusne ...
Leden 12, 200916 r nejdepresivnější den, pravíš spidi? Tak to asi nefunguje, já jsem dnes poměrně dost flegmatickej
Leden 12, 200916 r nejdepresivnější den, pravíš spidi? Tak to asi nefunguje, já jsem dnes poměrně dost flegmatickej No pišó to héééééére Jináč já su na to taky imunní, dal jsem si kafíško a už mě zobe nebolí a fčíl sa rozhoduju, esivá poletím do Egypta nebo na Kreténu...
Leden 12, 200916 r No pišó to héééééére Jináč já su na to taky imunní, dal jsem si kafíško a už mě zobe nebolí a fčíl sa rozhoduju, esivá poletím do Egypta nebo na Kreténu... heh nejhorsi den? tak kdyz me nikdo nenasere tak zatim pohoda a klid vecer jedno a spat ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.