O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jak říkal Evers. Plynovou bombu a ohřát na parkovišti, svicka na parku.... :) a na bombe.... beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosťo , tak toho objednej vic ... asi se nam ucast jeste rozroste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zdravíčko všem ..., Ahoj Jero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to by melo byt OK ale nevim jak s dopravou do MB.... klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám písni mi SZ s číslem a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosťo , tak toho objednej vic ... asi se nam ucast jeste rozroste To si asi postávíme stánek se svíčkovou co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no tak v poho ... vezmem nejaky piti , pivo , vino , rum at se daj delat i teply napoje a treba se to ujme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 zdarek!tak jak? caues ... Tak dneska patecni pohoda jak se patri ... Zajel jsem omrknout nejaky veci do Polska a pak jsem se stavil pro nejaky veci do ostravy ..pri jedno jsem se najedl v ''mekáči'' a momentalne odpocivam,,takze vpohode : ) Musim se setrit na vecer pac znami neco vymyslej ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám písni mi SZ s číslem a domluvíme se hele napis mi pls to cislo ty... ja bych ti callnul - stihat to budu ovsem ta doprava... na zpet asi snad budu spat u kamosky.... :) takze to by bylo OK .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám písni mi SZ s číslem a domluvíme se mmnt cislo asi mam konci 28 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 caues ... Tak dneska patecni pohoda jak se patri ... Zajel jsem omrknout nejaky veci do Polska a pak jsem se stavil pro nejaky veci do ostravy ..pri jedno jsem se najedl v ''mekáči'' a momentalne odpocivam,,takze vpohode : ) Musim se setrit na vecer pac znami neco vymyslej ..., jasan chapu me velkej den ceka az zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no tak v poho ... vezmem nejaky piti , pivo , vino , rum at se daj delat i teply napoje a treba se to ujme Myslím,že u Globusu by se to chytlo. Tam je lidí 3 prd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no tak snad abych tu dal vypoved ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jasan chapu me velkej den ceka az zejtra Tak to mas jeste cas na odpocivarnu Neco velkyho ? ... Me zitra ceka organizace ''foto'' vyletu a navecer moderovani jedne soukrome party v jednom mistnim klubiku ,takze se o vikendu nastesti nudit nebudu .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Popřemýšlíme o to byznysu ne? Ale jen v létě. Nemám rád kosu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak to mas jeste cas na odpocivarnu Neco velkyho ? ... Me zitra ceka organizace ''foto'' vyletu a navecer moderovani jedne soukrome party v jednom mistnim klubiku ,takze se o vikendu nastesti nudit nebudu .., no zejtra rano nejdric prace potom zapas a hned potom kdyz se podivas ke me do podpisu tak akce.... u Dakieho v podpisu vidis i kdo dorazi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Popřemýšlíme o to byznysu ne? Ale jen v létě. Nemám rád kosu, jojo to je rozumny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) no zejtra rano nejdric prace potom zapas a hned potom kdyz se podivas ke me do podpisu tak akce.... u Dakieho v podpisu vidis i kdo dorazi..... jasny,,no je potreba řádně oslavit ten první jarní den Editováno: 20. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jasny,,no je potreba řádně oslavit ten první jarní den no snad se zadari... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem Dobre , to má bejt provokace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem Blazeno neser! Zdarec pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem čau, to jsi si dovolil dost, tady se brodíme po kotníky ve sněhu a ty na nás s krátkým rukávem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 fakt nekecaaam, sviticko sviti o sto sest, je tu fakt krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 to se tak někde mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tady taky sviti ale je to na voteplovaky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.