Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoj pernicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 jéé ahoj... tak jak je v sobotu večír?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 jéé ahoj... tak jak je v sobotu večír?? Unavene a nemocne Copak u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Čau Jani Čau Romane, psal jsem výše 2-3 stránky,ale jinak dobrý. Zdar Perníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Unavene a nemocne To se chce pořádně vypotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Unavene a nemocne Copak u tebe? co tě skolilo?? no já teď předělávám koupelnu pošlu foto za chvíli... musím oddělat ten starej sprcháč páč to někde netěsní a teče to dolů do bytu.. tak tu v půl 9 busím.. teď jsem si dal pauzu jedu ještě pro vrtačku za chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahooj Rosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To se chce pořádně vypotit A hlasi se nekdo dobrovolne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Čau Jani Čau Romane, psal jsem výše 2-3 stránky,ale jinak dobrý. Zdar Perníku. zdar... tak dnes se to té Slávce povedlo ikdyž měla pěkně na mále co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) Rád tě tu vidím. Janinko. Editováno: 21. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 A hlasi se nekdo dobrovolne? jj klidně já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 co tě skolilo?? no já teď předělávám koupelnu pošlu foto za chvíli... musím oddělat ten starej sprcháč páč to někde netěsní a teče to dolů do bytu.. tak tu v půl 9 busím.. teď jsem si dal pauzu jedu ještě pro vrtačku za chvilku... Nejakej bacil me bacil To musi mit z tebe sousedi radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 jj klidně já A odkud ze jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 zatím nidko nezvoní, ale oni vědí že se to udělat musí takže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 zdar... tak dnes se to té Slávce povedlo ikdyž měla pěkně na mále co? Já říkám,že musí vyhrát ten lepší. Takže jsem v klidu. Plzeň vypadá líp a asi by si to víc zasloužila. A hlavně se to ještě nikomu z baráže do final nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 A odkud ze jsi? Praha - Modřany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Já říkám,že musí vyhrát ten lepší. Takže jsem v klidu. Plzeň vypadá líp a asi by si to víc zasloužila. A hlavně se to ještě nikomu z baráže do final nepovedlo. no uvidíme.. já si myslím že to půjde až do sedmého zápasu.... Plzeň vážně vypadá dost dobře hlavně Straka - Vlasák - Vostřák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 A hlasi se nekdo dobrovolne? Když to písneš sem tak to se určitě najde dost dobrovolníků na společný pocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Praha - Modřany Tyy jo tak to je kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 no vždyť už jsem dobrovolně nabídl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tyy jo tak to je kousek vážně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Nevěř mu Jani, on kecá, není z Modřan. Odtud je Lukyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Když to písneš sem tak to se určitě najde dost dobrovolníků na společný pocení Jasny no protoze jsou bud daleko nebo me este nevideli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Nevěř mu Jani, on kecá, není z Modřan. Odtud je Lukyn. myslíš, že kecám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 no vždyť už jsem dobrovolně nabídl... A stejně jedeš pro vrtačku tak to vezmeš cestou a bacíš nějakýho toho bacila, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.