Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jak říkal Evers. Plynovou bombu a ohřát na parkovišti,

svicka na parku.... :) :) a na bombe.... beru :)

Rosťo , tak toho objednej vic ... asi se nam ucast jeste rozroste :)

Zdravíčko všem ...,

Ahoj Jero. -_-

to by melo byt OK ale nevim jak s dopravou do MB....

klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám :) písni mi SZ s číslem a domluvíme se ;)

Rosťo , tak toho objednej vic ... asi se nam ucast jeste rozroste :)

To si asi postávíme stánek se svíčkovou co? lol

no tak v poho ... vezmem nejaky piti , pivo , vino , rum at se daj delat i teply napoje a treba se to ujme :)

zdarek!

tak jak?

caues ...

Tak dneska patecni pohoda jak se patri ... Zajel jsem omrknout nejaky veci do Polska a pak jsem se stavil pro nejaky veci do ostravy ..pri jedno jsem se najedl v ''mekáči'' a momentalne odpocivam,,takze vpohode : )

Musim se setrit na vecer pac znami neco vymyslej ...,

klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám :) písni mi SZ s číslem a domluvíme se ;)

hele napis mi pls to cislo ty... ja bych ti callnul - stihat to budu ovsem ta doprava... na zpet asi snad budu spat u kamosky.... :) :) takze to by bylo OK ....

mmnt cislo asi mam konci 28 ?

caues ...

Tak dneska patecni pohoda jak se patri ... Zajel jsem omrknout nejaky veci do Polska a pak jsem se stavil pro nejaky veci do ostravy ..pri jedno jsem se najedl v ''mekáči'' a momentalne odpocivam,,takze vpohode : )

Musim se setrit na vecer pac znami neco vymyslej ...,

jasan chapu :) me velkej den ceka az zejtra :)

no tak v poho ... vezmem nejaky piti , pivo , vino , rum at se daj delat i teply napoje a treba se to ujme :)

Myslím,že u Globusu by se to chytlo. Tam je lidí 3 prd..... :palec2:

no tak snad abych tu dal vypoved ne ? :)

jasan chapu :) me velkej den ceka az zejtra :)

Tak to mas jeste cas na odpocivarnu ;) Neco velkyho ? ...

Me zitra ceka organizace ''foto'' vyletu a navecer moderovani jedne soukrome party v jednom mistnim klubiku ,takze se o vikendu nastesti nudit nebudu ..,

Popřemýšlíme o to byznysu ne? Ale jen v létě. Nemám rád kosu, lol

Tak to mas jeste cas na odpocivarnu ;) Neco velkyho ? ...

Me zitra ceka organizace ''foto'' vyletu a navecer moderovani jedne soukrome party v jednom mistnim klubiku ,takze se o vikendu nastesti nudit nebudu ..,

no zejtra rano nejdric prace potom zapas a hned potom kdyz se podivas ke me do podpisu tak akce.... u Dakieho v podpisu vidis i kdo dorazi.....

Popřemýšlíme o to byznysu ne? Ale jen v létě. Nemám rád kosu, lol

jojo to je rozumny...

no zejtra rano nejdric prace potom zapas a hned potom kdyz se podivas ke me do podpisu tak akce.... u Dakieho v podpisu vidis i kdo dorazi.....

jasny,,no je potreba řádně oslavit ten první jarní den :)

Upraveno od Jero

jasny,,no je potreba řádně oslavit ten první jarní den :)

no snad se zadari... :)

Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem :)

Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem :)

Dobre , to má bejt provokace ? ;)

Blazeno neser! :)

Zdarec pane!

čau, to jsi si dovolil dost, tady se brodíme po kotníky ve sněhu a ty na nás s krátkým rukávem :smich::palec2:

fakt nekecaaam, sviticko sviti o sto sest, je tu fakt krasne.

tady taky sviti ale je to na voteplovaky... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.