Březen 20, 200916 r Jak říkal Evers. Plynovou bombu a ohřát na parkovišti, svicka na parku.... :) a na bombe.... beru
Březen 20, 200916 r to by melo byt OK ale nevim jak s dopravou do MB.... klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám písni mi SZ s číslem a domluvíme se
Březen 20, 200916 r Rosťo , tak toho objednej vic ... asi se nam ucast jeste rozroste To si asi postávíme stánek se svíčkovou co?
Březen 20, 200916 r no tak v poho ... vezmem nejaky piti , pivo , vino , rum at se daj delat i teply napoje a treba se to ujme
Březen 20, 200916 r zdarek!tak jak? caues ... Tak dneska patecni pohoda jak se patri ... Zajel jsem omrknout nejaky veci do Polska a pak jsem se stavil pro nejaky veci do ostravy ..pri jedno jsem se najedl v ''mekáči'' a momentalne odpocivam,,takze vpohode : ) Musim se setrit na vecer pac znami neco vymyslej ...,
Březen 20, 200916 r klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám písni mi SZ s číslem a domluvíme se hele napis mi pls to cislo ty... ja bych ti callnul - stihat to budu ovsem ta doprava... na zpet asi snad budu spat u kamosky.... :) takze to by bylo OK ....
Březen 20, 200916 r klidně pro tebe dojedu, ale zpátky se budeš muset nějak dopravit sám písni mi SZ s číslem a domluvíme se mmnt cislo asi mam konci 28 ?
Březen 20, 200916 r caues ... Tak dneska patecni pohoda jak se patri ... Zajel jsem omrknout nejaky veci do Polska a pak jsem se stavil pro nejaky veci do ostravy ..pri jedno jsem se najedl v ''mekáči'' a momentalne odpocivam,,takze vpohode : ) Musim se setrit na vecer pac znami neco vymyslej ..., jasan chapu me velkej den ceka az zejtra
Březen 20, 200916 r no tak v poho ... vezmem nejaky piti , pivo , vino , rum at se daj delat i teply napoje a treba se to ujme Myslím,že u Globusu by se to chytlo. Tam je lidí 3 prd.....
Březen 20, 200916 r jasan chapu me velkej den ceka az zejtra Tak to mas jeste cas na odpocivarnu Neco velkyho ? ... Me zitra ceka organizace ''foto'' vyletu a navecer moderovani jedne soukrome party v jednom mistnim klubiku ,takze se o vikendu nastesti nudit nebudu ..,
Březen 20, 200916 r Tak to mas jeste cas na odpocivarnu Neco velkyho ? ... Me zitra ceka organizace ''foto'' vyletu a navecer moderovani jedne soukrome party v jednom mistnim klubiku ,takze se o vikendu nastesti nudit nebudu .., no zejtra rano nejdric prace potom zapas a hned potom kdyz se podivas ke me do podpisu tak akce.... u Dakieho v podpisu vidis i kdo dorazi.....
Březen 20, 200916 r Popřemýšlíme o to byznysu ne? Ale jen v létě. Nemám rád kosu, jojo to je rozumny...
Březen 20, 200916 r no zejtra rano nejdric prace potom zapas a hned potom kdyz se podivas ke me do podpisu tak akce.... u Dakieho v podpisu vidis i kdo dorazi..... jasny,,no je potreba řádně oslavit ten první jarní den Upraveno Březen 20, 200916 r od Jero
Březen 20, 200916 r Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem
Březen 20, 200916 r Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem Dobre , to má bejt provokace ?
Březen 20, 200916 r Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem Blazeno neser! Zdarec pane!
Březen 20, 200916 r Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem čau, to jsi si dovolil dost, tady se brodíme po kotníky ve sněhu a ty na nás s krátkým rukávem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.