Březen 21, 200916 r taky mam a uz mam umyto. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1061480 Upraveno Březen 21, 200916 r od maros
Březen 21, 200916 r Čus. Tak už jsem tady z garáže. Navštívil mě Lukyn, tak jsme trochu pokecali. Ty elektrony jspu pecka. Má to moc pěkný.
Březen 21, 200916 r cos kutil v garazi. Dával jsem tam koncovu výfuku a RS pedály. Ty pedály byla pěkná pakárna
Březen 21, 200916 r Ahoj Rosťo Taky jsi myl a leštil ?!? Ještě ne Laďo. Na to vlítneme až s Romanem. (počasí nic moc)
Březen 21, 200916 r Autor Dával jsem tam koncovu výfuku a RS pedály. Ještě ne Laďo. Na to vlítneme až s Romanem. (počasí nic moc) To budete pucovat na Besídku OctaviClubu !!!
Březen 21, 200916 r Nene. Tam já nejedu, nevychází mi to časově. Budem pucovat na léto. Jo ty mejsi na hokeji? Kometa ještě před chvilkou vedla. Já mám na pozadí Slavia vs. Plzeň
Březen 21, 200916 r Autor Tak se uvidíme na SkodaHome ??? Ten hokej tak i ostatní sporty už beru jenom výsledky skrz to aby mě náhodou netrefil šlak miokardu úplně
Březen 21, 200916 r Na škodahome asi přijedu, ale jen na otočku. No nevím ještě uvidíme. Kometa dostala gol, takže 1:1.
Březen 21, 200916 r Autor Já tam budu určitě ale jestli při vědomí - toť otázka. Jede se mnou i kamarádka a naši kluci 2.a 12.let a pokud tam budou dělat to co dělají když jsou spolu tady, tak budu v lihu až do neděle Nepiš to - já si to v klídku přečtu až to skončí
Březen 21, 200916 r Na Kometě se prodlužuje, tak drž pěsti. Jo a znojmo to zabalilo v extralize a první ligu taky hrát asi nebudou. Není sponzor. To je co? Taže zase je sport tvrdě o penězích. :ble Pražskejm klubům sypu horem dolem a zbytek má smůlu.
Březen 21, 200916 r Autor ... Jak to tak čtu tak to asi bylo pravda o tom že Brno nesmí postoupit Ve všem jsou love a politika
Březen 21, 200916 r vsechno je o penezich. Máš pravdu Maroš. Ty prachy teď ve sportu hrajou prim. Vůči ostatním je to sprostý. Znojmo hrálo dobrej hokej, ale že nejsou many tak končí.
Březen 21, 200916 r Jak to tak čtu tak to asi bylo pravda o tom že Brno nesmí postoupit Ve všem jsou love a politika jj. je to smutný ale tak. :wallbash:
Březen 21, 200916 r Ahojte vy dva. Romi nejsem. Naplanovala jsem to prijde cca 30 lidi a ja pred chvilickou teprve dorazila z prace a jsem vyrizena. Do toho me uz treti den boli v krku a ted mam i horecku takze lezim v pelechu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.