Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak... :feve:

nahod nejaky linky webovek at pokokame kde se co deje :)

Vloženo
Tak koukám po webkamerách v ČR a Praha má stejně jako Štatl zataženo nízkou oblačností, ale třeba Benešov má weebonz jak šlak... :feve:

hele koukam z okna a je hezky,sviti slunicko

Vloženo
Včera odpoledne jsem si chvíli hrál se Seátkem a moc mě to baví, je to hrozně sexy autíčko, zvlášť v té černé, prostě paráda... ;):palec2:

jsem zvědavej na finální podobu :palec2:

Vloženo
nejdepresivnější den, pravíš spidi? Tak to asi nefunguje, já jsem dnes poměrně dost flegmatickej :p

No pišó to héééééére ;)

Jináč já su na to taky imunní, dal jsem si kafíško a už mě zobe nebolí a fčíl sa rozhoduju, esivá poletím do Egypta nebo na Kreténu... ;)

Vloženo
No pišó to héééééére ;)

Jináč já su na to taky imunní, dal jsem si kafíško a už mě zobe nebolí a fčíl sa rozhoduju, esivá poletím do Egypta nebo na Kreténu... ;)

heh nejhorsi den? tak kdyz me nikdo nenasere tak zatim pohoda a klid :) vecer jedno a spat ne? lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...