Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hmm to by bylo zajimave :) a skodarnu? nebo ti to je jedno?

no radši bych škodárnu.Možná se dnes pojedu na jednu podívat,ale kluci mě tu od ní odrazujou,má podezřele málo najeto a už tam prej měnili spojkovou lamelu

Vloženo
no radši bych škodárnu.Možná se dnes pojedu na jednu podívat,ale kluci mě tu od ní odrazujou,má podezřele málo najeto a už tam prej měnili spojkovou lamelu

nahod info :)

Vloženo
hlavně motůrek by se mi zamlouval :palec2:

jsou tam jen stříkaný pátý dveře-někdo mu je vzal prej klíčema

chce to poradne prohlidnout no.... i zajimava cena ze? a OII nechces?

Vloženo
a co preferujes? motor, km, cena, stav? nebo v jakym poradi? :)

jak jsem říkal tak se zatím porozhlížím.Nechtěl jsem zatím nic prozrazovat,ale jestli to vyjde,tak bude funglovka.Ale víc neřeknu :p .Tohle je spíš takový náhradní řešení kdyby to nevyšlo

Vloženo
a co preferujes? motor, km, cena, stav? nebo v jakym poradi? :)

jinak na motoru ani tak nezáleží,ale chtěl bych něco silnějšího,cenu bych viděl tak do 300 tisíc.A určitě nebouraný,servisovaný a od prvního majitele

Vloženo

No ještě k těm fuglovkám. Nikdy jsem nebyl velkým příznivcem vozů ze země vycházejícího slunce, ale v okamžiku, co jsem viděl "na živo" novou Hondu Legend si říkám, že bych do toho asi vážně šel... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...