maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdar chlapi. Makám na autě, takže jenom zdraví. Odpol jsem tady. jak je u vas ? Tady je kosa jak slak.Jsem byl chvili v garazi a pazury zmrznute az az ...tak na toprdim a jsem v teple domova. Cest Jery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdarec... presne tak ,,kosa jak svina,ale presto beru fotak a jdu s par kamosema ven .., Uvidime jk dlouho tam vydrzim . .. Foto vylet nevysel tak marne a pred vecerni akcickou se musim po vcerejsku trosku probrat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak vylet by snad jeste sel,ale neco tam ted delat,nevim,ani by mne to netesilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kde jsou všichni? Leštíte auta nebo spíte? Dnes je prej den zdravého spánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jsme ve vedlejší knajpě - teda aspoň já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 kde nic tu nic...... kde jsou borci na dnesni akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak Ti buď trénují a nebo se předspávají aby vydrželi až do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dnes pokud já vím tak je bowling v MB vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jj. Dneska bude spářka v Bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To bude mrtvejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tam je profesionálů víc než dost - Ovi, Bobík, Dakie, .... budou mět veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zitra na foru nikdo asi nebude...budou se léčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 HAHAAA tak uz si pro me jedou... hosi beru fotak tak pak uvidime ale cejtim v kostech VELKOU AKCI !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tam je profesionálů víc než dost - Ovi, Bobík, Dakie, .... budou mět veselo si pis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zitra na foru nikdo asi nebude...budou se léčit ja se zastavim urco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Ovi.Rád Tě uvidim a pozdravuj kluky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdarec,uz jsem doma. Navecer se tam krasne oteplilo a vykouklo i slunko. mam hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Ovi.Rád Tě uvidim a pozdravuj kluky. vyridim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 AHOJ Maros.Já mám hlad pořád! a taky už jsem jako těhotnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 panove valim cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 hoj a poradne si to uzijte. Romane,ty jsi ale kus chlapa a zase to vycvicis. Dal bych si takovou dobrou pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 panove valim cus! Tož pozdravuj a užijte si to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Maros : díky za utěchu dnes jsem koupil připravek od kluka z Pardubic a chci to vyzkoušet.Prej to je naprostá špička na udržbu hliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 tady z fora ten pripravek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ano! To je dvoulitrovka za 200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.