jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 a co bys rad? tak nějak bych upřednostnil všehraba,ale podmínka to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak nějak bych upřednostnil všehraba,ale podmínka to není Seat Leon Cupra 2.8 V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Seat Leon Cupra 2.8 V6 to by nebylo špatný,ale sežeň nějakýho zachovalýho,míň jetýho od prvního majitele.Snad nemožný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to by nebylo špatný,ale sežeň nějakýho zachovalýho,míň jetýho od prvního majitele.Snad nemožný U nás nemožné, v Belgii ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Seat Leon Cupra 2.8 V6 hmm to by bylo zajimave a skodarnu? nebo ti to je jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hmm to by bylo zajimave a skodarnu? nebo ti to je jedno? no radši bych škodárnu.Možná se dnes pojedu na jednu podívat,ale kluci mě tu od ní odrazujou,má podezřele málo najeto a už tam prej měnili spojkovou lamelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no radši bych škodárnu.Možná se dnes pojedu na jednu podívat,ale kluci mě tu od ní odrazujou,má podezřele málo najeto a už tam prej měnili spojkovou lamelu nahod info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 už jsem sem dával odkaz asi 2x http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162537 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 už jsem sem dával odkaz asi 2xhttp://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162537 nevidel jsem no ale 53 najeto ta nemam ani ja na 08/2005 - no treba to bude pravda ale vzal bych si nekoho sebou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jasný,pořádně ji prolezu a uvidím.Jinak nějak to nehrotím,nepospíchám na to,takže určitě nevemu první auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ale vypada celkem fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hlavně motůrek by se mi zamlouval jsou tam jen stříkaný pátý dveře-někdo mu je vzal prej klíčema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hlavně motůrek by se mi zamlouval jsou tam jen stříkaný pátý dveře-někdo mu je vzal prej klíčema chce to poradne prohlidnout no.... i zajimava cena ze? a OII nechces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 chce to poradne prohlidnout no.... i zajimava cena ze? a OII nechces? taky bych se ji určitě nebránil.Chci něco aby to mělo najeto max tak 80 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ještě mě docela zaujal tenhle Supík http://skoda.sbazar.cz/skoda-superb-1-9-td...y-o2132680.html i když pár věcí by muselo okamžitě dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hmm pěkný kousek, já osobně bych asi zanechal vše kromě těch děsných věcí u klik na dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ještě mě docela zaujal tenhle Supíkhttp://skoda.sbazar.cz/skoda-superb-1-9-td...y-o2132680.html i když pár věcí by muselo okamžitě dolů mistama nastrojeny jak cirkus .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 je tam toho moc,ale dalo by se z toho udělat hezký auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 je tam toho moc,ale dalo by se z toho udělat hezký auto tak tak ohledne tech plastu pul dne prace i s vylestenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 přesně tak a co preferujes? motor, km, cena, stav? nebo v jakym poradi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 bezim na O takze potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 a co preferujes? motor, km, cena, stav? nebo v jakym poradi? jak jsem říkal tak se zatím porozhlížím.Nechtěl jsem zatím nic prozrazovat,ale jestli to vyjde,tak bude funglovka.Ale víc neřeknu .Tohle je spíš takový náhradní řešení kdyby to nevyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 a co preferujes? motor, km, cena, stav? nebo v jakym poradi? jinak na motoru ani tak nezáleží,ale chtěl bych něco silnějšího,cenu bych viděl tak do 300 tisíc.A určitě nebouraný,servisovaný a od prvního majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No ještě k těm fuglovkám. Nikdy jsem nebyl velkým příznivcem vozů ze země vycházejícího slunce, ale v okamžiku, co jsem viděl "na živo" novou Hondu Legend si říkám, že bych do toho asi vážně šel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.