Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem Ahoj Frgo. Rád tě slyším. Takže je tam pohoda jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj Rosto, no pohoda ani moc ne, v kanclu je to zahul, ale da se to, uz aby bylo padla, vecer jeste zakalime, zitra skoleni a po obede domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Tak domů hlavně opatrně. Venku je to všelijaké. Dobře dojeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jsem zpět po velice náročné operaci v garáži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jsem zpět po velice náročné operaci v garáži... copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jsem zpět po velice náročné operaci v garáži... Koho si zase operoval co !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 copak? No taková delší historie ještě od podzimu, kdy jsem přezouval na zimní a při povolování posledního bezpečnostního šroubu křupl adaptér na šestihran, tak jsem ho tehdy nadvařil a vytočil a ty tři šrouby utažené již na zimácích jsem prozatím nechával svému osudu. Až do dneška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Koho si zase operoval co !!!!! Oktulinku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Tak toho se nebojím. Ty si vždy poradíš.... Editováno: 20. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Protože mi nic jinýho nezbývá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No taková delší historie ještě od podzimu, kdy jsem přezouval na zimní a při povolování posledního bezpečnostního šroubu křupl adaptér na šestihran, tak jsem ho tehdy nadvařil a vytočil a ty tři šrouby utažené již na zimácích jsem prozatím nechával svému osudu. Až do dneška... taky pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no hlavne ze se operace povedla ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To je fakt. Nakonec si to každej musí udělat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 no hlavne ze se operace povedla ne? Jj, o jednu starost míň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 tak to tu dnes asi zacnu balit ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zase tu .... dá někdo škopek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zase tu .... dá někdo škopek ? Ahoj Jero, já ještě ne, musím ještě použít motorové vozidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ahoj Jero, já ještě ne, musím ještě použít motorové vozidlo... Čao Spiďul - No to ja taky ,ale ten virtualni si snad dat muzem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja bych dal ale mizim takze cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja bych dal ale mizim takze cus! Mej se ! : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Čao Spiďul - No to ja taky ,ale ten virtualni si snad dat muzem .... To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 ja bych dal ale mizim takze cus! Čao pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zase na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 No a já už jsem použil motorové vozidlo a teď mohu požít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) Mam to dneska nejaky vsecko rozlitany .... Takze si uz dnes muzes zacit uzivat : ) ...Cirka za hodku vyrazim,uz jsem byl varovan at chystam zaludek ,,jaj ., Editováno: 20. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.