Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: a kdo je Jarda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 když já musím bejt na 12.00 u rodinného obědu, děda slaví 81 narozeniny To se zaase zboříte co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Kuci: mrkněte mi prosím do vlákna! Nevím si rady se soutěžní fotečkou.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=2800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Loni asi určitě né ale před loni jsem se nechal ukecat na pouť do Křtin. Cca 20 Km tam a 20 Km zpátky. Ale jak mě bolela prd... ještě 14.dní - no hrůza Já jezdil ještě v pubertálním věku o prázdinách skoro každej den 30km do Náchoda na koupálko..... to sem snad ani nebyl já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ty woe to ti stálo za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: a kdo je Jarda? JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já jezdil ještě v pubertálním věku o prázdinách skoro každej den 30km do Náchoda na koupálko..... to sem snad ani nebyl já.... To já už ty doby "za mlada" ani moc některý nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=2800 podle mě nic moc.... zvolil jsi špatnou dobu...ta silnice měla být celá pod sněhem..pak by to bylo vo jiným.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 To já už ty doby "za mlada" ani moc některý nepamatuju ale kušuj....dědku jeden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Děkuju za názor.Souhlasím že to stoji za hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: a ty tam jedeš kdy? Budeš tam chrápat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Zítra na 15h jsem v MB a nocleh je zařízen u pana Dakieho teda pro mě....né pro tebe,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 (editace) a Romane ty budeš spát v autě. Editováno: 20. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jasně.Budu zitra opět dávat dokupy byt takže MB vzdávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Nech to na příští víkend. Pomůžu ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jasně.Budu zitra opět dávat dokupy byt takže MB vzdávám O.K. a co provádíš na bytě...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosto: já už to skoro mám.Malby už jsou ve všech pokojich hotvé,v děcáku koberec a zbývá v podstatě jen plovoucí podlaha v jidelně a pak pořádně uklidit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Najmis: ale nic...jen mě malinko vytopila sousedka...škoda taky neni velká...jen přes stotisic! 100 000,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Rosto: já už to skoro mám.Malby už jsou ve všech pokojich hotvé,v děcáku koberec a zbývá v podstatě jen plovoucí podlaha v jidelně a pak pořádně uklidit. Taky umím vytírat a ne jenom auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 jo vlastně něco sem četl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Jsem zvědavej na tu plovoucí podlahu...musi se udělat stěrka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 nivelačka cca 300-500Kč za pytel... jestli máš mrtě m2 tak to pak lítaj tisíce... bando mějte se jak chcete..já jdu chrápat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hlavně si to ohlídej ať ti tu stěrku pořádně rozmetou. Jinak to budeš mít v rozích křivý Fakt na to dej bacha. Mě to udělali pod parkety a myslel jsem že je zabiju zmetky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.