Březen 20, 200916 r Dobre odpoledne z Tegelenu v NL, nevim teda jak je doma v CR, ale tady je to venku na triko s kratkym rukavem Ahoj Frgo. Rád tě slyším. Takže je tam pohoda jo?
Březen 20, 200916 r Ahoj Rosto, no pohoda ani moc ne, v kanclu je to zahul, ale da se to, uz aby bylo padla, vecer jeste zakalime, zitra skoleni a po obede domu.
Březen 20, 200916 r Ahoj kamarádi, jsem zpět po velice náročné operaci v garáži... Koho si zase operoval co !!!!!
Březen 20, 200916 r copak? No taková delší historie ještě od podzimu, kdy jsem přezouval na zimní a při povolování posledního bezpečnostního šroubu křupl adaptér na šestihran, tak jsem ho tehdy nadvařil a vytočil a ty tři šrouby utažené již na zimácích jsem prozatím nechával svému osudu. Až do dneška...
Březen 20, 200916 r Tak toho se nebojím. Ty si vždy poradíš.... Upraveno Březen 20, 200916 r od Rosťa19
Březen 20, 200916 r No taková delší historie ještě od podzimu, kdy jsem přezouval na zimní a při povolování posledního bezpečnostního šroubu křupl adaptér na šestihran, tak jsem ho tehdy nadvařil a vytočil a ty tři šrouby utažené již na zimácích jsem prozatím nechával svému osudu. Až do dneška... taky pekny
Březen 20, 200916 r Zase tu .... dá někdo škopek ? Ahoj Jero, já ještě ne, musím ještě použít motorové vozidlo...
Březen 20, 200916 r Ahoj Jero, já ještě ne, musím ještě použít motorové vozidlo... Čao Spiďul - No to ja taky ,ale ten virtualni si snad dat muzem ....
Březen 20, 200916 r Čao Spiďul - No to ja taky ,ale ten virtualni si snad dat muzem .... To by šlo...
Březen 20, 200916 r Mam to dneska nejaky vsecko rozlitany .... Takze si uz dnes muzes zacit uzivat : ) ...Cirka za hodku vyrazim,uz jsem byl varovan at chystam zaludek ,,jaj ., Upraveno Březen 20, 200916 r od Jero
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.