maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) taky mam a uz mam umyto. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1061480 Editováno: 21. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Čus. Tak už jsem tady z garáže. Navštívil mě Lukyn, tak jsme trochu pokecali. Ty elektrony jspu pecka. Má to moc pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 cos kutil v garazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Rosťo Taky jsi myl a leštil ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 cos kutil v garazi. Dával jsem tam koncovu výfuku a RS pedály. Ty pedály byla pěkná pakárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Rosťo Taky jsi myl a leštil ?!? Ještě ne Laďo. Na to vlítneme až s Romanem. (počasí nic moc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dával jsem tam koncovu výfuku a RS pedály. Ještě ne Laďo. Na to vlítneme až s Romanem. (počasí nic moc) To budete pucovat na Besídku OctaviClubu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Nene. Tam já nejedu, nevychází mi to časově. Budem pucovat na léto. Jo ty mejsi na hokeji? Kometa ještě před chvilkou vedla. Já mám na pozadí Slavia vs. Plzeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak se uvidíme na SkodaHome ??? Ten hokej tak i ostatní sporty už beru jenom výsledky skrz to aby mě náhodou netrefil šlak miokardu úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Na škodahome asi přijedu, ale jen na otočku. No nevím ještě uvidíme. Kometa dostala gol, takže 1:1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já tam budu určitě ale jestli při vědomí - toť otázka. Jede se mnou i kamarádka a naši kluci 2.a 12.let a pokud tam budou dělat to co dělají když jsou spolu tady, tak budu v lihu až do neděle Nepiš to - já si to v klídku přečtu až to skončí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Slavka vyhrala . Brno prohralo a nepostupuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 a Banik take prohral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Na Kometě se prodlužuje, tak drž pěsti. Jo a znojmo to zabalilo v extralize a první ligu taky hrát asi nebudou. Není sponzor. To je co? Taže zase je sport tvrdě o penězích. :ble Pražskejm klubům sypu horem dolem a zbytek má smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 No kurv.... Kometa je mimo hru. Musíme doufat, že to koupí od Znojma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 vsechno je o penezich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 ... Jak to tak čtu tak to asi bylo pravda o tom že Brno nesmí postoupit Ve všem jsou love a politika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 vsechno je o penezich. Máš pravdu Maroš. Ty prachy teď ve sportu hrajou prim. Vůči ostatním je to sprostý. Znojmo hrálo dobrej hokej, ale že nejsou many tak končí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jak to tak čtu tak to asi bylo pravda o tom že Brno nesmí postoupit Ve všem jsou love a politika jj. je to smutný ale tak. :wallbash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Rosto.Tak co sraz s Lukynem? Dopadlo to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hezky vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Jani.Ty nejseš na pařbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj Snad bude ale může být ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahojte vy dva. Romi nejsem. Naplanovala jsem to prijde cca 30 lidi a ja pred chvilickou teprve dorazila z prace a jsem vyrizena. Do toho me uz treti den boli v krku a ted mam i horecku takze lezim v pelechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 zdravím všechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.